Yemin (Клетва) - ТЕМА 1

• 80 718
  • 688
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Кога и как ще разбере Лейля,че Мендерес е жив?

ББ Асуман ще възложи на двамата дето дойдоха от Айдън да следят Лейля /може да ги им е казала и да й направят нещо/. Илхан като научава за това казва на Мендерес и той веднага тръгва към разсадника на Лейля и от там я проследява до друго място, където Лейля занесе цветя. Тя като си тръгваше и стана лошо и припадна. Това го видяха и онези двамата дето я следят и Мендерес. Той веднага отиде при нея, но тя не дойде на себе си. Качи я в колата и отидоха на крайбрежната. Тогава Лейля се събужда и го вижда и разбира, че е жив. Разбира се, онези двамата веднага се обаждат на Асуман да й разкажат, какво е станало.

# 226
Айде, и аз при вас. Отново се зарибих по турски сериал.  Mr. Green

bouquet
Тая Асуман толкова дразни че няма накъде иде му на човек да я убие и после с кеф да си излежи присъдата Laughing Рискувах живота си, толкова направих и т.н и какво да направи за да я заобича Banghead не може ли да разбере че щом не я обича- не я обича, ако ще  всички органи да си даде той няма да я заобича щом досега не е станало, може да й е благодарен, да се чувства виновен и т.н., но нищо повече Rolling Eyes
 Много правилно го каза майката че се примиряваш със страданието, за съжаление не мога да го цитирим, но тя освен за себе си и за Мендерес говореше:roll: А бащата също дразни като само се води по акъла на Асуман и как може да напусне родния си край, да продаде къщата, освен всичко друго там е гроба на сина му Rolling Eyes
Ония двамата дето искат пари са големи смешници Rolling Eyes какво ли ще им възложи Асуман, някоя гадост сигурно Rolling Eyes
Peace Насила хубост не става.

# 227
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз пък не мога да разбера нито Лейля с нейно съгласие да доставя цветя, нито Асуман с нейно желание да й ги доставя точно Лейля тез цветя  ooooh! Crossing Arms Thinking

# 228
Аз пък не мога да разбера нито Лейля с нейно съгласие да доставя цветя, нито Асуман с нейно желание да й ги доставя точно Лейля тез цветя  ooooh! Crossing Arms Thinking
това беше леко пресилено.
Асуман за 3 дни претърпя "пълна промяна" и вече е уважавана бизнес дама. Като с вълшебна пръчка тя вече от домакиня се превръща в успешен ръководител не на магазинче,а цял холдинг! Подготовката и за длъжността се изрази в това  да си направи маникюр.

# 229
  • гр. София
Хах и ние да си направим по един манкюр и вече сме бизнес дами Laughing newsm62
Много важна стана изведнъж  Sunglasses

За Асуман ясно защо иска Лейля да й ги доставя, но защо Лейля го прави това вече не знам Rolling Eyes Laughing

Аз това си мислех от самото начало насила хубост не става, щом за 13 години при 2 деца/едното негово/  и той не я е заобичал, как ще стане сега освен  с вълшебна пръчка  Rolling Eyes

# 230
О само с маникюр няма да стане, и прическа трябва  Joy

# 231
Хайде двамката се срешнаха.  Crazy Heart Eyes

# 232
Уф...
Мендерес реши да се опълчи... Лейля решава да се омъжи за Джихан.  ooooh! Абе вместо да се разберат... сто серии ще минат... сериал да става.  Joy

# 233
И дечица се включиха.  Mr. Green Малкия е голям серт.  Laughing

# 234
Айде на съд!  hahaha

# 235
Много силна серия.Мен също ме е яд,че Лейля не  изслуша Мендерес,поне мама да не беше в Айдън newsm78(така ли беше)  bouquet

# 236
Ето малко инфо:
ББ  Сватбеното тържество на Лейля и Джихан прекъсва по средата, след като Газел е откарана в болницата, тъй като прави опит за самоубийство. Семейството е шокирано. Сонат поема отговорността, за да отклони вниманието на Газел, но си навлича гнева на близките й . Мендерес не може да се примири с женитбата на Лейля и Джихан. Съобщава  на семейството си , че заминава за Алма Ата, за да се отделечи от дразнителите и да забрави тревогите. Но  Селяхатин иска да той да обещае, че ще  се ожени за Асуман, когато се върне. Джихан пък иска час по- скоро да се ожени за Лейля. Двамата рещават да се оженят тайно. Газел обаче научава за решението им и е категорична в желанието си да попречи на женитбата. Тя се свързва с Мендерес и му разказва всичко. Сега вече Мендерес има едно единствено желание- да разкаже за своята клетва на жената, която обича. Баки и Селяхатин загърбват гордостта си и се обединяват заради бъдещето на внуците си . Мендерес разкрива на Лейля истината за своята клетва и за пореден път успява да стопи леда в сърцето си . Джихан обаче ги следи. Той има само една цел- да убие Мендерес. Мендерес идва на себе си и установява, че се намира в лодката на средата на езерото, без да си спомня нещо. Мисълта за изчезването на Лейля го тревожи. В това време тя и Джихан пътуват за Истанбул. Тя сговорчиво обещава на годеника си всичко, което той поиска, за да спаси живота на Мендерес. Когато Мендерес научава, че Джихан е идвал в къщата на езерото, се впуска да го намери. Първоро място, където го търси , е домът на семейство Хисарлъ, но установява, че там незнаят къде Джихан е отвел Лейля. Мендерес се опасява, че Джихан ще отведе любимата му в Америка. Накрая той успява да разгадае плана на Джихан и открива двойката. Но върна на саможертвата си, Лейля обръща гръб на Мендерес и заминава с Джихан. Когато вижда как самолетът за Америка излита, Мендерес е сломен. Мъката за Мендерес е щастие за Асуман. Лейля се връща от Америка със сина Мендерес- Топрак и всичко започва отначало. Мендерес иска да види сина си и да потърси разплата. Но Джихан е предвидил всичко ии му е заложил капан.  

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 11:53 от LiLiTyY

# 237
LiLiTyY  Мерси много! Искам да о гледам, но нямам кога, така влизам в час!  bouquet  bouquet  bouquet

# 238
LiLiTyY  Мерси много! Искам да о гледам, но нямам кога, така влизам в час!  bouquet  bouquet  bouquet
Пак заповядай  Simple Smile Защо така не ни върви темата Sad

# 239
Цитат
  LiLiTyY  Мерси много! Искам да о гледам, но нямам кога, така влизам в час!   

Пак заповядай   Защо така не ни върви темата

ами много кофти време са избрали  да  го дават 17.00ч. повечето са на работа /вкл. и аз/ и немогат да го гледат, и вечер не остава време Sad
сега съм отпускарка и ще наваксам със серийките  Grinning #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт