Някой пил ли е Инофолик (Inofolic), отзиви

• 256 449
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
На мен ми бяха казали да го пия постоянно, в периода, когато го пиех.
Но нещо ми се видя скъпо за почти никаквите резултати по отношение на ПКЯ и продължих само с фолиева киселина.

# 691
Докато се пие Инофолик, пие ли се и фолиева киселина? Аз я спрях, но май не трябваше нали?

# 692
  • София
Докато се пие Инофолик, пие ли се и фолиева киселина? Аз я спрях, но май не трябваше нали?
Трябва да пиеш и Неофолик Мета Peace

# 693
 Здравейте изчетох цялата тема и видях, че има много добри отзиви за инфолик. Исках да попитам, дали може да се пие и без да е предписано - един вид да си го самоназнача или трябва задължително да е изписано от лекар.

# 694
  • София
Здравейте изчетох цялата тема и видях, че има много добри отзиви за инфолик. Исках да попитам, дали може да се пие и без да е предписано - един вид да си го самоназнача или трябва задължително да е изписано от лекар.
Да, може, това са витамини  Peace

# 695

Инофолик е хранителна добавка, т.е. не е необходимо да го предпише лекар. Лекар, обаче, може да каже по колко да пиеш - дали по едно или две пакетчета на ден и за какъв период от време.

Аз лично го пия нон-стоп от няколко години (откакто правим опит за бебе). На мен ми помага изключително много. Преди имах цикъл веднъж на няколко месеца поради поликистоза. Сега цикълът е доста по-регулиран и редовно се случва в интервал от 30 до 40 дни. Единствената промяна е прием на Инофолик.

# 696
Не е нужно да е изписано от лекар, продава се свободно по аптеките.
Също смятам, че е добре да консултираш обаче количеството на приема или да разчиташ на листовката и препоръките в нея. Peace
Аз го пиех 2 пъти дневно, сутрин и вечер по лекарско предписание.
За няколко месеца, не усетих подобрения.
Сега мисля да го започна отново, с идеята, че предният път съм го пила за твърде кратък период.

# 697
  • София
Инозитолът трябва да се приема далеч от кафе / чай и т.н./ , защото кофеинът го унищожава.

# 698
Благодаря ви много момичета. Аз съм след втори неуспешен опит и докато чакам за следващия, реших да взема още  нещо за качество на яйцеклетките, освен другите витамини които пия. Нали е хубаво да се приемат поне 3 месеца преди опита добавките.  Кафе и без това не пия, така че не е проблем. Ще консултирам дозата с доктора като идем на преглед.

# 699
Здравейте, момичета Simple Smile
Ще съм ви благодарна, ако ме посъветвате във връзка с инозитола. Правим опити за бебе от миналата година, имам мисед аборт поради генетичен проблем на ембриона, след 4-5 месечни нови опити - биохимична бременност. Цикълът ми е редовен (+/- 3-4 дни макс), но се тревожа за качеството яйцеклетките...Според вас дали би имало положителен ефект в тази насока или по- скоро не? Чудя се дали и на ММ да не му пробуtам инозитол - да подобрим и неговото качество Grinning

# 700
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile
Ще съм ви благодарна, ако ме посъветвате във връзка с инозитола. Правим опити за бебе от миналата година, имам мисед аборт поради генетичен проблем на ембриона, след 4-5 месечни нови опити - биохимична бременност. Цикълът ми е редовен (+/- 3-4 дни макс), но се тревожа за качеството яйцеклетките...Според вас дали би имало положителен ефект в тази насока или по- скоро не? Чудя се дали и на ММ да не му пробуtам инозитол - да подобрим и неговото качество Grinning
По-скоро, би имало ефект, а ако няма - няма да ви навреди. Много хубава добавка е - дава сила, тонус, енергия ... и топи мазнини.
Приема се на гладно с вода, далеч от кафе / 1 час преди или 2 часа след кафето./
Дозата е 2х2грама

# 701
Благодаря, Денис  Hug Почваме от днес Simple Smile и дано скоро има ефект. Мисля си обаче дали 2x2 няма да ми дойде много, че аз и така нямам много мазнини за топене  Mr. Green

# 702
  • София
Благодаря, Денис  Hug Почваме от днес Simple Smile и дано скоро има ефект. Мисля си обаче дали 2x2 няма да ми дойде много, че аз и така нямам много мазнини за топене  Mr. Green
Както прецениш - 2 грама не е висока доза, той се приема в доста по-високи дози.
Може да приемаш само 2 грама на ден

# 703
Може ли да се приема от кърмачки?

Специално за това питам:

# 704
Да си кажа и аз личните впечатления за Инофолик прахчета.
Първият месец , в който започнах приема на инофолик усетих страхотна промяна в организма. Започнах да се потя  (беше януари месец) , сякаш метаболизмът ми се засили.  Тогава имах и ясно изразена овулация, но не се възползвахме от нея за жалост.  В следващите месеци нямаше никаква промяна, даже цикълът ми прескочи един месец.  Може би все пак при продължителен прием оказва благоприятен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт