СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 32 112
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Нашият процент на шанс намалява - от 80 на 57%. Както е тръгнало, след 2 дни изобщо няма да сме в гранична група. Малко ми става обидно с това преекспониране на "нашите" деца. Защото и моето дете би трябвало да попада в тази графа, след като има батко в ОДЗ-то, но единствената ни привилегия е тази 0,1 точка, която дори не ни гарантира попадане в гранична група (миналата година не попаднахме). Нямам родствени връзки с персонала, не съм бивш възпитаник и не съм от активните родители, че да станат децата ми "техни".

снегурачка, към постинга ти мога да добавя само и фиктивно осигуряващите се безработни, които получават майчинство след като са си внасяли някакви фиктивни осигуровки, а сега източват държавни средства от нашите данъци.

# 616
И мен ме занимават същите мисли като катюнгелче и Астарта... как е възможно при положение че децата на опашката, които са преди моето да не са мръднали като бройка и имена, шансът ни за попадане в гранична група да е намалял от 118% вчера вечерта на 63 % днес в 17.01ч? Въобще имам чувството, че до четвъртък в 18ч, когато ще затворят системата ще полудея.. Тези процентни вероятности за прием, според мен повече пречат, отколкото помагат.. за себе си съм убедена, че ако играех "на сляпо" и не знаех какъв процент ни е шанса за прием, поне щях да мога да спя докато излезе прословутото класиране..

# 617
  • София
А някой знае ли цялата процедура колко горе долу време ще отнеме? Да не отиде към 4-5 часа, че тогава няма да мога да присъствам.
Софи, миналата година не знам в колко е започнало самото класиране, но майките от темата се прибраха след полунощ и започнаха да ни дават инфо на лични дали са ни приети децата /имаха списъците със всички класирани деца/.

# 618
  • София
Момичета, за намаляването на шанса - според мен обяснението е, че някое от децата, на които не виждате точния брой точки /10+/ си е сменило желанието. И ако е било второ желание във вашата градина, а към някакъв момент стане първо, картинката се променя, но ние не виждаме това, защото въпросното дете продължава да си е с 10+ на опашката.

# 619
  • София
Определено и аз мисля, че има някакво объркване в системата за изчисляване на шансовете  Crossing Arms
В градината ни по първо желание са обявени 20 места - 8 по социални и 12 по общи критерии. 68 деца са с по 8 точки, пред тях има 6 с 10 и 10+ и 6 с 8.1 точки. Да ама на едното дете от десетточковците тази градина не му е по първо желание, има едно, което е и в социалната опашка. Това означава, че остават 2 свободни места за граничната група с по 8 точки - 68 деца. Системата ми изчислява нисък шанс и дори не отчита че попадаме в гранична група. Сутринта опашката беше абсолютно същата и отчиташе среден шанс - 2 процента.

Та вие с 50-60, 70 процента хич не се оплаквайте  Joy  Държа да отбележа, че в близките ми райони с тази градина на първо място имаме най-голям шанс! 2 процента  hahaha

# 620
  • There I was on a July morning
И мен ме занимават същите мисли като катюнгелче и Астарта... как е възможно при положение че децата на опашката, които са преди моето да не са мръднали като бройка и имена, шансът ни за попадане в гранична група да е намалял от 118% вчера вечерта на 63 % днес в 17.01ч?

Има два варианта:
- Деца от социалната опашка са променили желанията си за това ДЗ от второ на първо /виждат се 10+ точки/
- И/или в граничната група са се появили още деца /това не е шанс за попадане в гранична група, е шанс за класиране в групата/.

# 621
Момичета, за намаляването на шанса - според мен обяснението е, че някое от децата, на които не виждате точния брой точки /10+/ си е сменило желанието. И ако е било второ желание във вашата градина, а към някакъв момент стане първо, картинката се променя, но ние не виждаме това, защото въпросното дете продължава да си е с 10+ на опашката.

Подозирам, че не е това обяснението. И при мен се получава така, но "моята" опашка не е мръднала с нито едно различно дете или точка. Казвам го, защото са 4:2 места, ние сме 8-ми и всички деца са си същите като вчера и преди седмица, а процентите са намалели драстично. Децата не са с други точки, защото като сравнително постоянна опашка съм  "проверила" децата преди и около нас. За мен обяснението е, че в момента преди засичането е имало други кандидатури, които после са отпаднали отново.

Социалната опашка е абсолютно същата както преди седмица.

# 622
  • София
На Алекс също шанса му падна. Предполагам са се появили нови деца в граничната група.

Снощи сънувах, че съм бременна. И му казвам на моя мъж. Но му рекох, че сме закъснели. Няма да има ДК нито за едното, нито за другото Simple Smile

# 623
Нашият шанс вече е цели 2%  Shocked
Въобще се чудя защо си губя времето да гледам списъците по 100 пъти на ден.

# 624
Sofy искаш ли да се срещнем някъде и да ходим заедно на 23-ти?

# 625
  • София
Кикимора, аз нямам предвид, че са се появили или изчезнали нови деца, а че децата, които са с 10+ са правили някакви промени /вероятно, мое си предположение/. Ние няма как да го разберем това, защото те си остават с 10+ например, независимо дали са по първо или второ желание в тази градина.

# 626
И мен ме занимават същите мисли като катюнгелче и Астарта... как е възможно при положение че децата на опашката, които са преди моето да не са мръднали като бройка и имена, шансът ни за попадане в гранична група да е намалял от 118% вчера вечерта на 63 % днес в 17.01ч?

Има два варианта:
- Деца от социалната опашка са променили желанията си за това ДЗ от второ на първо /виждат се 10+ точки/
- И/или в граничната група са се появили още деца /това не е шанс за попадане в гранична група, е шанс за класиране в групата/.
При нас не е нито единият от двата варианта. Броят на децата не е мръднал.

# 627
  • София
Но не знаеш дали броят на точките, криещ се зад 10+ не е мръднал.   Wink Peace

# 628
  • София
Добре де, що за шанс е 118%? Това за мен е някаква абсурдна грешка. Ако е 100% - ще изпише ВИСОК шанс и няма изобщо да дава проценти. Как така 118%? Poctor, моля те, питай екипа на ИСОДГ в обратната връзка как може процентът да е над 100  Peace

Не знам дали забелязахте, но днес по обяд системата извърши не едно, а 4-5 примерни класирания  Thinking

(...) Снощи сънувах, че съм бременна. И му казвам на моя мъж. Но му рекох, че сме закъснели. Няма да има ДК нито за едното, нито за другото Simple Smile
Няма да има ДК, но ще имате точка за многодетно семейство, така че сбъдвай сънищата  Joy  Hug

# 629
Но не знаеш дали броят на точките, криещ се зад 10+ не е мръднал.   Wink Peace
И да е мръднал, позицията на детето с 10+ точки, както и бройката чакащи деца не е, защо тогава шансът ни да попаднем в гранична група да е намалял ? Всъщност не разбирам трябва ли да се радвам на този шанс изобщо, по подразбиране иначе алтернативата каква е, че детето ще се класира без изобщо да се налага да се конкурира в гранична група ли ?
Момичета, имам чувството, че леля Ренка хич не се е шегувала, защо ми се струва, че кипят някакви подмолни сметчици и комбинации ? значи, накратко- 30 деца, от които 10 са с висок брой точки и социален критерий, до запълването на 24 места ще се генерира случайно число на следващите с равен брой точки на опашката, нали така ? Значи към момента този процент би трябвало да е 100%, тъй като след тези 10 деца има повече чакащи с равен брой точки ,или ще се окаже, че и да попаднеш в гранична група е лукс ?

Общи условия

Активация на акаунт