Yemin (Клетва) - ТЕМА 1

• 80 710
  • 688
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро, мацки!  bouquet
Вчера успях да изгледам серииите  от  миналата седмица, най-накрая и съм меко казано бясна! тая Асуман е такава овца, хубаво обичаш го тоя човек, решаваш даваш си бъбрека, ама да изискваш да те обича, откъде на къдер извинетел Тва за трансплатацията си беше лично нейно решение все пак! #2gunfire #2gunfire #2gunfire И дядото и той колко ме ядоса, къв е тоя злобарски оргазъм дето изпитва всеки път като навре Асуман някъдер снаха ми, та снаха ми, ам прибери си я в твойта стая, ко я вреш при сина си! Crazy Crazy #2gunfire #2gunfire #2gunfire А момента, че Мендерес е жив и дефакто Лейля е все още негова съпруга, кво афишира - Асуман, снаха си! Честно казано, аз ако бях на мястото на Лейля на погребението нямаше да издържа и щях да им обесня как ще им измъкна всичко и то по супер законен начин, да видим дедо ти нямаше ли да ми целува краката! Много противен тоя дъртия и "снаха" му! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 211
много готино завърши днешната серия Simple Smile

# 212
даааа, наистина завърши добре.

# 213
  • Бургас
Не мога да разбера тази Асуман от къде и дойде такава сила и злоба.В първите серии беше много мила, чак да я съжали човек, но след последните серии започва да ме дразни максимално

# 214
Асуманката , ще си намери майстора

# 215
 1countingsheep 1countingsheep 1countingsheep  341uu  341uu  341uuХайде ставайте паспаланковци,стига сте спали,че Серханчо откога ви чака за кафенце #Crazy #Crazy #Crazy smile3532 smile3532 smile3532

# 216
  • София
Ще го видим довечера какви обяснения ще даде на тъста tooth

# 217
Eееее, кажете  за непросветените ко стана вчера, че не успях да гледам! Hug Hug Hug

# 218
Докато Мендерес обикаляше около къщата като котарак се сблъска с бащата на Лейля и така свърши серията

# 219
Е и други неща се случиха. Свекървата изпрати писмо и кутия с вещи от Мендерес на Лейля, но те попаднаха у Джихан и той ги изгори. Сестрата направи сцена пред всички и така се разбра , че Джихан е влюбен в Лейля. По този повод Лейля се скара с Джихан и той и обеща да не и говори за любовта си ,но тя да не го отдалечава от себеси. Лелята намери бебешки дрешки, събра 2 и 2 и разбра че Лийля е бременна. Говориха си за това. Свекървата се скара на снахата и мъжа си , че се опитват да държат Мендарес изолиран "като в затвор" и по този повод изпрати писмото на Лейля , но уви. И накрая това сблъскване между Мендерес и Баки.
Май това беше

# 220
Мерси, Фифи!  bouquet

# 221
 Асуман я докараха много добре! Светна тази жена! Изглеждаше невзрачна, а сега е доста хубавичка.
Идеална е за отрицателен персонаж и доста организирано и последователно действа. Сега ще се изживява като бизнес дама!
Мендерез, доста слаб персонаж, добре че е хубавец! Все няма сили да се пребори.  Чакам да се обърнат нещата.
Майката на Мендерез е типична майка, но в този патриархат.... Богати семейства, но всички в една къща и под пълното подчинение на старейшината!
Ех, ориент! Laughing

# 222
  • Атлантис, Галактика Пегас
Айде, и аз при вас. Отново се зарибих по турски сериал.  Mr. Green

# 223
Имам въпросче към тези който са гледали напред сериите Simple Smile

Кога и как ще разбере Лейля,че Мендерес е жив?

# 224
  • гр. София
Тая Асуман толкова дразни че няма накъде иде му на човек да я убие и после с кеф да си излежи присъдата Laughing Рискувах живота си, толкова направих и т.н и какво да направи за да я заобича Banghead не може ли да разбере че щом не я обича- не я обича, ако ще  всички органи да си даде той няма да я заобича щом досега не е станало, може да й е благодарен, да се чувства виновен и т.н., но нищо повече Rolling Eyes
 Много правилно го каза майката че се примиряваш със страданието, за съжаление не мога да го цитирим, но тя освен за себе си и за Мендерес говореше:roll: А бащата също дразни като само се води по акъла на Асуман и как може да напусне родния си край, да продаде къщата, освен всичко друго там е гроба на сина му Rolling Eyes
Ония двамата дето искат пари са големи смешници Rolling Eyes какво ли ще им възложи Асуман, някоя гадост сигурно Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт