Някой пил ли е Инофолик (Inofolic), отзиви

• 256 449
  • 764
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте момичета! И аз съм с ПКЯ и съм на Инофолик - 2х1 + герикапс от 2 месеца насам. Искам да ви попитам, тъй като този месец М е доооста обилен (но без болки), дали това може да е от Инофолика и дали означава, че действа и мога да чакам ову или е показател, че е имало ову ?? Разликата е наистина осезаема, затова реших да се обърна към вас за мнение.
Благодаря и се извинявам ако въпроса вече е коментиран - търсих по страниците на темата, но не можах да прегледам всичко.

# 286
Здравейте! И аз пия Инофолик 2х1 от месец и половина, заради ПКЯ и ИР. Незнам дали си внушавам, но според мен намалява апетита, особено към сладкото. Преди налитах доста на сладко, сега не се и сещам. За 1,5 мес. съм свалила 5 кг, но и с доста фитнес. Инофолика ми го изписа гинеколога, докато ендото не беше и чувала за него ???? Ендокринологът ми изписа Неоформин вместо Инофолик, но за сега си продължавам с него. Направих си тестове за овулация и ми показаха 2 чертички, 3 дни подред  Simple Smile

# 287
Здравейте! И аз пия Инофолик 2х1 от месец и половина, заради ПКЯ и ИР. Незнам дали си внушавам, но според мен намалява апетита, особено към сладкото. Преди налитах доста на сладко, сега не се и сещам. За 1,5 мес. съм свалила 5 кг, но и с доста фитнес. Инофолика ми го изписа гинеколога, докато ендото не беше и чувала за него ???? Ендокринологът ми изписа Неоформин вместо Инофолик, но за сега си продължавам с него. Направих си тестове за овулация и ми показаха 2 чертички, 3 дни подред  Simple Smile
И на мен ми го препоръчаха 2*1 но си мисля не е ли множко Thinking
Аз съм преди старт за инвитро ще го почна от другия месец

# 288
  • София
И на мен ми го препоръчаха 2*1 но си мисля не е ли множко Thinking
Аз съм преди старт за инвитро ще го почна от другия месец

Не е много, пий си го спокойно / далеч от кафе, защото то унищожава Инозитола/

# 289
Дами, при вас получавало ли се е тъмно течение по време на лечението с инофолик или инозитол?

# 290
  • Варна
При мен пък болката в първия ден изчезна,обаче ми се изпотяват дланите,краката и мишниците,при последните с миризма,за първи път през живота ми newsm78,това е от както го пия Thinking

# 291
Дами, при вас получавало ли се е тъмно течение по време на лечението с инофолик или инозитол?

To това май е от глюкофажа, ама и аз не знам.... комбинирате ли го с други лекарства или ползвате само инофолика без нищо друго?

# 292
Пих Инофолик 5,6 месеца. Нямаше някакъв особен ефект. Много често задържам фуликули,  за това ми го бяха изписали, но не помогна, нито пък ми помогна да забременея по бързо както ми бяха казали. Общо взето не намирам смисъл да го взимам. Иначе при мен нямаше никакви странични ефекти.

# 293
  • София
Пих Инофолик 5,6 месеца. Нямаше някакъв особен ефект. Много често задържам фуликули,  за това ми го бяха изписали, но не помогна, нито пък ми помогна да забременея по бързо както ми бяха казали. Общо взето не намирам смисъл да го взимам. Иначе при мен нямаше никакви странични ефекти.

Някакви изследвания правили ли сте?Цветна снимка,спермограма,хормони,защото ако има проблем при някое от изброените неща само Инофолик няма да помогне

Аз пих 3 месеца Инофолик и след 15 годишна борба със стерилитета(тежък мъжки и тежък женски фактор)на 4 опит ин витро най-накрая видяхме  EFP и тлъсто ЧХГ-540.7 на 14 ден от ЕТ.

# 294
ЧЕСТИТО!!! Много се радвам за вас, дай Боже на всеки такова щастие.
Правила съм много изследвания, лапароскопия, пила съм много лекарства, имам СПКЯ.
Преди 3 години забременях но за съжаление беше за кратко Cry
Преди година и половина ми откриха полипи на матката, след това пак последва кюртаж.
Тези прах чета ми ги изписаха миналата година, пих тях и още някакви други лекарства, но няма ефект. От няколко месеца не съм ходила по лекари, но е време пак да започна за да видя какво става с мен

# 295
  • София
Дано да е до край,защото и аз имам 5 спонтанни аборта преди това.

А при мъж ти как са нещата?Имунологични и генетични правихте ли?
Не знам,аз все си мисля,че при мен Инофолика много помогна при работата на яйчниците и качеството на яйцеклетките.Ти в коя клиника си?

# 296
Джули, тихичко честито! Стискам ти палци всичко да бъде наред с бебенцата или бебенцето!

# 297
Здравейте, предишния ми приятел и беше правил изследвания, при него всичко беше наред.
От година съм със друг мъж, той не си е правил никакви изследвания, но мисля че на него му няма нищо. Аз съм проблемната Sad
Във никоя клиника не ходя, от малък град съм, тук няма такива добри специалисти в тази област. Все се надявам че ще стане по естествен начин да забременея, но сигурно греша.
Жули, дано тази бременност бъде успешна и да износиш живо и здраво детенце.

# 298
Здравейте,
и аз ще пия Инофолик, защото съм със СПКЯ и от около 1-2 години опитваме за бебче, но не става. Надявам се Инофолика да помогне и скоро най - после и на нас щастието да се усмихне. Ше го пия заедно със Сиофор по схема, заради ИР.
Джули, тихичко честито! Желая ти всичко до края да е ок.
Успех на всички ви.

# 299
Здравейте, аз също пия инофолик от почти 3 месеца. Преди няколко дни ми правиха лапароскопия за премахване на киста. За около седмица бях спряла инофолика, дали според вас сега мога да си го продължа?

Общи условия

Активация на акаунт