Мартенската ни дружина, вече на една година!!!

• 28 078
  • 708
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте мили момичета !

Ех, че хубаво да си имаме рожденички за поздравяване. 22, днес и моята бъдеща снаха, която ти е и адашка също е рожденичка Simple Smile

ЧРД 22 !!! Много усмивки, ведро настроение, любов и сбъдване ти пожеалавам! Да си жива и здрава и успех и късмет във всичко!

Благодаря ви, момичета, за отговорите и коментарите по питанките ми. СЗА, ами всъщност имаме и бистър секрет, който изчезна на втория ден, но си мислех, че е от зъбки... а и много често киха... което съвсем ме навежда на мисълта за сенна хрема... newsm78... Май ще е добре да се консултирам с лекар. А предполагам, че може да чувства и някакъв дискомфорт на гърлото. А очичките се зачервяват,но няма секрет - но си мислех, че е вледствие на търкането. Ще я наблюдавам още по-внимателно!

Зеленко и аз не ти разбрах притесненията за отпуските. Аз както споделих още през февруари, от тогава се водя в платен годишен отпуск. Явно съм предусетила с рибешка интуиция  Joy мерките на правителството... това в рамките на майтапа. Но истината е, че имам/х много натрупани дни и предпочитам да си взимам по-прилични парички + 120 лв, отколкото да се чудя след това кога и дали ще ми ги дадат да си ги позлвам всичките. А сега, както не сме приети на ясла, май ще си използвам и цялата отпуска за тази година. Изобщо нямам против тази мярка - наистина е нереално да се трупат по 100-200 дни и да нямаш право да си ги позлваш, защото работата ще пропадне, ако отсъстваш....ама хайде да не се отплесвам. Радвам се, че отпуските ще могат да се ползват в рамките на годината, за която се полагат !

Днес пак ще е един прекрасен пролетен ден. Пожелавам чудни разходки на всички, а на морските ни мами - разходете се вместо нас по топлия пясък  Hug

# 541
  • София - Рим и обратно
Честит Рожден ден на 22 !!! Много късмет и хубави емоции да те съпровождат винаги!

Танче, аз тази година пък съм се видяла в чудо са Валето. Започна да кашля ужасно още преди месец и до сега не спира. НАй накрая след антибиотици и какви ли не сиропи, дето й изписваха, май се оказва че е алергия, защото друг вариант не остана. Билянка кашля ли? Кашлицата е една такава суха и на пристъпи, особено вечер. Твърди, че гърлото я сърби ужасно, като каза Бибата как си го щипе и дере, това се сетих. Какво е това нещо, незнам. Дробовете чисти, гърлото спокойно, а не спира да кашля. Сега пие хистамини, да видим Rolling Eyes

# 542
Добро утро и от нас...ние пак се успахме, защото заспахме в 1 часа втора нощ поред! Съвсем се побърках с това спане, а през деня Рая спи не повече от час и половина... Дайте идеи на какъв лекар, или психолог да го водим това дете - не е нормално да спи по толкова малко на тази възраст. Cry

Деси, Вики започна ли да спи нормално, или още бодърствува през нощта?

Честит рожден ден на Боян - тук на малка патеричка! Да расте здрав, щастлив, любвеобвилен и прекрасен!

Честит рожден ден и на 22! Да е много щаслива, от здраве да не се отърве и много да я уважават и обичат близките и хора!

Айде ние ще излизаме, че много е приятно времето, дано се измори моята глезана и поне нощес да спи като хората! Хубав ден на всички!

# 543
  • София
22, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана, щастлива!   Hug Heart Eyes   bouquet

Не знаех, че си моята зодия  Simple Smile , най-хубавата  bowuu Blush  Hug
Тони, нищо му няма на детето  Naughty Алекс също спи понякога по толкова денем, вчера само 1ч спа за цял ден, нощем се буди също по няколко пъти, а от 4 до 5ч будувахме... и така.
СЗА, усетих се, че не го обясних като хората  Embarassed , при Ивайло очната предполага, че дразнителят е слънцето, затова препоръча мерките, които писах. Секрет обикновено няма, очите му са "мътни", както се изрази тя, сърбят го. Лошото е, че така са и по-чувствителни, може да развие бактериален конюктивит - като ги търка често. Лятото като беше на 1г почна и така всяка година. Тогава му капахме какви ли не капки, даже и едни за алергия - Сперсалерг или нещо такова - подобрението е временно  Tired

# 544
22, Честит рожден ден и от нас с пожелания за всичко най-хубаво!

Най-накрая са ми обработили декларацията и ще се видя в пари......

И на мен,и на мен! Но другия вторник ще видим парички,а дано са и за март и за април накуп! Praynig

# 545
Честит рожден ден 22 !!!
Бъди щастлива, обичана, много здрава, успех във всяко начинание и късмет!

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 12:52 от dobro_nastroenie

# 546
  • София
 Здравейте:)
 22, честит рожден ден bouquet
 Днес водих Влади да му взимат кръв, много рева, много трудно стана взимането, наложи се да бодат две пръстчета, съдра се от рев. Чакаме добри резултати, относно хемоглобина, моля ви стискайте палци, макар че така зверски му настискаха пръстчето, че изобщо не съм убедена колко ще са достоверни.. Поразходихме се 2 часа и сега спинка. Следобяд пак, от доста време излизаме по 2 пъти на ден, защото навън не може да спинка, както и повечето порастнали мартенчета:)
 СЗА, вече имам някои снимки, но се чудя дали да не изчакам и професионалните и тогава да качвам и да пускам линкове:)
 И в тази връзка да попитам, смятате ли, че народните хора са за хора над 40? Аз на сватбите, на които съм била, основно най-младите и най-красивите жени подскачат на хората, а говорим за големи сватби, над 100 човека. Сега на 9 май ни чака още една сватба, където пак ще се танцуват основно народни танци, младоженците са набор 86..аз ли имам изкривени възприятия, хората около мен ли са странни, моля ви, дайте мнение Simple Smile

# 547
Elwing, благодаря ти! Hug Успокои ме, че не сме само ние така... ама как може да издържа до толкова часа да не спи?! Ние в баща и вече към 11 едва гледаме, а тя тича, разнася играчки, пее, бръщолеви и няма никакви индикации, че и се спи?! Не ми се струва нормално... Thinking Sad

Elle, аз ги гоня 40-те Wink и може би не съм критерии, но обожавам народните танци и въпреки, че сръвнително късно се научих да играя хора /някъде около 25-26 години да съм била/ сега много обичам и винаги когато имам възможност го правя. Това по никакъв начин не пречи на отношението ми към музиката въобще, напротив мисля, че ме обогатява като човек и личност.

Нали работата ми е такава и често организираме международни мероприятия и няма да ти казвам чужденците как се забавляват с нашите танци и колко учудени и впечатлени остават от тях, особено като ги танцуват млади хора. Та според мен всичко е в сърцето и душата на човека... идва ли ти от вътре - правиш го. Wink

Айде, че нямам търпение да видя снимките ви от сватбата. Hug

# 548
 Elle, много ясно, че народните танци не са за хора над 40! И аз съм виждала много засукани и млади мадами с кеф да тропкат хорца. За съжаление, аз не съм една от тях, хич не умея, за сватбата само правото научих, поне да не се излагам напълно. Embarassed

Да честитя и рождения ден на 22! Мила, пожелавам ти много здраве късмет и любов и много усмивки! dazzler1 newsm59

# 549
22, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана, щастлива!
Ето ни и нас.Вече сме на плажа.

# 550
Момичета, благодаря ви за прекрасните пожелания!  Hug
Слънце, много си ранобудна, бе!  Mr. Green

Хайде да ви почерпя както си му е реда:

# 551
  • София
Някой да знае защо има промяна в "мечетата" на Памперс? На последния пакет е само едничко (а си е пак Джъмбо пак)  newsm78

За отпуските, благодаря за линка, впечатли ме това изречение: "Отложеният платен годишен отпуск ще следва да се ползва наведнъж в календарната година след отпадане на причината за неползването му." и че все още всичко е проект... Притеснението ми е, че се коментира промяна в режима на ползване на отпуски за предишни години, в която категория попадаме повечето (всички, които не сме се върнали на работа), пък никой нищо не коментира  Rolling Eyes

22, честит рожден ден   bouquet

Тони, днес Калин заспа през деня за пръв път в 18 ч.  Shocked

Ел, стискам палци!

# 552
  • София
ЧРД на патерици на Гого и Боян! Здрави, умни и умерено палави!
22, честит рожден ден и на теб! Много поводи за усмивки да имаш!
И аз получих крупната сума от 45 лв. майчинство за март. Тамън ще ми стигнат да платя за един ден на детегледачката и за една бутилка вино да се напия от мъка. Grinning
Що се отнася до хората, аз ги обожавам. Играя, откакто се помня и мисля, че за всеки, който ги може, са удоволствие. Това по никакъв начин не ми пречи да куфея на Тина Търнър или ACDC, примерно.
Напоследък доста излизаме с Илийката. Той само чака да кажа: "Ще ходим ли навън?". Веднага взима обувките за навън, гепва се за количката в очакване и започва да повтаря "тати-и-и-и", защото знае, че като ходим навън, минаваме и през работилницата на татко му. И само да посмея да се забавя... А как търчи по площадките... косата ми се изправя. Слиза по едни стръмни склонове, ама така, че имам чувството, че всеки момент ще забие нос в земята. Клати се като пиян моряк, ама удържа някак. Абе, ужасТи!
Вчера се втрещих, когато едно момиченце в първи клас адски се учуди, че е момче, пък с женско име. Явно това дете за 7 години не е познавало момче с това име, а то си е традиционно. Направо не можах да повярвам.
За отпуските, мисля, че 20 работни дни в годината са нереалистичен отпуск. 10 са о.к. Самата аз не съм почивала повече от две седмици повече от 10 години. Замислете се, че работата е константа. Когато един отсъства, друг трябва да я върши. Колкото по-големи са отпуските, толкова повече персонал ще трябва да се назначи, за да покрива дупките. Е, да, ама приходите на фирмите не се определят от синдикатите, а от пазара, т.е. също са константа, поради което при повече персонал ще трябва да паднат заплатите и те така.

# 553
  • София
 Нетипично за мен, ще се включа повторно днес, за да съобщя хубавата новина и забравената честитка за момчетата на СЗА и Шу - да са ви живи и здрави, винаги много умни и послушни Grinning
 а нашата новина е, че ПКК ни е перфектна най-накрая Mr. Green (Зеленко, благодаря за стиснатите палци, били са достатъчни Hug) Хемоглобинът му е 113, при долна граница на референтните стойности  за възрастта е 107..моят от вена е 114, на мъжа ми 118, та си е по-наследство, освен това той яде месо по-рядко от един път в седмицата и яйца още не давам.
 Благодаря на тези, които отговориха за хората, явно съм останала с верните впечатления.Simple Smile
 Тони, това при вас може би е някакъв период, от кога продължаваше?
 Мънки и аз не съм почивала по-дълго през краткия ми трудов стаж, но сега като имам малко дете гледам по друг начин на нещата и се надявам да мога да си ползвам почивката и да прекарвам повече време с него:)

# 554
Здравейте!

22 пожелавам ти здраве, то се подразбира. Пожелавам ти дълъг живот, и това е повече от ясно! Но освен здраве и дълъг живот ти пожелавам вълнуващи дни, приключения и безброй вълшебства! Живей на 100%!Нека двамати ти мъже те носят на ръце! Честит рожден ден!

ЧРД на патеричка на големите момчета на СЗА и Шу Hug

*Elle* много се радвам на страхотната новина Hug!
Относно хората - много обичам да играя (не че много ги мога). Въобще не съм забелязала такава тенденция, за каквато питаш. Човек или обича или не Rolling Eyes

Иначе аз тези дни на моменти ми идва направо да се самоубеся. Моето чудо или е решило да ме побърка, или много го мъчат зъбите. Повече от кошмарен е - навън само се гоним, пищи, тръшка се, реве с крокодилски сълзи, мята се като го гушна, хапе ме. Днес в градската едните майки ме гледаха съжалително, че ми е такова детето, другите осъдително, че само му се карам и го карам да реве smile3511. Като се прибрахме от разходката го сложих да спи и след половин часов сън се събуди отново с истеричен рев - един час не можем да го успокоим, ужас беше. Накрая му дадох половин доза нурофен, след известно време се поуспокои и сега вече спи. Ох, дано да е само период, че ако е такъв...
Тони дано това с неспането да е период при вас, представям си какво ви е Crazy
asturiana бива ли сега такива работи да правиш - ние тук това море го бленуваме, а вие вече на плаж ходите - завид, завид. Много е сладка малката кукла и много е пораснала Hug

Общи условия

Активация на акаунт