Ама се успокоявам, че е коса и расте. 
Ама нали си е моето гардже... пак си ми е красивичко. Слагам снимки в бука, на който му се гледа момиченце с момчешка прическа може да ги види.
Ама се успокоявам, че е коса и расте. 
. Аз от майка ми наследих мерака да си подстригвам децата късо като малки, макар че Софи още не съм я фъкала, само отпред малко. Нещо хич не ми харесват бебешки дълги коси. А пък и както обичам да ги обличам в тъмно синьо
Съвсем сама от раз си го реши. Е, верно, че малко ми пийва соса по цял ден будна, но пък вечер съм човек 

(не че си е мой, ама е така). 

А на мен ми се спии. През нощта се наложи отново да се убеждаваме, че нощите са за спане, не за игра...
Мехлема много помогна.
, да е жива и здрава, тъй като преди това ни бяха отсвирили точно с аргумента за възрастта). На практика за възрастен просто си знаеш, че я носиш, живееш си с нея и има значение за поколението, тъй като се предава генетично. Някои приемат периодично витамини. Не се влияе особено от храната, за съжаление. За децата е особено важно да не се дава желязо, тъй като е противопоказно, а знаеш, че при нисък хемоглобин педиатрите масово дават железни препарати. Ние имахме късмет, че нашата педиатърка прие сериозно притесненията ми, пусна още веднъж ПКК и допълнително някакво ръчно изследване на кръвните телца, което показа отклонения и беше още един индикатор. 
Майка миналата седмица се сопнала на едно бабе- Елия с пола, пък тя я нарекла момче. Аз до сега не съм збъркала никое дете.
Миналата седмица се пробвах и само при шума от машинката се разрева. 

За 1 месец вече за 3ти път е болен. До сега все почивните дни уцелваше, но утре ще си стоим в къщи и двамата.

Тошко не ходи, няма и мераци. В яслата го карат да ходи и се занимават то от няколко дни насам и ние успяваме да го накараме да направи една дължина на хола с придружител. Сам не може да се изправя, но пък си лази като фурия, по мебелите също се движи.