Мнения за 61 ОДЗ Шарено петле - Слатина

• 4 731
  • 3
  •   1
Отговори
Не намерих нищо за това ОДЗ в темите. Моля да споделите, ако имате собствени или познати деца, посещаващи заведението.

# 1
имам познато дете,което ходи там - майката е много доволна. Не съм разпитвала за подробности обаче,защото ми е далече  Peace

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 11:32 от марисса

# 2
  • София
Мога да отговоря лично за яслата.

Дъщеря ми 'изтегли' от лотарията миналата година малък номер за яслата там и я записах, защото живеем близо до градината.
От разговори в градинката миналата година - намерих доволни мами и един татко, като имаше деца вече в градинска възраст. Та с 2 думи - поуспокоих се малко, защото и аз не намерих много писано инфо във форума.

От лични впечтления - много съм доволна от яслата.
Групите са по набори - май това ОДЗ е едно от малкото изключения, в повечето са смесени. В ясла1 са 2008, в ясла2 са 2007 набор - казвам го информативно.
Искат по възможност детето още от 1-вия ден да оства да спи. 1-вите няколко дена проверявах на обяд как е с уговорката, че ако много реве, ще я взимам. Не се е налагало. Е като я оставяхме сутрин, ревеше в началото.
Но адаптацията и беше много успешна - за около 2 седмици приключи с ревовете сутрин.
И може би за 2-3 седмици, вечер беше като лепната за мен, но и това отмина.

По Коледа имаше 1 сборна група и сестрите на 2-те яслени групи се редуваха т.е. не е била само с нейните си лели. Не е имало проблеми.
Като то си и личеше - след като я взимах, не е ревала, хранеше се нормално в нас, спи си спокойно.

Когато забележат, че детето кашля или има сополи, ми казват - всеки път се оказваше, че започва поредното боледуване. Моята си боледува, добре че бабата помага по малко. Сега 3-та седмица е ок и си ходи на ясла. Но февруари ходи само 1 седмица, че и до АБ стигнахме Sad

А да - понеже разглеждам и списъка с таксите (там се вижда борйката на децата) - през системата бяха обявени 22 + 1 СОП т.е. 23 места, децата по списък са 24 (ако не съм сбъркала броенето) - демек не е раздута групата до непоносимост. Другата яслена група - и там са 25 децата, което пак е поносимо според мен.

С две думи - аз съм доволна, детето лесно се адаптира. Е боледуването не ми кефи, но пък то и няма пълно щастие.

Успех с класирането.

# 3
мариса, v_spasova, благодаря ви много,  Hug  Hug

v_spasova, лека бременност! Надявам се да ни приемат и нас, също зависим от лотарията  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт