Някой пил ли е Инофолик (Inofolic), отзиви

• 256 446
  • 764
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Доста се запалих и аз по тази добавка, пък и док ми я споменя. Може ли един въпрос на лаик - аз си пия по принцип фолиева от години. Започвайки Инофолика, да спра ли другите таблетки? Предполагам, че съдържанието на ФК в него е още по-висока и напълно достатъчна - мързи ме да прочета някоя листовка... Heart Eyes Три месеца, мисля, ще са добър срок преди инвитрото. Аз мисля да го започна от другия месец и да пия по едно прахче на ден - в икономичен режим, така да се каже Laughing и после да го "засиля". И последно - по време на самата стимулация пие ли се?

# 31
  • София
Speed76 , аз пия и фолиева киселина и инофолик. Повече май не вреди.
Пие се и по време на стимулация. Аз пия по едно прахче на ден, така ми го предписаха след предния неуспешен опит.

# 32
  • София
Благодаря, Бамба. Ще кажеш съвсем скоро как е повлияло на яйцеклетките ти.
Аз всъщност нямам проблем с качеството, поне не са ми казвали. Всичките ми се оплождат добре, имам си и най-редовния цикъл, както и овулация. Но от добавка само могат да се подобрят още повече нещата, та затова се чудя какво още да пия Wink

# 33
  • София
И аз се записвам да следя от близо отзивите. Док ми го изписа днес по две прахчета на ден за полу-ЕЦ,който започнахме

# 34
  • София
Здравейте Simple Smile аз от няколко дни чета из нета за Инофолик, след като гинеколога ми го препоръча (имам СПКЯ). Пия го от 5 дни и се чувствам много добре, почти нямам апетит, но гледам все пак да хапвам Simple Smile Не знам дали си внушавам, но от 5 дни имам осезателно по-добър и спокоен сън.
Моля дамите, които го пият по-отдавна, да споделите вашите отзиви, знам че има положителен ефект и силно се надявам да продължавам да чета за хубавото му въздействие върху хормоните и подобряването функцията на яйчниците Simple Smile

# 35
Инофолика успокоява по принцип малко Peace Аз го пих при последната стимулация по 1 или по половин на ден,че някой  път много ми падаше кръвната захар от цяло прахче!Доволна съм,имаше ефект! Peace

# 36
Аз го пия вече три месеца,незнам от него ли, или от м2тон-на ,но миналият месец за първи път имах два фуликула на ец.-нямам никакви оплаквания,продължавам да си ги пия,ще видим тоя месец какъв е резултата  Rolling Eyes

# 37
  • София
IRA2 и pepapet1968 благодаря ви за отзивите  Grinning
pepapet1968 стискам палци всичко да продължава да е наред.
Дано скоро и аз споделя нещо положително  Grinning

# 38
Миналия месец спрях поредно изписаните ОК. И започнах усиленото пиене на инофолик. Този месец ми дойде с три дни закъснение, което си истинско постижение. Обикновено или не ми идва с месеци, или ми идва през 15 дни. И най-важното имах ясно изразено ПМС, напрегнати гърди и т.н., нещо, което друг път не се е случвало, и което ме навежда на мисълта, че наистина някакви хормони са си вършили работата. Имам ИР, поликистоза, висок тестостерон. Пия метформин, но аз го пия от доста дълго време, така че изключвам на него да дължим постижението. Лично аз не бих се отказала от прахчетата си.

# 39
здравейте,
сега и аз ще започвам да пия инофолик и се радвам да разбера,че има толкова добри отзиви за него.

# 40
  • София
Утре ще ходя на преглед, за да видим дали без лекарства и само с витамини и инофолик ще имам фоликул  Praynig
Искренно се надявам да имам Simple Smile

# 41
  • София
За съжаление нямам фоликул, което означава, че ще почакам доста преди да имам следваща менструация...но ще продължавам да си пия инофолика, тък като не искам за известно време да пия повече хапчета. Когато имам добри новини пак ще пиша Simple Smile

# 42
  • София
За съжаление нямам фоликул и ще чакам следващия месец. Но все пак не може да стане с няколко дни пиене на инофолик. Simple Smile ще продължавам само с него за сега, не искам други хапчета вече.

# 43
Здравейте, и на мен ми изписаха Inofolic за задържани фоликули. Пия го от около месец и съм добре, дори отслабнах, без да пазя диета, което е супер. Вече нямам болки в яйчниците ( да чукам на дърво), че последните месеци от тези фоликули имах ужасни болки ниско долу.
Препоръчах го на всички приятелки, че май всички сме с кисти и закъсняващ цикъл.
Гинеколожката ми каза, че ще трябва да го пия дълго време и особено ако мислим да правим стимулация.
Ако имам други новини ще пиша.

# 44
при последния ми опит ми го предписаха по 2 на ден  Shocked, защото въпреки блокажа имах задържан фоликул 29 мм.
не знам от инофолика ли, но слес 5 дне изчезна и опита продължи.
не съм забелязала да отслабна или нещо различно, но ми го спряха преди трансфера и казах да мина на фолиева киселина.  Peace
нядявам се да е бил от полза  Praynig, но за това по натам..............

Общи условия

Активация на акаунт