Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми във форума включват бременност, контракции, изследвания, подготовка за изписвано, избор на пелени, проблеми с разширени вени на вулвата, избор на лекар за бременност, сушилни машини и лични преживявания. Във форума се обсъждат различни теми като болнични прегледи , лекции за бременност и раждане , избор на лекари , подготовка за пристигането на бебето и споделяне на лични преживявания и радостни новини за раждания. Участниците се подкрепят взаимно и споделят полезни съвети. Във форума се обсъждат различни теми, като болнични прегледи, лекции за бременност и раждане, избор на лекари, подготовка за пристигането на бебето и споделяне на лични преживявания и радостни новини за раждания. Участниците се подкрепят взаимно и споделят полезни съвети. Във форума се обсъждат различни теми като болнични прегледи , лекции за бременност и раждане , избор на лекари , подготовка за пристигането на бебето и споделяне на лични преживявания и радостни новини за раждания. Участниците се подкрепят взаимно и споделят полезни съвети. Във форума се обсъждат различни теми, като болнични прегледи, лекции за бременност и раждане, избор на лекари, подготовка за пристигането на бебето и споделяне на лични преживявания и радостни новини за раждания. Участниците се подкрепят взаимно и споделят полезни съвети. Във форума се обсъждат различни теми като подготовка за пристигането на бебето , избор на бебешка козметикa , преживявания по време на бременност и споделяне на лични преживявания и съвети помежду си.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са основните опасения на участниците във форума?
-
Какво представлява зрялата плацента в края на бременността?

на новите мами, леко добременнеене и леко раждане на финала

.
То колко ли пъти не ме връщаха, за какво ли не се захващаха, а сега още едно изискване....
Да кажа само за тези, които получават детски надбавки за по-големите деца - като се родят бебета не се подават всички документи наново, а само една декларация за промяна на обстоятелствата + акт за раждане на бебето. 
и като му кажех ,че не мога почвашеда крещи да се тресе и рев.......... 

НО после ще започне с пълна сила

...не искам да започвам с лошо, не ме разбирайте, че ви атакувам, но аз съм решила да не ваксинирам моето бебе - аз съм строго против тези насилствени методи към едно малко същество - таткото и той ме подкрепя с две ръце...за мен бебето получава всичко от кърмата, не от изкуствено насила вкарани вируси, но това пак казвам си е мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с това.Но искам да попитам защо всеки който не споделя всеобщото мнение е циганин, крастав или незнам какво още в България...тук това му казваме расизъм - мислех че в България младите сме порастнали вече, цвета на кожата или начина на живот ли ги прави по-долни от другите? Не обръщайте всичко в пари..не това е най-важното нали? Не се сърдете моля отново, знам че не съм в България от много време, но ми е мъчно - всички сме хора, а и какво ще стане ако един ден вашето мъниче - вече голяма порастнала красавица или мъж се прибере в къщи с приятелка или годеник от друг пол или раса - ще