Привет на всички в новата тема - желая ви прекрасно пролетно време, много разходки на въздух и най-вече ЗДРАВЕ

Със закъснение, но затова пък към всички мънички едногодишни вече дечица - Честит 1-ви Рожден Ден, бъдете много щастливи!!!

Мъжа ми говори лично с експертите от Дирекция Образование,направиха връзка между тях и директорката,внесохме и молба с точните мотиви(да не би някой да реши че се поглезваме,като искаме да преместим детето),щото ни се намекна че едва ли не сме щастливи че въобще посещава държавно детско заведение.Дарина наистина страда,че през седмицата не е с нас и дори в един момент беше решила,че я наказваме по този начин!
А междувременно съм бясна, като виждам с очите си как децата на разни работници с диалект и странен цвят на кожата,дето са на квартира от вчера в София до едно са в тукашната детска,дето е на 15 мин.пеш от нас,пък ние трябва да водим Дари всеки ден до Надежда и да сме много хепи!Единствения сигурен вариант е да има дете,което посещава градината в Княжево и иска да се премести точно в тази в Надежда!Даже не бих могла да изчисля такава процентна вероятност!

Уж се изравнявали в деня на "заключването" на системата и тем подобни, но не можах да разбера точно.
Много тъпо! И какво са ви отговорили от въпросната дирекция? Че много ми е чудно каква глупост са изтърсили
Успех все пак! Или по-скоро КЪСМЕТ!
Че то и ние сме на този хал, ама с 8,1 в наааай-добрия случай. Шансът е 1:20 някъде.. 
Като мишки сме ей.. Като стане дума да си покажем главичките извън дупката, на малцина им стиска. Иначе си цвърчим на топличко колкото щеш. Много ме е яд значи!

Вчера сутринта спряха водата, без да предупредят и я пуснаха чак вечерта към 7ч. А за разкош вечерта в 9 спряха тока за час и полувина, та не изкъпахме детето. Днес, пак пробвах да събера орина с пликче, но Вики взе, че се наака 

, ами просто си плета едно пончо за дребната и така.
Покрай грижите за него ще се вталиш, ама аз лично такова сваляне на кг не пожелавам никуму.
Ако ти е много мрачно можеш да сложиш цветни обувки и чанта, такива бижута или (аз лично много харесвам) едно цвете в косите.

за мама Деси.
Освен това ми е втори ден цикъл...Както и да е, не мога да се оплача от детето 
Разбрахме, че операцията е била лека, тъй като хернията не е била в напреднал стадий (странно, защото той от една година отлага операцията). Отново благодаря на всички за пожеланията.
Тъй като при нейния проблем не се налага лекарска намеса, а само изчакване (и молитви), съм сигурна, че положителната енергия е най-силното лекарство, което може да й помогне, и горещо ви благодаря!
(просто си размишлявам, не иронизирам никого, защото и аз още кърмя). По-скоро ми се струва, че майката трябва да му подскаже и помогне за отбиването (напр. като разрежда кърменията или дава на друг да го приспива) и това в крайна сметка се явява нейно решение. Просто не знам по какви признаци ще позная, че е готова и й е време за отбиване или просто трябва да си набележа някакъв срок и да я насърча
(само да уточня, че Симона никога не си иска, не ми дърпа блузата, дори се е случвало да заспива без вечерното кърмене, което остана единственото кърмене при нас....но пък като й дам, си суче).
), как се разбира кога настъпва този процес? Приключих с кърмаческите питанки.

На теб - по-здрави нерви и търпение! 
Предполагам има значение, че се дохранвахме, макар и с малко, с АМ. Индивидуално е, но аз си мисля, че трябва да се следва метода, който е споменала Гери Мур. Така мисля, че е правилно, но това си е мое мнение де. 
Важното е ти да се чувстваш комфортно, каквото и да облечеш.
Надявам се зеленкото не се е засегнала