СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 32 112
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добавих и новината за шансовете в 1вия пост.
Цитат
данните са актуални към 12.04.2010 г. 13:43 ч.
Ако се направи разместване на градини, не се преизчислява шанса. Не зная на какъв период от време се изчислява шанса.

За синът ми по първо желание
Цитат
По общи критерии - СРЕДЕН
8% вероятност в граничната група
* данните са актуални към 12.04.2010 г. 13:43 ч.

Ако разместя 1во и 2ро желание би трябвало да има по-голям шанс, защото в градината по 2ро желание има повече своб. места за гранична група. Но не знам на колко време го изчисляват този шанс. Не ми се правят тестове.

Цитат
В случай че направите промяна в кандидатурите си, изчакайте да се публикуват новите данни!

Пробвах преди малко, чаках около 30 мин и го изчислиха наново. Първото желание беше по-успешно уж, поне според тях. На мен ми показаха Среден шанс /гранична група 75%/ - 26 деца за 11 места.
Успех на всички дечица!

# 211
  • София
 newsm78
Цитат
83% вероятност в граничната група
* данните са актуални към 12.04.2010 г. 15:37 ч.
Щом 83% са СРЕДЕН шанс за класиране....
колко процента са ВИСОК шанс??? Tired

# 212
  • София
Излизането на шанса мен ме обърка още повече.Излиза ми ВИСОК шанс,а пред нас са 32 деца за 24 места.И при условие,че пише да не се доверяваме много на шанса, вече съвсем се обърках.Тъкмо мислех да размествам кандидатури.Според вас колко може да се вярва на този така даден шанс!? newsm78

# 213
  • София
Aми в нашия случай за 14 места се борят 28 дечица и ми изчислява 67%.При теб вероятно  за това е толкова нисък процента,защото се борят само за едно място 42 деца.Мисълта ми беше дали всички деца от вашата гранична група има такъв процент вероятност като този на сина ти?
Нямам възможност да проверя, но ще попитам една приятелка. Нейният син също кандидатства в същата градина.

Питах. Със сигурност поне още едно дете от тази гранична група е със същият шанс. Значи се изчислява на база своб. места за дадената гранична група и броя на децата, попадащи в тази гранична група.

# 214
Излизането на шанса мен ме обърка още повече.Излиза ми ВИСОК шанс,а пред нас са 32 деца за 24 места.И при условие,че пише да не се доверяваме много на шанса, вече съвсем се обърках.Тъкмо мислех да размествам кандидатури.Според вас колко може да се вярва на този така даден шанс!? newsm78

Това означава, че ако списъкът се запази до класирането, детето ти ще се класира. От тези 32 деца, явно поне 8 ще се класират в друга детска градина на по-високо желание и затова няма да участват в граничната група...радвай се  Peace и се надявай нещата да се запазят такива.

# 215
  • София
Инсп. Гаджет ,благодаря за успокоението.  bouquetИ аз така мисля,но съм си Тома неверни и след една година стоене вкъщи заради това,че няма кой да ми гледа детето,направо съм доста притеснена.Най-вече заради уточнението,че може и да не сме приети,въпреки високия шанс.

# 216
Aми в нашия случай за 14 места се борят 28 дечица и ми изчислява 67%.При теб вероятно  за това е толкова нисък процента,защото се борят само за едно място 42 деца.Мисълта ми беше дали всички деца от вашата гранична група има такъв процент вероятност като този на сина ти?
Нямам възможност да проверя, но ще попитам една приятелка. Нейният син също кандидатства в същата градина.

Питах. Със сигурност поне още едно дете от тази гранична група е със същият шанс. Значи се изчислява на база своб. места за дадената гранична група и броя на децата, попадащи в тази гранична група.
Ясно значи.Мерси за пояснението. Grinning
Сега видях,че са ми отговорили и от ИСОДГ:
"Нашият отговор:

Взима се под внимание и поредността на желанията на детето.

Поздрави,

Екип на kg.sofia.bg

# 217
  • София, под Карлсон
newsm78
Цитат
83% вероятност в граничната група
* данните са актуални към 12.04.2010 г. 15:37 ч.
Щом 83% са СРЕДЕН шанс за класиране....
колко процента са ВИСОК шанс??? Tired

И аз това питах  Wink
Ако някой се интересува за смяната на парола- става от семейния профил, в секция НАСТРОЙКИ  Simple Smile

# 218
  • София
Момичета- благодаря Ви за отговорите. Hug

Ние дори в далечен район сме със среден шанс - 26%.
 Sad

# 219
Аз току що разгадах нашите скромни 32% шанс.
Виждат колко свободни места са отпуснати за конкретната ДГ : X.
Изваждат от децата с голям брой точки (които не са в гранична група) : Y, тези на които поредното желание за конкретната ДГ е от 2-ро нататък : Z.
Така се определят останалите свободни места за сформираната гранична група, а те са : X-(Y-Z)
И ако попадате в тази гранична група от например : W деца, шанса на всички W деца е : (X-(Y-Z)).100/W
Така мисля аз.

# 220
Записвам се да следя, че класирането наближава. За съжаление ние сме със скромните 4%   ooooh!

# 221
  • София
В нашия случай за 15 места 29 деца в граничната група - 61% ми дава  Thinking
Успех на всички, тези % накрая да се превърнат в 100%  Hug

# 222
  • Mars Hotel
Ха- ха, шанс за класиране: Среден. 2% шанс за гранична група.   smile3511

# 223
Здравейте и от мен.  Hug

Ние нямаме никакъв шанс за прием. Дъщеричката ми е на 2 години, и не можем да съберем повече от 8, най-много 8,1 точки. В нашия район- Триадица- никакъв шанс- дори не можем да попаднем в гранична група. ooooh! Cry

Имам следния въпрос- Ако я запиша в друг район- например- Кремиковци- там има поне теоретичен шанс да я приемат. Ако случайно я приемат- ще отпадне от списъците в другите градини. Как мога да кандидаствам догодина пак в моя район?След като веднъж е записано детето може ли да кандидаства пак ?.  newsm78 Питам в системата ,но ми отговарят много уклончиво.
-Системата нямала опция за прехвърляне. Да участвувам в текущите класирания на градините които искам. Но като попитам как да я регистрирам отново ,в случай че е приета в друга градина ,не ми отговарят. Страхувам се ,че ако я запиша в друг район, след това никога няма да мога да я прехвърля в нашия.  Cry

Ако някой има представа моля да ми пише Praynig

Аз да дам едно предложение, макар че не знам как точно стои въпроса с местата в Кремиковци... Предполагам има много свободни места, не знам с какви точки се влиза, но ако се влиза със 7 точки със сигурност защо не го пишеш като 2-ро желание и така да си запазиш 3-те точки по 1-во желание... вярно ще загубиш ранната дата, но шанса ще е по-голям Simple Smile
Това е добър вариант ако е сигурно, че ще влезе с 7 точки Simple Smile

# 224
  • София
Момичета къде видате числен процент? На мен просто ми пише висок и толкова  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт