Yemin (Клетва) - ТЕМА 1

• 80 728
  • 688
  •   1
Отговори
# 255
blagodaria i az vlizam no ne mi otvaria nishto ne znam zashto sashtoto beshe i pri dagdovno vreme iavno se otvariat samo ot balgaria

# 256
Ако отваряш линка " Всички серии на сериала "Клетва" на турски"
http://ddizi.com/diziler/260/Yemin
и избереш епизода, се отваря страница с реклама в средата.Трябва да се изчака около 1 минута да изчезне рекламата и се появава екран за епизода (над него са частите  1. Parça; 2. Parça)

# 257
  • Варна
Здравейте,скъпи съфорумци!Днес се включвам за пръв път-поизгледах сериите по БТВ,че и попрегледах тези по напред и си мисля,че няма друг такъв пич като Серхан Яваш(ох,мале,мъж отвсякъде-боже,опази ме от греховни мисли! Embarassed).Изобщо не се чудя,че пак цял куп женуря се борят за любовта на героя.Обаче кастинга малко куца-двете мадами са ми малко бозави,няма ги тия ярки жени като Мелда и особено Еда от "Незабравима".Сигурно затова и магията между главните герои я няма или поне не е толкова завладяваща любовта между Лейля и Мендерес.Липсват ми искри,погледи,въздишките не са достатъчно завладяващи.Е,по-нататък може и да се разиграят актьорите.Поживем-увидем!Едно е ясно обаче-ще е интересно!А и МЪЖЪТ си заслужава да плакнем всеки ден очи(леле,какъв мъж!!!)

# 258
че няма друг такъв пич като Серхан Яваш(ох,мале,мъж отвсякъде-боже,опази ме от греховни мисли! Embarassed).

Има скъпа, има,  просто изгледай вс тр филми и ще видиш, че има и др хубави мъже в Турция.  Тази държава да й се не надява човек извади тежка артилерия  в индустрията на красотата, киното и телевизията / сериали, шоу-програми, магазинни предавания /.  Тогава ще се чудиш  как да  сложиш един артист пред друг, кой от кой са по-хубави и стават все по-добри в това, което правят. 

магията между главните герои я няма или поне не е толкова завладяваща любовта между Лейля и Мендерес.Липсват ми искри,погледи,въздишките не са достатъчно завладяващи.

И на мен нещо не ми се усеща магията между двамата.   И двете актриси  не са добри, не са подходящи за  този  артист, не само за ролите си.

МЪЖЪТ си заслужава да плакнем всеки ден очи(леле,какъв мъж!!!)

Даааа,  очи пълни, ръце празни!!!!!!

# 259
  • Варна
Абе, и аз така малко поразбирам от мъжка хубост- видях Бурак Хаккъ в "Мелодията на сърцето"-изключително красив и сексапилен мъж-хубавец отвсякъде.Сарухан Хюнел в "Изгубени години"-невероятно харизматичен,супер обаятелен...Ама тоя Серхан Яваш така ми е влязъл под кожата, че ходя като омаяна от месеци и всеки ден гледам епизоди от "Незабравима"...То няма негови снимки дето да не съм си ги свалила,работата взе да става сериозна Embarassed...

# 260
# 261
  • Атлантис, Галактика Пегас
Айде.. Мендерес разбра за бебето!!!  Heart Eyes

# 262
  • Варна
Тея актьори май нещо се разиграха. Разхвърчаха се искри!!!

# 263
 ooooh! Мендерес насила ще я накара да чуе истината за нещата, май  Peace

# 264
Здравейте всички. Добре, че Газел се намеси и стана интересно. Мендерес е супер, като качи Лейля в колата. Това се казва мъж и крошета даде на Джихан. Жалко, че закъсня и брачната церемония се състоя. А тази Лейля се държи като глезла - да го изслуша най-после. А уж го обича. Тя изобщо знае ли какво иска?

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 20:21 от Isis

# 265
Здравейте всички. Добре, че Газел се намеси и стана интересно. Мендерес е супер, като качи Лейля в колата. Това се казва мъж. А какви крошета даде на Джихан – нямам думи. Жалко, че закъсня и брачната церемония се състоя. А тази Лейля се държи като глезла - да го изслуша най-после. А уж го обича. Тя изобщо знае ли какво иска?

наранена е... нормално да не желае да слуша. Всяка една нормалан жена която да разбере че мъжа й, законен при това води двоен живот и има и деца, които така и не може тя да зачене, би постъпила по същия начин. Би го зачеркнала завинаги. А и да си припомним че малките идваха на посещение при Лейля и я молиха да не им отнема бащата.  Peace

# 266
И все пак не е имало обяснение от страна на Мендерес, а само факти и разни родители и Асуман, и деца и всички претендират за собственост върху Мендерес. Той дори е бил разведен, като се е оженил за Лейля. Редно е Лейля да чуе думите му и ако го обича истински да бъде с него и детето им.

# 267
Обаче кастинга малко куца-двете мадами са ми малко бозави,няма ги тия ярки жени като Мелда и особено Еда от "Незабравима".Сигурно затова и магията между главните герои я няма или поне не е толкова завладяваща любовта между Лейля и Мендерес.Липсват ми искри,погледи,въздишките не са достатъчно завладяващи. Е,по-нататък може и да се разиграят актьорите.
Съгласна съм, че до момента двете артистки в "Клетва" са под нивото на Серхан Яваш - нещо много инфантилни са като поведение.

Асуман е такава нахалница – не стига, че Мендерес е направил жест, като се е оженил за нея навремето, а сега има и претенции. Човекът й казва „Не те обичам”, а тя –„Ще ме заобичаш”. То така ако само с думи стават нещата?

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 22:11 от Isis

# 268
И аз го гледам.Всички серии досега.Не съм вперила поглед,но го следя.
Еее днеска тотално ме ядоса Лейля.Махай се ,та се махай на Мендерес.Чужд да я беше отвлякъл щеше да седне и да го изслуша.Много отвеяна ми се вижда.
Асуман е по в час от нея.Поне знае какво иска.Газел също знае какво иска.Начините  които избират за да го постигнат не са от най-добрите,но Лейля  пък хич я няма.

# 269
Обаче кастинга малко куца-двете мадами са ми малко бозави,няма ги тия ярки жени като Мелда и особено Еда от "Незабравима".Сигурно затова и магията между главните герои я няма или поне не е толкова завладяваща любовта между Лейля и Мендерес.Липсват ми искри,погледи,въздишките не са достатъчно завладяващи. Е,по-нататък може и да се разиграят актьорите.
Съгласна съм, че до момента двете артистки в "Клетва" са под нивото на Серхан Яваш - нещо много инфантилни са като поведение.

Асуман е такава нахалница – не стига, че Мендерес е направил жест, като се е оженил за нея навремето, а сега има и претенции. Човекът й казва „Не те обичам”, а тя –„Ще ме заобичаш”. То така ако само с думи стават нещата?

Като има Асуман на своя страна дъртия пръч - баща му на Мендерес, който я подкрепя за да не изпусне двете каменни кариери, тя затова е толкова нагла - никой не я караше да му дава бъбрека си, а сега трябва да се държи за нея - къде й е себеуважението на тази жена?

Общи условия

Активация на акаунт