Ех, че хубаво да си имаме рожденички за поздравяване. 22, днес и моята бъдеща снаха, която ти е и адашка също е рожденичка

ЧРД 22 !!! Много усмивки, ведро настроение, любов и сбъдване ти пожеалавам! Да си жива и здрава и успех и късмет във всичко!
Благодаря ви, момичета, за отговорите и коментарите по питанките ми. СЗА, ами всъщност имаме и бистър секрет, който изчезна на втория ден, но си мислех, че е от зъбки... а и много често киха... което съвсем ме навежда на мисълта за сенна хрема...
... Май ще е добре да се консултирам с лекар. А предполагам, че може да чувства и някакъв дискомфорт на гърлото. А очичките се зачервяват,но няма секрет - но си мислех, че е вледствие на търкането. Ще я наблюдавам още по-внимателно!Зеленко и аз не ти разбрах притесненията за отпуските. Аз както споделих още през февруари, от тогава се водя в платен годишен отпуск. Явно съм предусетила с рибешка интуиция
мерките на правителството... това в рамките на майтапа. Но истината е, че имам/х много натрупани дни и предпочитам да си взимам по-прилични парички + 120 лв, отколкото да се чудя след това кога и дали ще ми ги дадат да си ги позлвам всичките. А сега, както не сме приети на ясла, май ще си използвам и цялата отпуска за тази година. Изобщо нямам против тази мярка - наистина е нереално да се трупат по 100-200 дни и да нямаш право да си ги позлваш, защото работата ще пропадне, ако отсъстваш....ама хайде да не се отплесвам. Радвам се, че отпуските ще могат да се ползват в рамките на годината, за която се полагат !Днес пак ще е един прекрасен пролетен ден. Пожелавам чудни разходки на всички, а на морските ни мами - разходете се вместо нас по топлия пясък

Алекс също спи понякога по толкова денем, вчера само 1ч спа за цял ден, нощем се буди също по няколко пъти, а от 4 до 5ч будувахме... и така.

и може би не съм критерии, но обожавам народните танци и въпреки, че сръвнително късно се научих да играя хора /някъде около 25-26 години да съм била/ сега много обичам и винаги когато имам възможност го правя. Това по никакъв начин не пречи на отношението ми към музиката въобще, напротив мисля, че ме обогатява като човек и личност.

. Като се прибрахме от разходката го сложих да спи и след половин часов сън се събуди отново с истеричен рев - един час не можем да го успокоим, ужас беше. Накрая му дадох половин доза нурофен, след известно време се поуспокои и сега вече спи. Ох, дано да е само период, че ако е такъв...