Красиви като пролетни цветя са НОЕМВРИйските деца - 8

• 29 934
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Кло, страхотна закуска  Hug
Тони, радвам се че вече си си вкъщи. Кой знае колко много ти е било мъчно за Яворчо. Сега ще си го гушкаш и ще се оправиш  Heart Eyes
Бейби, вчера и майка ми дойде, и съкровището също ми помогна. Майка ми беше цял следобяд с Евичка на терасата, само ми я вкарва да я храня и за памперса. А аз даже можах да наготвя и да поизчистя. Днес съм много по-добре. Явно и водата с морска сол много помогна.
Стелету, браво мамче  bouquet Ноемврийките сме само супер мами  Mr. Green
Днес ходихме на консултация. Да се отчета - 7500кг и 69см. Расте човечето. Не бихме 3тия пентаксим. Нали съм болна сега и реших, че е по-добре да изчакам да се пооправя и да мине поне седмица след това. Какво стана с Пентаксима? Може ли да се поръча от аптеките или ще ни е безплатен?

# 106
Тоя път случих на закуска и станахте по словоохотливи днес ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
То иначе направо тишината тук направо се режеше с нож предните дни Mr. Green Mr. Green Mr. Green
АААА може и от лошото време да е  newsm78 знам ли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Wink Wink Wink

Тони  Hug Hug Hug Надявам се бързичко да се оправиш   bouquet

# 107
Здравейте мами,

много виновна се чувствам, че децата ми боледуват от цял месец и не мога да се справя!

Антония, радвам се, че си по-добре!
Ива, спидито е всъдеходно и лесно се управлява с една ръка, но е тежжжко. Абе не е идеалната количка, но има ли въобще идеални неща
освен може би творбите на импресионистите Simple Smile

# 108
  • София
Добър вечер  Hug

Завърнах се, но още не мога да се оправя от часовата разлика. Куба е интересна, но не незабравима  Sunglasses

Децата са много пораснали. Вико е вече 70 см. и близо 8 кг. Тази седмица мислех да го водя на втори Пентаксим, но за жалост, като при повечето ни работи, ваксината липсва от пазара. Все още не са я доставили и по каса, та общо взето няма от къде да се вземе  ooooh! Ако някой знае някоя аптека в София, където има наличности, моля да пише  Hug

Оставям ви, че леглото ме зове  Laughing

# 109
Ох , най-после успях да кача малко снимки и от нас Simple Smile Точно си мился, че след две седмици Алекс става на 6 месеца, не е истина колко бързо минава времето...
http://picasaweb.google.bg/lil.france/5Months#

Лека и спокойна!

# 110
Като никой път не са изписани 100 страници Thinking Simple Smile!
 Гоги много мрънка тези дни и сме все на ръце и на играчките се сърди, мисля че са пак зъбките но няма нищо засега.
Коя е любимата ви игра сега, нашия бебчо все гледа да си докопа крачетата и много им се радва, чорапите вече не стоят и минута
на крачетата. Другото любимо му е да пищи колкото глас има и да се ослушва и бърборка.

Относно пентаксима намерихме в една аптека, благодаря за отговорите. Пак български абсурд, от 1-ви април трябва ваксината да е по каса но не е ясно за кого и от кога ще ги има, същевремнно аптеките не я зареждат, всеки различно казва, направо си е за Господари на ефира.
Много хубави снимки сте направили. Нашето човече като види телефона и спира да се смее ами само гледа любопитно какво е това чудо, а светкавицата съвсем го обърква. Сега сме решили да си купим апарат, препоръчайте някой хубав моля, на мен ми се ще да може и хубави клипчета да прави че за камера пари няма да има.[/color]

Кажете моля връщат ли често млекце бебчовците ви?

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 00:56 от Alissa

# 111
добро утро!
Кафенце за разсънване!

Слънчев и усмихнат ден на всички!

# 112
Здравейте Simple Smile
И аз гледам летни колички, имам комбинирана, обаче е тежичка, а в блока ни няма рампа и всеки ден трябва да я качвам 6 стъпала. Не са много, но ми се взима душата. Аз теж 50 кила, количката с бебето и чантата сигурно 20.
При нас започнаха да се редят рождените дни - сестра ми имаше в събота, днес - милото, в неделя - голямото дете  Simple Smile После през май е същото.
Васи,
и на мен никак, ама никак не ми се захранва. Много ме мързи, не ми се занимава. Но аз поне ще захранвам края на май, а не в началото, Каменчо е по-малък, даже и през юни може ако твърде много ме мързи.
Напоследък това детенце се държи кошмарно вечер - направо ме побърква. Сутрин е добричко.

# 113
Здравейте момичета, да си кажем вече сме Ивет 6440кг 65см, Мартин 7250кг, 67см. Малката е качила 640гр, а малкият 750гр, което според мен е много добре. Започнах със зеленчуковите по няколко лъжички, доки каза, че може и кашичка вече да давам, нещо неразбрах за жълтъка дали да давам, беше се повредил компютъра и беше малко разсеяна. Даде и направление, да минем отново на преглед за луксация. Не се обръщаме още  без помощ , но само да се събуди и Мартин надига главичка толкова е смешен и започва, да се оглежда. Ивет пък си играе с пръстите на ръцете аз и казвам, че ако и дам и две куки голяма плетка ще удари.
Днес се очертава да е слънчево, приятна разходка  на всички   bouquet

# 114
  • в ябълковата градина
Здравейте и от мен!
След като хареса сините сливи, бебо вчера плю с бяс кайсиите.
Вчера цял ден чаках да завали и накрая ми писна и тръгнах
на разходка към 17.

Креми, разкажи повече за Куба.
Аз си мечтая отдавна за нея.  Grinning

Приятен ден на всичкиЮ

# 115
Привет Simple Smile
Днес, дали ще става за разходки, ние вчера не излизахме, само до Токуда и обратно.
Водих Яво на кардиолог, нищо му няма, просто една съединителна тъкан е малко странно захваната и това прави шума.

Аз взех лятна количка на Cangaroo Класик, май беше. Има пълно легнало положение и съм много доволна, доста добре се управлява!
Сега гледам за столче за хранене, че с това захранване ми се изправя ко-са-та!!!!
 Hug Hug Hug

# 116
Добро утро и от нас!!!

Аз се позагубих,ама с тези гости времето е кът.....

Антония радвам се,че си си у дома  Hug .Дано всичко бързо да минава.  Heart Eyes

Васи
и аз вече се ужасих от захранването...  Shocked То такова мазане пада... Една приятелка ми беше дала дрешки,ама в едни оранжеви цветове... Мислех,че няма да ги обличаме,че не са ми в стила еееее сега ги извадих и си ги обличаме за храненето.... Wink Wink
 Аз особен успех нямам с това действие... (захранването) Госпожиците хич не им се нрави тази смес..  Crazy Е  и не ги насилвам де. Може някога и да им хареса. Времето ще покаже. Иначе като се храним с тати и са при нас в скута на масата така посягат към чиниите аха си викам и лапнали нещо... Laughing
  За колички аз май  ще си карам с комбинираната... То толкова пари струваше,че ще е жалко да я сменям след толкова къса употреба. Засега ми е удобна и не се оплаквам.... Тежи си доста 17 сама плюс 15 бебета и после завивки и чанти,ама за късмет не ми се налага да я вдигам...
  CRLN много сте сладки. Хубави снимки. Нистина колко  много вече са пораснали малките ни зайчета......
 Креми чакаме подробности и снимки! Много си кратичка... Вземи си развържи езика малко... Grinning Grinning
Алиса и ний сме на тема чорапи и крака..... Mr. Green Вкусни са...  Ама мама вече ни обува чорапогащи,че да са ни топли краката. Чакаме те лято!

Нашия тати е в отпуска! Ухаааа  Peace Ама времето е ужасно лошо... Mr. Green Вали та се къса....
 Ходим още на физиотерапия. Децата много се забавляват... Ето ни и на процедури

Хубав ден!!!

# 117
  • Сливен
Май само аз съм си вкъщи... Whistling
Много е хубаво времето, обаче към 10 госпожицата заспа, преди малко се събути със страшен рев, хапна и заспа отново Thinking, всъщност не се оплаквам, добре ми идва спокойствието, само да спеше повече през нощта - снощи заспо към 22 часа, събуди се около 4 и поне час мрънка, но я оставих и я взех, когато се разплака, писна ми от това будуване по 1,5-2 часа всяка нощ, после не мога да заспа, докато се унеса и хоп - в осем вече е будна.
за захранването и аз нямам голям успех, не й харесват напоследък, но пък Мими вчера хареса пюрето, учудващо - картоф с тиквичка?! И ми е поръчала да запазя половината от морковите за нея Grinning.
CRLN, снимките са страхотни, но и бебчо е много сладък и какви хубави сини очички има Heart Eyes! Мая камо като ме види с фотоапарата и млъква, усмивките спират и се гледа с интерес какво държа, край на всякакви други занимания!
elist, хубаво че наминаваш да видим колко са пораснали госпожиците!
Аз също чакам разкази за Куба. Не ми се ходи там, но всяко ново място ми е интересно  Peace.

# 118
Креми добре дошла  Hug За пентаксима аз си го взимах от аптеката на кръста в тунелчето до техникума по облекло, и трите пъти го имаше без поръчка, ако излизам натам тези дни ще проверя дали го имат още, ама педиатърката ми беше казала че там винаги го има, ако не го доставяли Simple Smile
Алиса относно връщането, ние не връщаме а здраво повръщаме, то не ми стигат лигите ами и повръщано, само лигавници пера на ден поне по 2-3  ooooh!
лек ден от нас  Hug

# 119
Здравейте !
Днес бяхме на ортопед в Горна Баня,всичко е наред при малката и нямало проблем ,че иска да стъпва и да става ,за което се бях малко притеснила.
След това ходих до педи и я питах за пентаксима,той е само за родените от 2010г и даже и за тях още не е пуснат,абе българска работа.....така,че търсете си го да не стане....в аптеката до нас  ми казаха,че на 100% ще го има,но след 20ти този месец....

Лека вечер !

Общи условия

Активация на акаунт