Намаления есен/зима 2011

• 117 254
  • 803
  •   1
Отговори
# 540
  • sofia
Мангото доста се е пообрало откъм S-ки вече! Shocked

# 541
  • София
Прави като мен - купуваш М и като мине през сушилнята на висока температура, става каквото трябва Sunglasses Mr. Green

# 542
СНощи ходих в Аутлет центъра. Лелееее колко са зле тия хора, продават толкова стара стока... Представете си кога беше модерен чарлстона, те сега продават такива дънки за 90лв... само боклуци... много съм разочарована.
Чарлстона пак е на мода, така че може и да не е толкова стара  Wink През 2011 г. също ще бъде много актуален.

# 543
  • София
И ние вчера ходихме до Аутлета и даже съм много доволна.Купих гумени ботуши на дзвера само за 14.90лв и то много готини,а на баща и също супер готини обувки,които даже на касата се оказаха,че са по-евтини от това,което мислехме.Поне за мъжки обувки по моя вкус има страхотни неща.В Сердика нищо не ми хвана погледа,ама и повече търчах след диването.Да похваля момичетата от Palmers,че издържаха с усмивка ровенето и криенето на дъщеря ми в бельото и кръженето в магазина със скорост 100км/ч.,за разлика от други продавачки.Същото се отнася и за продавачите в LLOYD в Аутлета,даже искаха да им я оставя.Не знаеха с какво се захващат. Mr. GreenНевероятно търпеливи хора!  bouquet

# 544
В Unique има 50% на някои неща,не видях на кои,защото беше затворено вчера:)

# 545
  • София
Дами, интересуват ме намаленията в Musette и Bagatt.
Незнайно защо в първия нямаше никакъв намек за намаление, продавачките са в неведение.
Ако някой е информиран, ще бъда благодарна да ме осведомите.

BAGATT имат 20% намаление Peace

# 546
  • София-Лагера
ЧНГ НА ВСИЧКИ.
МНОГО ПОКУПКИ, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ.
Днес от колко часа работят моловете?

# 547
  • София
Дами, интересуват ме намаленията в Musette и Bagatt.
Незнайно защо в първия нямаше никакъв намек за намаление, продавачките са в неведение.
Ако някой е информиран, ще бъда благодарна да ме осведомите.

BAGATT имат 20% намаление Peace

Мерси, вече ходих до там.

# 548
Честита новата 2011, момичета   bouquet
На 31.12. си взех 2 сладки блузки, намалени в Oviesse.
Търся си здрава кожена чанта (около/над 100лв.), може ли да ми препоръчате? Гледах по Графа, не харесах модел. То затова си нося старата от сума ти години, да знаех тогава още една да си бях купила  ooooh!

# 549
  • sofia
Някой знае ли кога започват по - "крупните" намаления в LEVIS? Rolling Eyes
За сега има само -30 и то частично..

# 550
Записвам се да следя темата, че трябва да започвам работа и ще трябва да сменям гардероба.

# 551
От днес в Теранова, предполагам и в Калиопе  намаления до 70 %.

Чанти, много красиви, повечето копия на известни марки и модели има на Илиенци, в Мола.

# 552
Момичета, аз търся ботуши от естествена кожа, с ток - и с голяямо намаление - та ако видите нещо хубаво не повече от 80-100лв обаче - моля, свиркайте  Praynig

# 553
  • Beyond the Frontiers
Момичета, аз търся ботуши от естествена кожа, с ток - и с голяямо намаление - та ако видите нещо хубаво не повече от 80-100лв обаче - моля, свиркайте  Praynig
Аз си взех от Тенденц - естествена кожа, не от най-високите ботуши, със стабилен ток и подплатени от вътре 85 лв някъде преди месец още.

# 554
Да, гледах ги, имат интересни моделчета, но аз принципно не съм доволна от Тенденза и затова...

Общи условия

Активация на акаунт