Вчера успях да изгледам серииите от миналата седмица, най-накрая и съм меко казано бясна! тая Асуман е такава овца, хубаво обичаш го тоя човек, решаваш даваш си бъбрека, ама да изискваш да те обича, откъде на къдер извинетел Тва за трансплатацията си беше лично нейно решение все пак!
И дядото и той колко ме ядоса, къв е тоя злобарски оргазъм дето изпитва всеки път като навре Асуман някъдер снаха ми, та снаха ми, ам прибери си я в твойта стая, ко я вреш при сина си!
А момента, че Мендерес е жив и дефакто Лейля е все още негова съпруга, кво афишира - Асуман, снаха си! Честно казано, аз ако бях на мястото на Лейля на погребението нямаше да издържа и щях да им обесня как ще им измъкна всичко и то по супер законен начин, да видим дедо ти нямаше ли да ми целува краката! Много противен тоя дъртия и "снаха" му!
не може ли да разбере че щом не я обича- не я обича, ако ще всички органи да си даде той няма да я заобича щом досега не е станало, може да й е благодарен, да се чувства виновен и т.н., но нищо повече