Намаления есен/зима 2011

• 117 221
  • 803
  •   1
Отговори
# 600
  • в ябълковата градина
В Манго е до 50%, ама повечето са 20, 30%.
Всъщност не срещнах една дреха с 50% намаление  Grinning

Има ли намаление в Little Big?

# 601
  • София
В Сердика и в този на Стамболийски.
FOX има  и в МОЛ-а на НДК,до хотел Хемус,че ми избяга името сега.Нещо много взеха да стават,ама няма лошо Laughing

# 602
Ако някой види намаление в Guess 50% да свирка Wink Дебна няколко нещица там Simple Smile

# 603
В Сердика и в този на Стамболийски.
FOX има  и в МОЛ-а на НДК,до хотел Хемус,че ми избяга името сега.Нещо много взеха да стават,ама няма лошо Laughing
Този го бях забравила, вярно, че и там имаше.

# 604
Мерси момичета,от там съм взимала хубави неща на малките,много ми се ще да отворят магазин и в Мол Карфур,че там най-често ходя

# 605
  • София
Снощи бях в Outlet1, този на бул.България (не знам дали има и друг де Simple Smile), та там има намаление - някои работи 50%, други с по-малки намаления.

Има панталони, дънки - за по 19лв, тънички жилетки, спортни - 9лв, поло-15лв, тениски,тънки блузки - 5-9лв, детското - пак така,палта на Capaska - за по 120-130лв.

# 606
  • София-Лагера
Снощи бях в Outlet1, този на бул.България (не знам дали има и друг де Simple Smile), та там има намаление - някои работи 50%, други с по-малки намаления.

Има панталони, дънки - за по 19лв, тънички жилетки, спортни - 9лв, поло-15лв, тениски,тънки блузки - 5-9лв, детското - пак така,палта на Capaska - за по 120-130лв.
Има до Джъмбо.Там няма % на детското.

# 607
За Мега Аутлета ли говориш? Той не беше ли само на едро?

# 608
  • София
До ДЖЪМБО преди беше ЗАРА,сега е Аутлет1 и не е на едро.Има и малко по-нагоре по бул.БЪЛГАРИЯ,но от другата страна,срещуположно на Билата пак Аутлет1.

# 609
Този на бул.България е пълна трагедия, два пъти ходя и цените са по-надути от тези в магазините на Витошка  Stop
До Джъмбо първо е Спридера, после на ъгъла на сградата има Аутлет, но лятото влизах и беше на едро само. Точно къде е този, за който говориш? Онзи ден бях там , имаше табели палта по 38лв и тн...но мислех, че е същия - само на едро...

# 610
Момичета, как е положението в Бенетон, че съм от Велико Търново и ще имам идване до София, но искам да го съчетая с пазаруване Simple Smile

# 611
  • София
ММ,така, говоря за този до Джъмбо- големият магазин аутлет на Зара, който е.
Продават и на дребно, даже сега чувам, че продавали и на едро там. Аз от както са го отворили само от него си взимам намалени парцалки Simple Smile .
Ами за детското не видях конкретно определени проценти ,като намаление, но взех едно поло на сина ми за 5лв.

# 612
Момичета, как е положението в Бенетон, че съм от Велико Търново и ще имам идване до София, но искам да го съчетая с пазаруване Simple Smile
Ми то и по назад е писано- 30% е засега...аз ходих онази вечер, че бях харесала един пуловер, ама цената ме възпря...ще чакам да ги намалят още, ако остане нещо- остане...Наистина само тръбят за намаления, а като влезеш- вътре нищо, после пък- нямало клиенти и слабо се пазарувало по намаления... Crossing Arms

# 613
viliko в Спридера има ли намаление, а нещо интересно?

# 614
viliko в Спридера има ли намаление, а нещо интересно?
Има, но аз никога от там не съм си харесвала каквото и да било, само мъжките купувам. Подобни на  тия дрешоля са от 10 до 30лв в Тера или Калиопе напр., а там са 40-60.

Общи условия

Активация на акаунт