Мартенската ни дружина, вече на една година!!!

• 28 067
  • 708
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Времето е просто разкошно и сме нон-стоп навън, в резултат на което едвам ви изчитам и все не успявам да се разпиша. Честито на всички рожденници, които съм пропуснала (няма да изброявам, да не забравя някой) - да сте живи и здрави и много щастливи и обичани.
Тя Айрис вече ви е издала - Стела я приеха в ясла (имаше късмет детето, че и се падна нисък номер - бяхме в гранична), но заложих не на най-близките и удобни градини в квартала (където нямахме шанс), а на една, която е близо до работата на мъж ми, но пък за там имахме доста по-високи шансове да ни приемат. Как ще я взимам когато той не може, не ми се мисли, ама няма как - няма пълно щастие. Много се зарадвах, че сме сред приетите (само, който не се е сблъскал със системата не знае какъв късмет е това), но сърцето ми се къса, че ще я давам... не ми се мисли... тъжно ми е Sad
И продължава да ми виси по крачолите, ама така, че ако не я държа, ще падне.Ако тръгна по-бързо да излизам от стаята, се спуска с писъци към мен, все едно ще я зарежа сама.И продължава да не дава никой да я вземе в мое присъствие. Няма тати, няма баба.Само мама се признава.Аз ли си я направих такава, характер ли е, глезотия ли е вече, не знам.Ама и аз май съм си виновна, че като по-малка не я давах на никого, не ми беше приятно никой да я пипа и да я гушка освен мен( и баща и, разбира се) и сега май ми се връща...
Никита, миличка, същите сме - едно към едно. И аз не мога да си го обясня защо е такава - аз ли съм виновна нещо, лигави ли се или просто си е до характер - не знам, наистина. За разлика от теб, обаче, никога не съм имала проблем с това да я оставям на някой - да я гушка, пипа и т.н. Тя има проблем с това.
Днес бяхме цял ден навън, с прекрасна компания  Heart Eyes Hug и даже Алекс успя да заспи  Shocked Shocked , а пък майка му се сдоби с изгоряло чело  Crazy ooooh!
Hug Hug Hug Hug Hug И моето лице е ужасно изгоряло.
Ох, айде, лягам че стана никое време... Утре ще ви пиша повече.  Peace

# 556
  • Варна
22, честит рожден ден! Бъди здрава и много, много щастлива!

Ел, на моята сватба имаше почти само хорА (а мъжът ми ни изненада с почти двучасово участие на Славка Калчева). Потрошихме се от танци. Доста под 40 съм все още.

Елуинг, моя Радослав е със същия проблем с очите като Иво. Тези двамката да вземем да ги запознаем, един дол дренки са си. Предписаха абсолютно същото лечение - шапка и качествени очила. Пигментацията на еди кое си не била типична за почти черните му очи. Чудех се дали ние сами не си го натресохме, капейки капки за отпушване на слъзно каналче първите месеци от живота му. Не съм питала лекарката, само си размишлявам. То това да ни е проблема, де.

# 557
  • Варна
Хайде аз пак по нощите Simple Smile  Embarassed
ЧРД на 22 и на Боян, пак на патеричка  Embarassed  Да сте Много щастливи, здрави и с късмет, радост и гордост за близките си!

СЗА, мерси, че питаш за Ния, мисля че вече е ОК. За всеки случай ваксината ще я оставя за другата седмица, а не утре - да се закрепи стабилно. Нищо кой знае какво не беше, де, но много се изнерви, гърлото изби в хрема, от която 3 дни не яде и не спа .... лоша работа. И е отслабнала. А шарката 100% покрива описаното от всички препатили и снимката от Ивема. Мина си за ден-два. Педиатърката каза да давам Фенистил, била хапнала нещо, но нито съм спорила, нито съм давала, нито съм я водила. Мина си самО Simple Smile

Мерси на всички за отговорите и съчувствието за малката. Смених обувките, но пак беше крива. После пък направи една безумна истерия, но си мисля, че нещо се беше запекла и я болеше или пък калта, която облиза от един камък й дойде в повече Simple Smile  За слънцето също е вариант, защото доста мрънка като й пече директно. Ще пробваме тези дни варианти - други обувки, други часове за разходка .... Не вярвам да й е топло, защото ние пословично сме недооблечени Simple Smile  Приятелките, с които бяхме в чудо се видяха  ooooh!  ooooh!

Тони, те са доста първосигнални все още и си мисля, че едва ли е за доктор Рая. Явно има много енергия, не знам дали има начин да я мориш повече през деня. Но си мисля, че ако организмът страда, ще спи - те наистина са още съвсем инстинктивни и егоистични, ако щеш, та не вярвам да седи будна, ако е истински изморена. А и Ния беше така известно време, после и сменихме кошарата в хола и започна да спи изведнъж. Иначе и аз бях започнала да се притеснявам.  Съвпадение или не - мина и тази драма Simple Smile  Hug  И .... таковата ... наборе ...... стига ги гони тез 40, да не те стигна аз да ти обяснявам  Naughty   Mr. Green Те да ни гонят, ти за къде си хукнала?   Hug

Ел, абсурдно е да се свързват танци с възраст според мен. Ако сърцето ти играе - следвай го! Е, ако 50 годишен мъж подхване патешкия танц или "бели пеперудки" би било интересно (аз лично бих се забавлявала) и би предизвикало коментари, но пък на сватба си има обяснение - ако не еуфория, то бутилиран ентусиазъм  Mr. Green 

Мънки, абсолютно си права, но сега знаеш ли колко добре ми идват натрупаните дни, дето си ги ползвам и отлагам гледачката и работата  Embarassed  Rolling Eyes 

# 558
  • Варна
Добро утро! (вече няколко пъти се случва да пиша след Бухта Crazy )
22, честит рожден ден на патерица. Желая ти много прекрасни моменти с твоя невероятен сладур и много здраве, за да му се радваш!
Нашите разходки напоследък преминават във вид на търкаляне по някоя закътана полянка из морската, даже вече си носим чаршафчета за постилане. И аз събирам усилено тен, но само по лицето и ръцете (като си вдигна ръкавите, нагоре съм бяла като сирене Crazy ). Чудех се какъв фактор трябва да е летния крем за лице, за да предпзва достатъчно - говоря за обикновен дневен крем за лице, не за плажно масло newsm78
Симона нещо не иска да се храни напоследък и лошото е, че изпитаните досега песнички и маймунджулъци, с които я разсейвах досега, не действат - направо ми иде да я ошамаря, като вземе да се гъне из количката, да крещи и да създава впечатление по площадките, че я изтезавам с Голямата Страшна Лъжица. Twisted Evil Успокоявам се, че както при повечето неща, това ще бъде просто поредния период, който ще отмине.
Хубав ден

# 559
22, Честит рожден ден! Бъди много обичана и щастлива!  bouquet

Честит рожден ден на Боян! Да расте все така прекрасен!   bdbaloni

Извинете ме за патерицата, но моите дребита и двамата са със стомашен вирус от вторник и тичам с парцала от зори до мрак. Tired
Риша вече изглежда добре, дори имаше сили три пъти да изпадне в истерия, а е 7.48.Twisted Evil
Тоби обаче  два пъти повърна тази сутрин и е един такъв безжизнен и ще го водя на доктор.
Мъжа ми ще остане в къщи днес, за щастие.
Много ми е жал, че е болен. Сега се гушкат с баща си.

Интересно ми стана за хорАта. Имахме фолклористика един семестър и не ми е останало много в главата. Помня, че бразилската студентка се справяше по-добре от мен, и преподавателката много ми се ядосваше.
Та, едно време хората не са ли се играели от моми само? Имам една много любима песен Ерген деда, (ще пусна линк) и в текста е "...на хорото със момите".
Иначе в днешно време на сватба и бабите могат да се включат ако искат, според мен, де. Не се ли играе от радост, в крайна сметка, още повече на сватба?

Отново ви благодаря за окуражителните думи и похвалите. Hug

# 560
  • София
Привет!
Ивема, ние такива капки не сме капали, така че - не мисли, че сте "виновни" вие  Hug Дано да им се оправят очите на дечковците ни!  Hug
Ел, браво за ХБ  Hug Аз пък не разбрах връзката между красотата и народните танци  Embarassed , но сигурно, защото съм мноого недоспала. Алекс ми е с Т  Tired Кой беше писал преди за постваксинална Т след 6тия ден? Мечо Пуух ли беше, не помня  Embarassed Нищо друго му няма, вчера го водихме на д-р. Не знам вече.  Tired
Дез, да се оправят сладурите ти!  Hug
После пак ще пиша.

# 561
  • София
 Дез, "Ерген деда" май не е баш народна песен, а авторска. Мда, на Петър Льондев е. А хората навремето са били момино, момково, смесено. Е, смесеното са го играели до някое време през кърпа.

# 562
22,Честит Рожден Ден!!   bouquet Hug(малко на патерица) Пожелавам ти здраве,другото-от магазина! Wink

Шу честит празник и на порастналото ти момче!!  newsm51

Астуриана открихте сезона с Никол вие.. Wink На плажа сигурно пада страхотна игра! Hug

Дез да се оправяте по-скоро!Аз теб съм те признала,ще се справите! Hug

Що се отнася до хората, аз ги обожавам. Играя, откакто се помня и мисля, че за всеки, който ги може, са удоволствие. Това по никакъв начин не ми пречи да куфея на Тина Търнър или ACDC, примерно.

АбсИлютно!Това все едно аз съм го писала! thumbsup Пък как си върви неравноделния такт с някои хард-рок парчета.. Whistling Но това не всеки би го "вързал".
Кръстниците на Дари и двамата са играли в ансамбъл "Изворче",и до сега като сме се събирали такива хорА играят,да ти е кеф да ги гледаш-то цяла програма ни изнасят! Laughing
Аз също много обичам народната музика и си потропвам с повод и без повод.Решила съм в близко бъдеще да посещавам тази школа http://www.folklorika.com/.

CZA честита ти рокля. Wink В неделя временцето ще е супер,точно като по поръчка! Sunglasses Весело изкарване!
Искаше снимки от кумуването-качих и в снимка.бг и малко професионални,че някои мои дружки нямат ФБ а ми проглушиха ушите. Crazy http://bodlivata.snimka.bg/?album;aid=496647

Днес отново е страхотно времето,след малко изчезваме навън.Приятни разходки на всички!  Nature Sunny

# 563
  • Ловеч
Здравейте, и ние обичаме да висим по крачолите на мама - винаги трябва да съм с колан или връзки, иначе ще попадна в много сконфузна ситуация.
Вчера го водих на консултация 9,300 и 74см на 13месеца, а малкия всеки път си яде като за последно - не знам какъв е този неговия организъм. Веднага след като му биха ваксината Косьо какъвто си е бял стана на червени точки, та се наложи да постоим малко в района да не направи реакция. Слава богу че се изчисти кожата, но ни изкара акъла и докторицата и аз гледахме ей така #Crazy . Тя каза че за първи път вижда подобно нещо - буквално за 3мин и стана на точки, а мястото на убождането и около него 5см подуто и червено. Но детето не реагира по никакъв начин на убождането, а след половин час се беше изчистила цялата кожа.
Слънце трябва да сложа снимка за колажа, ако не успея ще ти пратя чрез фейсбук.
СЗА, Шу - да са ви живи и здрави момчетата  bouquet
22 - ЧРД на патерици  bouquet
Бодливке - като гледах снимките и си помислих, че някоя моделка си снимала а то....

# 564
Тони, това при вас може би е някакъв период, от кога продължаваше?

Дано да е така, от седмица някъде е така Рая и ако не заспи в 1 часа през нощта, а по-рано после се буди в 3 и играе до 5. #Crazy
Тази нощ си заспа в 9 и половина и спа до 8 с малки изключения - та се надявам да задържим този режим. Tired

Бухта, знаеш ли, че не съм се сетила, че може да е от мястото на спане?! Огромни благодарности, че ме подсети. Hug Май вече е време да я отделям да си спи сама и да не и пречим ние с татко и, ама пусто като толкова обичаме да я гушим... но още довечера ще я сложа да спи сама и дано имаме положителен резултат върху съня, макар че тя тази сутрин се пробуди към 6 за "закуска" и си доспа до 8. Peace
Абе то на мен хич не ми се гонят пустите годинки...ама на - трупат се. Добре е, че сме млади по дух. Wink Mr. Green

Гери, аз ползвам дневен рем с фактор 15, но тук естествено няма от моя крем и се изглезих с Виши, но е с фактор 17. На Рая също взехме на Виши факто 50.

Дез, Елвинг, дано скоро дечицата ви са добре. Hug

Бодливка, много са ви хубави снимките - изглеждате много добре.

# 565
Здравейте,
аз не съм се включвала от доста време, че нямахме нет и използвахме да попътуваме малко, а сега докато чинно изчета назад, но вероятно поради хубавото време и дългите разходки темичката върви бавно и се надявам скоро да наваксам и да се включа по някои въпроси.

Честито на всички малки и големи с поводи за празнуване. Честит рожден ден на 22, чаровна и усмихната да бъде и само радост да й носи малкия сладур.

Ние поради зъби ли, от какво е незнам, но сме с разтройство и май ще посетим педи днес. Да споделите какво давате в такива случаи и най вече като храна ме интересува. Иначе е веселичък, спинка си добре, храни се нормално, така че само на зъби го отдавам.

Преди време си публикувахте имената, с които сте във фейсбук, ама аз докато отреагирам, минаха няколко теми, та не ми се рови назад. В тази връзка молбата ми е който има желание да ме включи в списъка с приятелите си аз съм viktoria krumova.

Щях да забравя, че от скоро се чудя дали да въведа вечеря, тъй като между следобедната закуска и лягането има доста време и май правим по две следобедни закуски. Има ли някой който дава, какво и по кое време.

Хубав ден и приятни разходки на всички.

# 566
  • Стара Загора
Айрис колажът вече се прави така, че побързай!

# 567
  • София
Хайде и ние преди да излезнем на втората ни разходчица да драсна някой ред Simple Smile

Ама в това хубавото време ми иде да ви се похваля, че имам потвърждение за хотела на морето от 20.06 и съм много щастлива !!!!
Така че може да се видим скоро с варненки Simple Smile

За сенните хреми и алергиите е много мътна и кървава... А като ви чета с препоръките за слънчеви очила и шапки на децата мисля, че за всички ще е добре дошла - и големи и мънички. Та да питам, Elwing, а и другите мами, които имат опит - от къде и какви очила избирате и купувате - не съм обръщала внимание до сега в оптиникте дали продават детски модели... Thinking
За фактора на дневния крем - още не ползвам такъв, но мой и ние с Бибате сме взели да потъмняваме, та ще се взимат мерки. За нея имам от миналата година Мустела с голям фактор - 50, ако не се лъжа, а за мен ползвах последно фактор 30.

И за хорАта да се изкажа, че и аз съм от любителките - навремето даже съм играла в самодеен състав, ама наистина навремето.... Но то като му излезе веднъж на човек име... та сега като засвири хоро нейде и все в мене гледат познати и приятели да играем Simple Smile Така че според мен възраст за това няма, важното е да ти идва от вътре, че насила хубост не става... а и не всеки е достатъчно ритмичерн  Peace

Хайде приятна петък вечер и прекрасен уикенд в случай, че не успея да се разпиша

# 568
 Като сте заговорили за слънцезащита - откакто се разкарваме по това слънце Кали доста е почерняла. Първия ден направо си беше червена в лицето, по-точно на бузките, затова й взех на BIODERMA фактор 50.

# 569
Ето го Ерген деда, в изпълнение на Yale Slavic Choir. Събраха ми очите, честно.
http://www.youtube.com/watch?v=iMpOjxILxrI

Общи условия

Активация на акаунт