Някой пил ли е Инофолик (Inofolic), отзиви

• 256 473
  • 764
  •   1
Отговори
# 570
В една чаша вода.
И пиши на кирилица.

# 571
  • В сърцето на любимия човек
Аз лично не го разтварям - изсипвам пакетчето в устата и изпивам няколко глътки вода, така ми е по-лесно, а и не остава по чашата  Peace

# 572
Изписаха ми инофолик 2х1,както и фемара 3ти до7ми ден на МЦ.Единственото, което усещам е лека пробождаща болка в яйчните, не знам дали е от инофолика, но досега не съм имала такава. Другото, което е че цикълът ми дойде рано и почти без кръв...различно от обичайния гейзер Simple Smile . От месец пия инофолика, а сега започнах и Фемарата. На 11-12ден от МЦ съм на контролен преглед за наличие на доминантен фоликул, последните месеци са ановуларни (установи се с месечни прегледи).

# 573
  • В сърцето на любимия човек
От Фемарата е  Peace При стимулация понякога се усеща такова боцкане, тежест и/или лек дискомфорт . Имам няколко леки стимулации и всеки път имам подобни усещания когато яйчниците се "размърдат"  Peace
ПП:
Скрит текст:
Понякога при стимулация се получава и запек, съветвам те за закуска да ядеш фибри или плодове, които подпомагат перисталтиката

# 574
Здравейте, искам да попитам трябва да ли чакам да ми дойде цикъла , за да започна приема на инофолик или мога да го започна по всяко време. Не ми е идвало 60 дни вече , имам СПКЯ .

# 575
  • София
Здравейте, искам да попитам трябва да ли чакам да ми дойде цикъла , за да започна приема на инофолик или мога да го започна по всяко време. Не ми е идвало 60 дни вече , имам СПКЯ .
Може да го пиеш  Peace

# 576
някой знае ли номера на др-Персенска лично да се сваржа с нея

# 577
  • Варна/Казанлък
някой знае ли номера на др-Персенска лично да се сваржа с нея

На ЛС ти го пратх.

# 578
здравеи те искам да попитам нещо имам поликистозни яичници изписаха ми инофолик но не разбрах като ми доиде цикала трява ли да ги пия още защото др-Персенска ме вика на 8 мия ден от цикала за снимка на трабите

# 579
  • Айтос
здравеи те искам да попитам нещо имам поликистозни яичници изписаха ми инофолик но не разбрах като ми доиде цикала трява ли да ги пия още защото др-Персенска ме вика на 8 мия ден от цикала за снимка на трабите

Прочети маааалко по-нагоре  Peace

# 580
Записвам се в темата, тъй като започвам прием на Инофолик.

# 581
zdraveite iskam da popitam na 8 minaliq mesec mi doide cikala a tozi mesec o6te ne mi e do6al piq inofolik normalno li e tova zakasnenie .blagodarq vi predvaritelno

# 582
Нямаш закъснение все още, защото м. февруари е с три дни по-кратък от останалите месеци. Така че всеки момент може би цикълът ще се появи.

# 583
# 584
Здравей те записах си час при др-Персенска за снимка на тръбите казаха ми да си взема Профенит свещтички едната се слага предната вечер втората се слага сутринта а третата се слага преди паниполацията  а не разбрах каде да ги слагам отпред ли отзад ли.Някой знаели снимката на тръбите болезнено ли е.благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт