Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Inofolic и за какво се използва?
Къде мога да закупя Inofolic и колко струва?
Каква е дозата на Inofolic и как действа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Inofolic и за какво се използва?
Inofolic е лекарство, предназначено за подобряване на качеството на яйцеклетките и регулиране на хормоналния баланс. Често се използва при жени със синдром на поликистозни яйчници (PCOS), за нормализиране на хормоналните нива, повишаване на естрогените и регулиране на инсулиновата резистентност. Инофоликът е добавка, съдържаща инозит и фолиева киселина, предназначена за подпомагане на яйчниците и регулиране на цикъл при жени с поликистозни яйчници (ПКЯ). Той може да помогне за подобряване на функцията на яйчниците и регулиране на овулацията. Инофоликът е хранителна добавка, предназначена да подпомага женското репродуктивно здраве, особено при синдром на поликистозни яйчници (СПКЯ). Съдържа инозит и фолиева киселина, които са свързани с подобряване на функцията на яйчниците и регулиране на хормоналния баланс.
-
Къде мога да закупя Inofolic и колко струва?
-
Каква е дозата на Inofolic и как действа?
Дозата на Inofolic обикновено е по 1 прахче сутрин и 1 вечер, но може да варира според предписанията на лекар. Препоръчителната доза за подобряване на качеството на яйцеклетките е 400 μg фолиева киселина, което се съдържа в Inofolic. Медикаментът може да подобри хормоналния баланс и да има положителен ефект върху овулацията.
-
Какви са отзивите за Inofolic?
-
Какво представлява комбинацията от инозит и фолиева киселина и какви са нейните предимства?

От Siofor-a съм чувала,че се пълнее и по-точно около талията
Имам едно не точно къркорене ниско долу в интимната област,от време на време ме боли от едната страна....но нищо повече
Хайде ако разбера още нещо ще пиша,а някоя от другите момичета също може да сподели опит
Успокои ме малко или много защото може да се каже,че съм отслабнала малко...но то за една седмица....няма кой знае какъв резултат...а пък и се мъча с ограничена диета откъм сладко,безалкохолно,сокове,бяло брашноалкохол и т.н. но май от комбинацията има ефект...чувствам се по-добре и по-лека нищо,че умирам за сън и в 21:00 едвам издържам
Започна и един гаден запек с извинение,много се надявам да е признак на цикъл защото не ми е идвало от август и вече "ми липсва"

Някое друго момиче било ли е с подобни симптоми или някакви други....споделете опит ще съм ви много много благодарна

Снощи ме заболя стомаха както за цикъл(както междудругото не ме е болял отдавна) и ако не е бебо поне ще започна да имам цикъл надявам се