Мартенската ни дружина, вече на една година!!!

• 28 085
  • 708
  •   1
Отговори
# 525
Оооо, Слънце, подозирам, че ще правим дълги разходки в морската!  Mr. Green Супер! Само не знам аз колко ще се задържа там. Сега имам един изпит към края на май и ще видим според това какво ще се реши в офиса, как ще се процедира за лятото.

Значи ставаме 2 за spirit-a  Wink Аз миналата година пропуснах Faith No More, ама тази май няма.

Честито на патеричка на Гого! Да е жив и здрав и много послушен!  Hug  bouquet (голям съм заплес)

Тони, определено ще има цяла група, за която трябва да скачам. Направо не ми се мисли на следващия ден как ще съм. Буквално в реанимация. (да не се бърка алкохол-на реанимация!  Naughty )

# 526
  • София

PS: някоя от вас ще ходили на Prodigi, Apolo 440, Gorillaz на Spirit of Bourgas тази година?

Аз със сигурност съм там. Това се случва веднъж в живота. Едно време бях луда по Продиджи. Тъй ли иначе цяло лято ще съм в Бургас  Peace

Миналата година след като не успяхме да се уредим за Фейт, сега не смея да се надявам на нищо, макар че много ми се ще, заради Горилаз.
На Продиджи бях като идваха за първи път- преди 8-9 години и сега хич не ми се посещават, ама и не съм на такава вълна.
Тогава оставиха супер разочаровани много фенове, защото свиреха половин час. Ама и бяха на върха на славата си, така че да се надяваме сега да не се излагат така.

Бухта, може да пробвам Нутрилон, ти нямаш оплаквания- нали? Не ми се иска Нестле, че нали подкрепям бойкота (хи-хи)...

СЗА, да ти е живо и здраво голямото момче! Много радост и гордост дса носи на всички вкъщи!

# 527
Добро утро! Hug
И ние ходим по разходки и затова не ми остава много време за форума. Wink Или пък гледам да си върша работата, че иначе няма кога.
По въпроса за рибите, Радо хич не ми е мълчалив.Още като бебе си бърбори нещо, а напоследък и речника му става друг, постоянно чувам нови звуци. Laughing

Не знам дали са мълчаливи, ама за мъжте риби съм чувала, че са женкари. Joy

# 528
Здравейте момичета, не съм чела, влизам само да ви почерпя виртуално за РД на Боян,  ми стават и картинките, та моля всеки да си представи каквото му душа иска.
Иначе ние си имаме баба вече, жената изживя първия си шок при срещата с отделните кранчета Mr. Green
Днес сме и на ваксина с Яна, та купона е пълен Crazy

За да е пълна лудницата, сега ми дойде писмо че Боян е приет в най хубавото католическо училище, което обаче тотално обърква плановете, защото то е много близо до сегашната ни къща, но много далеч от бъдещата. На всичкото отгоре той не иска да се мести, както и аз де, но има да се мисли още няколко дни, защото до искат още на 10ти май там Crazy

целувки на всички , аз отивам да си блъскам главата в стената, че съм и болна на всичкото отгоре Crazy

# 529
  • Стара Загора
Шу честит ти рожденник. Да е жив и здрав, много послушен и горд батко. Да се гордеете винаги с него!  Hug   bouquet
Окич те в последно време Prodigy не правят хубави песни. Брат ми вчера ми съобщи за Бургас и има задачата да купи 2 билета.
22 за морската незнам но за плаж със сигурност  Peace
Аз към 10 юни заминавам и мисля до към края на август да съм там (живот и здраве)

# 530
  • София
Здравейте и от мен, мили момичета!

ЧРД на батко Боян! Шу, да ви е живо и здраво момчето и много поводи да радост и гордост да имате с него. А ти да не му се ядосваш и караш много.

Много ми е забавно като чета споделения опит за зодия Риби. При нас тя присъства силно и аз лично съм особено пристрастна Wink Та само да вметна, че и аз съм Риби и милият ми съпруг е Риби и милият ми татко е Риби... другите няма да ги изборявам, и отделно и Билянката я чакахме за Риби.... Та според мен са щастливи хората, които имат досег с "мъдреците" на зодиака. Като последна зодия, за нас се говори, че сме събрали мъдростта и познанието на всички предхождащи ни зодии, което ни прави и доста интуитивни и чувствителни хора, понякога меланхолични, но като цяло много прозорливи и симпатични. И другото, което съм чела още навремето по книгите за зодиите и съм го приела като свое, е максимата "Не искам да съм милионер, искам да живея като милионер"... Та така, мога много да пиша по темата, но за сега толкова. Аааа за бъбривост и милчаливост.... ами аз лично съм доста бъбрива, но нямам и никакъв проблем с мълчанието - казват, че умеем да изслушваме.... Хайде да не се отплесвам повече, че и на самохвалство го докарва Wink.

И да попитам нещичко - Бибата напоследък проявява две странности, дали случайно не се срещат и при вас и дали някой има идея за обяснението им: 1. Много си търка очичките, особено едното, ама с такова настървение, че се опасявам, че ще си го повреди. Чудя се от какво ли я дразни/сърби... дали има общо с цъфтящите дървета и цветя и косенето на тревата... нямам опит с такъв вид алергии....2. Хваща се за гушата (отпред), сякаш да се души (аз имам ужас от това някой мен да ме хване така и направо изтръпвам като я видя, че го прави) и като и направя забележка, пък и не само тогава де, започва да си щипе кожата на гушката и да си я дърпа....

Много слънчеви следобедни разходки ви пожелавам Simple Smile

# 531
  • Варна
Шу, честит ти рожденик! Да е жив и здрав, все така чаровен и винаги гордост за мама!
Танче, мерси за подробната характеристика на зодията! Звучи ми интересно и в определена степен близко до моята зодия (Дева). В този смисъл може би Симона ще прилича по характер повече на мен, докато Криси е напориста и енергична като баща си.

# 532
  • София
Мале, мале, направо издивявам... слушах новините пак за малко детенце...  #Cussing out #2gunfire #Cussing out

Ел, Калин "ходи" само за ръчичка, но аз не го броя за проходил.

Калин си играе с всичко, вкл. с играчки. Най-обича книжките си (но не харесва аз да му чета), но играе с всички играчки, както и с всякаква посуда, пералнята, чехли, листовки, количката си и т.н. Наскоро откри колите, но от преди е влюбен в боклукчийския си камион. Вчера купихме балон с черепчета - много го хареса Simple Smile

Ние, както се сещате, хайманосваме по цял ден, само наобед се прибираме да яде и после пак се мятаме навън.

Честито на всички поводчета   bouquet  bouquet  bouquet

# 533
Хелоу!

Оправи се временцето и ние все сме по разходки или в градината!

В неделя не бях спала 19 чАса!Целия понеделник ми мина като на сън!Децата са слушали свеки,и даже са били на разходка през деня.Едва вчера взех да се "аклиматизирам" бавно,просто недоспиването ме убива.Докато бяхме сватбари ни слагаха и новия водопровод,та и с това се занимавахме с мъж ми,дистанционно.Та сега вода има и налягането се супер,ама трябваше да ни е гадно  и баш преди сватбата да ходим в Горубляне при баща ми на баня. Crazy
А от днес имам и работеща пералня,та по този случай пуснах 4 че се бяхме зарили! ooooh!

Да разкажа за сватбата,но с думи едва ли мога да пресъздам онази атмосвера!Страхотно беше,и емоция и настроение..!Само ще кажа,че не беше типичната сватба(то и няма как иначе с младоженци групари  Sunglasses). За цяла сватба имаше точно три хорА,колкото да уважат тези след 40 набор. Mr. Green То аз бях дала на диджея списък с околко 20 от най-популярните сватбарски песни,колкото да не е като в небрано лозе. Laughing Свири много свежа група на живо,а в почивките звучаха и Диана Експрес,Данчо Лазаров и световни hard & heavy групи.  superuu
ШофЕр през цялата сватба ни беше шефа на "Маската",с него останахме до края на масата, като изпратихме и последния гост. Неочаквано с мъж ми си намерихме нови приятели,в лицето на шефа на Toucan Bluzz & Rock club и неговата половинка(големи свежари!).  Heart Eyes Аз естествено накрая разбрах,като си дадоха визитките ама какво ми пука-нали се надушихме рокаджиите в клуба  Sunglasses,а те бяха и в гражданското и в църквата.Младоженеца е Георги,та на празника ще се съберем всички в нас на барбекюто на агне.

Момичета,благодаря на всички за суперлативите във ФБ към снимките от албума! Blush Наистина се постарах да съм на ниво за тази отговорна задача,а съдейки по написаното и отзивите след сватбата съм успяла.  bouquet

И моля за извинение,но от скоро се оправям с коментарите под снимките.Иска ми се да коментирам доста от снимките на децата,има уникални както и клипчета, но не смогвам и не искам някой да си мисли че не харесвам и за това няма коментар!Трябва денонощно да съм онлайн,а времето не стига! Hug

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 21:03 от Бодливка

# 534
  • София
Забравих да ви питам как тълкувате ситуацията с отпуските. Майките по майчинство също трупат отпуски, а никъде не чух коментар...

# 535
Здравейте набързо,
ние утре пътуваме до Казанлък, малко на почивка по аграрно му.

Шу- да ти е жив и здрав рожденика.  bouquet

Бодливке- и тук да си кажа- леле мале, много си готина.

Зеленкото- не мисля, че и майките ще прецакат (или поне не ми се иска да е така).

Танче- Елия си търка очите като и се доспи или по-скоро си ги сочи. А гушката и ние си е чешаме и ми показва, че и е топло или не и е удобна блузката.

Хайде от нас   bouquet

# 536
  • София
Честит рожден ден на Боян! Да расте здрав, щастлив, все така чаровен!   bouquet
За жените Рибки и аз мога само хубави неща да кажа, на базата на видяното у сестра ми.  Heart Eyes За мъжете  знам, че са домошари и верни, пък ще видим  Rolling Eyes
Днес бяхме цял ден навън, с прекрасна компания  Heart Eyes Hug и даже Алекс успя да заспи  Shocked Shocked , а пък майка му се сдоби с изгоряло чело  Crazy ooooh!
Зеленко какво за отпуските? Трупат се, да. Аз така си удължих предното майчинство, после си взех и неплатената, а после забременях и напуснах  Crazy
ТаняР, а червени ли са й очите? Баткото лятно време винаги е с червени и сърбящи очи, ходихме на очен - има алергичен конюктивит. Препоръча ни носене на слънчеви очила, хубави, както и да е винаги с шапка с козирка.

# 537
Е, писах, писах и накрая нещо стана и всичко се изтри, затова сега ще карам накратко...

Благодаря на всички, които ми честитиха за Гого! РД беше на 26-ти, но ще празнуваме в неделя.

Шу, честито и на Боян, да ти е жив и здрав.

Тони, Ники също много бърбори, казва доста думички, а и според мен всичко разбира. Кат ому кажа да ходим на разходка отива д огардероба, отваря си вратата и неговото чекмедже, взима си елека, после сяда н апода в коридора и си взима обувките и се опитва да си ги нахлузи Simple Smile Много е сладък, като го видя един такъв мъничък щрапулко, пък всичко изпълнява и разбира.

Бухта, аз също се сетих за обувките, друго - да не й е топло? Или пък ако смениш мястото за разходка да видиш как ще реагира  newsm78 А как е Ния сега, оправи ли се вече, шарка ли се оказа?

ТаняР, по принцип при сенната хрема има сърбеж в очичките, но обикновено е съпроводена с ринит (бистра хрема). За гърлото обаче идея си нямам какво може да е... Най-добре си питай и за двете доктор. Ники също си търка очичките от време на време, а след последната ваксина дори на няколко пъти му се зачервяват съвсем лекичко вътре без секрети и т.н. ... После, без никакви интервенции, червеното изчезва и след няколко дни пак се появява, аз също се чудя какво може да е, говорих с педиатърката и тя каза, че щом няма секрет, не е обезпокоително  newsm78 Elwing, сега видях какво си писала за алергичния конюктивит, а има ли други симптоми (секрет примерно) освен червенина и сърбеж и къде и как точно се зачервяват очичките? И от какво се провокира, от слънцето ли?

Зелено човече, ето тук има информация за решението на МС за отпуските. Накратко, ние не губим. Малко по-надълго, тези в отпуск, поради който не са могли да ползват платената отпуска (както е при майчинството или отпуска за гледане на дете), са длъжни да я ползват в годината, в която се върнат на работа.

Ел, Бодливке, дайте и тук снимки, та да видим и ние какви куми сте Simple Smile Радвам се, че сте изкарали добре. Аз пък онзи ден се докарах с една рокля, която ако времето ми позволи ще облека на партито на Гого в неделя (е, трябва да си измисля повод защо съм си купила рокля).

# 538
  • Стара Загора
22 Честит рожден ден !!!!

# 539
  • София
22, Честит рожден ден и от нас с пожелания за всичко най-прекрасно....

Най-накрая са ми обработили декларацията и ще се видя в пари......

Общи условия

Активация на акаунт