Всички си имаме моментите, но ти не се поддавай на лошите мисли. Не си единствена с палаво или болно детенце, не си само ти, за каквото и да ти е тъжно или да се кориш и най -важното - не си сама! Това е просто дупка (поредната може би) - вдигай краче, прескачай и право напред!
То отстрани лесно се приказва, но понякога помага.
Бойкотиращите Нестле - заглеждали ли сте бурканче Гербер скоро. Сега видях, че на това, което отворих за обяд пише, че е произведено за Нестле Полша. На оригиналния етикет, на преведения пише само "произведено от Алма-Гербер".
Може би аз съм пропуснала нещо. Тони, не знам дали е период, само размишлявам. Тя Ния и на ръст дръпна доста според мен. 2,5 см от март, ако меренето е вярно. Но и по това докъде стига, и по дрехите съдя, че се е издължила. И обувките и омаляха за месец. Затова стигнах до това предположение. То и търчането й е доста, може от това да я е погнал такъв глад
Аз пък днес медал за редовен посетител ще взема, да ми се не надяваш
Изчезвам.
Сигурно ще се чувствам много странно, то сега като излизам сама понякога (рядко) си чувствам странно празни ръцете, защото по принцип или водя дете за ръка, или бутам количка.
кърмихме се 11м и половина. А те са вече големички и може и кисело мляко да даваш- с лъжичка, но все пак за това питай педиатър
Какво и стана, не знам. Сутрин спокойно си издържа дори до 10-10.30 понякога до закуската, като отдавна вече нямаме сутрешно кърмене. Бухта, направо ти завиждам за ящното дете
От известно време пък направо ми бойкотира обяда, независимо какво и давам. Явно вече много и се спи, а не мога да я храня по-рано , като е закусила късно...следобедната закуска горе-долу я яде, но пък тя идва късничко и за вечеря още не е огладняла...нещо хич не сме по яденето явно.
Гербер мисля е продукт на Нестле, някъде съм го срещала като инфо
И аз съм умряла за сън