Пролет, лято, есен, зима настроение във ДОБРИЧ винаги ще има.(64)

• 34 221
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • гр.Добрич
Точно за същата помпичка питах. Аз още от Ивчо се каня да купувам и все не се решавам. Май ще си я поръчам най-накрая.

Днес пак заведох Ивчо при Карпузов и му изписа другото любимо Цефазил, така че лекуваме се активно. Лекарката на бебетата им смени сиропите и си излязох от аптеката със сметка за 53лв. Дано само има ефект. Сега май е мой ред за разболяване. Вече имам симптоми. Sad

# 91
Аз съм ползвала обикн. изсмуквачка на сополи Crazy...без мотор Laughing..Абе няма ли да се шашка много бебето от шума, знам ли newsm78...те се стряскат от обикновената, пък шумяща Rolling Eyes
Арчелке, Ленка, уж сте от младите пък Laughing...ама и аз се зачудих...за прахосмукачката де Crazy
Дори,  Tired Hug...
...ние пък в детската сме имали шарка Rolling Eyes...по данни на Радена

# 92
Аз съм ползвала обикн. изсмуквачка на сополи Crazy...без мотор Laughing..Абе няма ли да се шашка много бебето от шума, знам ли newsm78...те се стряскат от обикновената, пък шумяща Rolling Eyes
Арчелке, Ленка, уж сте от младите пък Laughing...ама и аз се зачудих...за прахосмукачката де Crazy
Дори,  Tired Hug...

Мами , шашкат се , особено , ако са като мойто и не са свикнали от малки бебета. При наблюдения от други съфорумки, чийто деца от бебета често са с хрема, се оказва, че хич не ги е страх.

Спинки
, поръчай си,няма да сгрешиш ! HugБързо да оздравявате !

# 93
  • Добрич

варицелка, може би?

Пожелавам ви бързо прихващане и леко изкарване!  Wink

Аз съм ползвала от обикновените безмоторни сополосмукачки, голямо облекчение е за децата.

спинки, дръж се!!! Оправяйте се бързо, бързо!!!

# 94

варицелка, може би?

...Само аз да отърва, че по спомени на майка ми не съм карала Варицела Crazy...искрено се надявам да е забравила или да бърка шарките Laughing

# 95
  • Добрич

варицелка, може би?

...Само аз да отърва, че по спомени на майка ми не съм карала Варицела Crazy...искрено се надявам да е забравила или да бърка шарките Laughing
Оу, тогава малко гадно ми прозвучават пожеланията. Confused Извинявай! Peace

# 96
Тази шарка.аз не съм карала никаква,и нещо ме е страх . passifier

# 97
Спинки,дано този илач помогне на децата и на теб да ти се размине Peace
Само като си представя картинката у вас.......три болни деца не дай боже и ти  ooooh!И за капак тати ви още го няма нали?

Бори,дано данните на Радена са грешни PeaceЧе срещичка сте ми обещали Mr. Green

За разведряване на обстановката,малко снимки от Париж Laughing
http://maripesheva.snimka.bg/other/parij.484977

# 98
Мари, снимките са страхотни...Първата е особено Парижка Joy...В самолета много специално са я закрепили Wink
Наистина, аз обещах на Мари да има среща преди да заминат...Хайде, да се вземем в ръце идната седмица Laughing...Тя карантината в детската не ми пречи...засега сме ок Mr. Green

Дори, как сте?

# 99
Тази шарка.аз не съм карала никаква,и нещо ме е страх . passifier

Пази се , не контактувай с много хора ! Айде малко остана Simple Smile

# 100
  • гр.Добрич
Ехоооо, къде сте всички? Почивате си сигурно.

Ние сме добре, предполагам след толкова лекарства. Аз също ходих на лекар и тя ми изписа и на мен антибиотик. Не чувствам засега някакво подобрение, но може би щеше да е по-зле. Мама е вкъщи и ми помага, така че няма да се оплаквам. Таткото се обажда всеки ден да ни дразни, че е еди къде си.  Simple Smile До червъртък ще си дойде.

Мари, как е Ивка? Разгледах снимките, но май сте хванали кофти време.

Бори, при вас как е?

# 101
Спинки,радвам се,че се справяте Peace
А,времето не просто беше кофти,а улучихме и ураганите!
Ивка,брой дните до тръгването.Много и дотегна вече,но се държи.Все разказва как преди като можела да ходи правила еди какво си....

# 102
Е..хайде с новата седмица болните да не са вече болни.......Всички здрави в темата от утре!

Момичета, искам да ви питам...евентуално дали имате роднина, който работи на Централ. Където продават тестото. Не знам дали сте купували от там тесто, но това е едно от нещата, които много обичам като се прибера в Добрич. Да вземем тесто от там и да направим мекици. Супер мекици стават. Много вкусни. Та.....някой знае ли тайната на това тесто????

# 103
  • Добрич
Наистина, аз обещах на Мари да има среща преди да заминат...Хайде, да се вземем в ръце идната седмица Laughing...Тя карантината в детската не ми пречи...засега сме ок Mr. Green

Ами нека всеки да си каже деня и да се организираме.
Аз мога вторник, сряда, четвъртък.

# 104
За мен няма значение,кой ден ще е  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт