Намаления есен/зима 2011

• 117 262
  • 803
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Днес ходих по Графа за ботуши и ми стана смешно -в повечето магазини наистина намалението беше около 10%,което няма и 20лв.Същото се отнасяше и за Geox,въпреки че от тях ботуши не искам и подарък да са Stop

# 526
  • София
Е, обувките са друга бира, там не можеш да очакваш големи намаления според мен, особено пък на българските обувки, те си държат цена.

# 527
  • София
Геокс не са български.Миналата година си взех Хъш Пъпис от 200 и нещо на 150лв.Днес си взех някакви испански,които ми се видя,че от 189 са на 117лв.То не,че намалението е най-важно,че аз имам множество изисквания.Ама ме е яд като напишат с едни големи букви НАМАЛЕНИЕ да ти избоде очите,а всъщност нищо.Смятам така или иначе,че истинско намалление ще има януари,ама няма да е както беше миналата зима и лятото.Нещо търговците са повярвали на възкресяването на икономиката в БГ . Mr. Green

# 528
В Зара-та в The Mall и Сердика има ли вече намаление?

# 529
  • София
.Смятам така или иначе,че истинско намалление ще има януари,ама няма да е както беше миналата зима и лятото.Нещо търговците са повярвали на възкресяването на икономиката в БГ . Mr. Green

Аз миналата зима съм я проспала и не съм знаела за намаленията. Големи ли бяха?

# 530

Вчера минавах, мисля,че имаше някакво слабо намаление.

# 531

Вчера минавах, мисля,че имаше някакво слабо намаление.
Днес бях-нищо кой знае какво,малко е нам.стока,детското е с -10лв Grinning

# 532
В Ню Йоркър в The Mall има някакво намаление, но не на всичко.
Това, което ми хареса, си държи цената.

# 533
Аз така пролетта си бях харесала един прост потник в Ню Йоркър, мисля че 25 лв струваше.
Е, заинатих се, че толкова пари за потник няма да дам. Намалиха го на 20 лв лятото...
Пак не си го взех  и накрая - миналата седмица отмъкнах последния S размер в черно, за 10 лв ...  Mr. Green
Еми, доволна съм! Заслужаваше си чакането!  Mr. Green

# 534
Аз една жилетка за мъжо харесах, ама 89 лв няма да дам за нея.
Ще чакам да й направят цената по-прилична.

# 535
Ами при положение, че дрехите на АМИСУ бяха по 5-10лв лятото, просто няма как да дам 100 лева за тях, абсурд (за Ню Йоркър говоря).

# 536
Аз пък много им харесвам бельото  Blush но от дрехите, все гледам, гледам и не мога да харесам (или харесвам, но ми се струва скъпо Laughing последното явно е всеобщо мнение) Simple Smile

# 537
  • София
Дами, интересуват ме намаленията в Musette и Bagatt.
Незнайно защо в първия нямаше никакъв намек за намаление, продавачките са в неведение.
Ако някой е информиран, ще бъда благодарна да ме осведомите.

# 538
Триумф имат до днес 10%, а в аутлета 30%.

# 539
  • София
СНощи ходих в Аутлет центъра. Лелееее колко са зле тия хора, продават толкова стара стока... Представете си кога беше модерен чарлстона, те сега продават такива дънки за 90лв... само боклуци... много съм разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт