Yemin (Клетва) - ТЕМА 1

• 80 701
  • 688
  •   1
Отговори
# 180
 Благодаря! дано да се завърже сега филма, че до сега малко елементарни са образите. Темата ни 2 седмици не мърда. Няма за обсъждане, героите до тук са предвидими. Но сега чакаме! Laughing

# 181
мисля ,че филмът ще бъде интересен,но трябва да чакаме.

# 182
Добрютро, Фифенца!  bouquet
Простете за тъпия въпрос, ама какво аджеба се е случило, че Мендерес евентуално е умрял? Thinking

# 183
Добро Утро!

Слънчево  настроение и усмивки в този дъждовен ден  от мен!

Простете за тъпия въпрос, ама какво аджеба се е случило, че Мендерес евентуално е умрял? Thinking[/b][/i][/color]
Мендерес бързаше да се прибере при Лейла, но по пътя стана автомобилна катастрофа и го обявиха за загинал (в края на по-предната серия).

# 184
  • София
Да се запиша и аз в тази темичка Party
Филмчето не е лошо,а сега стана интересно Peace

# 185
И аз да се запиша,очертава се да е интересен филма,ама да видим.Нещо ме съмнява това,че Мендерес е мъртъв,ама то ще се чуе.

# 186
  • София
Хм,че той ако е мъртъв днес трябва да гледаме последната серия Laughing Без него няма как да се завърти сериала Thinking

# 187
Мендерес не е мъртъв.Аз прегледах няколко серии, но нали е на турски и не разбирам, само картинки гледам.Тези двамата ,които се навъртаха около къщата в деня на погребението са го намери и е в болница и те съответно ще искат подкуп от Асуман.Те ще я заведат при него и тя си дарява някакав орган.След това адвоката и Асуман ще прявят някакви интриги, за да не разделят Лейля и Мендерес.

# 188
Мендерес не е мъртъв.Аз прегледах няколко серии, но нали е на турски и не разбирам, само картинки гледам.Тези двамата ,които се навъртаха около къщата в деня на погребението са го намери и е в болница и те съответно ще искат подкуп от Асуман.Те ще я заведат при него и тя си дарява някакав орган.След това адвоката и Асуман ще прявят някакви интриги, за да не разделят Лейля и Мендерес.
Много ми е странно тва с даряването на орган от Асуман. Примерно в Перла - Инджи си дарява бъбрека и това си беше заздравяващ, направо бетониращ момент за тяхната любов. А тук Асуман - нито е обичана, нито ще бъде с Мендерес. Явно после ще го изнудва едва ли не с този факт! Thinking Thinking Thinking

# 189
Много хора ме дразнят в този филм:  Първо тази Асуман, нагло, тъпо, безволево, овче същество.  Джихан - безцеремонен, мръсник.   Газел -  във всеки филм  има  по една  мръсница и гаднярка-сестра, просто турски приьом.  Вече започвам да се дразня.  Във всеки филм някоя бременна  пада по стълби и помята,  някоя сестра-гаднярка,  все изниква някоя бивша и се  въртят, въртят около  многоженството, нищо, че го отричат официално,  във всеки филм има по някой дърт коч, дето блъска по масата и се прави на велик в собствените си очи

# 190
  • гр. София
Абсолютно съм съгласна! Асуман ме дразни много smile3511 Сега прехвърлих напред малко, зада видя какво ще стане Rolling Eyes Готиното, че пак ще остане с пръст в устата, въпреки че ще продължи да се натяга Rolling Eyes

# 191
Здравейте! Flutter
Вече гледам последните 3 серии и най ми допада образа на майката на Мендерес!
А и бащата на Лейля и той е достоен човек!

# 192
дайте малко информация с бели букви, моля!

# 193
Много хора ме дразнят в този филм:  Първо тази Асуман, нагло, тъпо, безволево, овче същество.  Джихан - безцеремонен, мръсник.   Газел -  във всеки филм  има  по една  мръсница и гаднярка-сестра, просто турски приьом.  Вече започвам да се дразня.  Във всеки филм някоя бременна  пада по стълби и помята,  някоя сестра-гаднярка,  все изниква някоя бивша и се  въртят, въртят около  многоженството, нищо, че го отричат официално,  във всеки филм има по някой дърт коч, дето блъска по масата и се прави на велик в собствените си очи

Много ще ми бъде интересно какво е мнението ти за българските сценарии -(например, в момента дават Стъклен дом) Във всеки филм ...........

# 194
Много хора ме дразнят в този филм:  Първо тази Асуман, нагло, тъпо, безволево, овче същество.  Джихан - безцеремонен, мръсник.   Газел -  във всеки филм  има  по една  мръсница и гаднярка-сестра, просто турски приьом.  Вече започвам да се дразня.  Във всеки филм някоя бременна  пада по стълби и помята,  някоя сестра-гаднярка,  все изниква някоя бивша и се  въртят, въртят около  многоженството, нищо, че го отричат официално,  във всеки филм има по някой дърт коч, дето блъска по масата и се прави на велик в собствените си очи

Ами лигавата Лейля, или Селяхатин, или пък Зехра дето и като реве и като се смее се пищи  #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт