Намаления есен/зима 2011

• 118 164
  • 803
  •   1
Отговори
# 330
 Събота минах и аз през Бенетона на Витошка, но нямат намаление.

# 331
Здравейте, не знам дали не се повтарям, видях в Марсел намаление 10% за декември.

# 332
  • София
Този уикенд нямаше никакво намаление в Бенетона на Стамболийски.

# 333
В новия мол в Стара Загора вчера имаше намаление от 50% в Reserved/има и детско/.Не се сетих да питам до кога и дали не е във връзка с откриването.

# 334
Питах в БЕНЕТОН една позната, каза ми , че към Коледа ще имат.

# 335
Абе то ясно, че за Коледа ще имат, ама въпросът е кога  Laughing
Първите дни има хубави находки, но после...

# 336
  • Berlin
Някой, ако чуе нещо за ZARA, да свирка.  Simple Smile Много са ми на сърце, за съжаление тази година моделите на панталоните не са за моята фигура, но съм заплюла някоя и друга жилетка. Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 15:23 от abs

# 337
# 338
Момичета, ако някоя от вас скоро ще ходи в Бенетон в София Аутлет Център, може ли да провери дали има останали чанти от плат във вишнев цвят. Много благодаря предварително!

# 339
  • Kyustendil
И аз чакам с нетърпение да почнат намаленията.... В The mall имаше тук таме по някое намаление преди 2 седмици.

# 340
В Елизабет всичко е с 50% намаление

# 341
Минах през Капаска, на Витошка. Имат намаление 20-30%. Някой питаше за ЗАРА ... Мини през Мега Аутлета Wink На България, дето е .. Simple Smile Там цените в момента са повече от добри! Simple Smile  Peace И, според мен в Зара каквито и намаления да пуснат, няма да се мерят с тези в Аутлета. Simple Smile

Ако някой пазарува от GF, пак на Витошка, имат 50-80% намаление. АКо случайно мъжете ви не са ви вбесили прекалено, има добри находики, на съвсем нормални цени. Същото важи и за Джулиани, малко по-нагоре. Simple Smile  Peace

# 342
Скоро ходили ли сте в H&M, харесах ей това яке http://brandland.eu/product_info.php?cPath=168_169_180&products_id=11210

# 343
  • Sofia

Аз ходих в неделя там, нямаше намаление на детските неща, гледах якета за момичета обаче.
В Зара имаше хубаво детско момчешко яке, около 50 лева беше цената.

# 344
  • София
Извинявайте, но къде има магазин H&M?

Общи условия

Активация на акаунт