Слънчо, топло усмихни се, на ЮЛЧЕТО сладко покажи се!

• 21 078
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Не съм гледала зайчета, но когато бях малка дядо ми гледаше зайци. Не се извеждат на разходка... но пък и не ти обръщат особено внимание, не се привързват към теб.

# 631
  • sf
Аз събирам инфо- ако настоява ще вземем през есента,че лятото почти не сме вкъщи.

Ние минахме на летния гардероб- обаче едва го навих да обуе сандалите, въобще на нови дрехи понякога много се дърпа. Но на късите панталонки нямаше проблем. Сега само се пазари,че е топло и ще носи къси панталонки.  Joy Дават го много жега другата седмица.

Кои са другите 4ма, гласували за срещата?

# 632
преди да родя имахме зайче - между мини и клепоух. Моето мнение е точно обратното на това на Бубето - от всички животни, които съм гледала (общо взето всякакви без студенокръвни) това е най-лесното за гледане. Моето не миришеше, грам, но това зависи от породата и пола (ж). Пишкаше само в единия ъгъл на клетката, общо взето гледах винаги да и е сух талаша. Не им се дава нищо прясно за ядене и имат нужда от витам. добавки, това е по-особеното. Ние я гледахме две години и половина и освен няколко гризнати вещи, не сме имали проблеми с нея.

# 633
  • София
Айде пак при нас е весело,един тъпак мина през колелото на детето,просто го беше оставил Ники колелото до бордюра,оня какво прави какво струва и го прегази/детето беше много далече/.Отивам и му казвам и той МЯСТО му не било там.Е накрая си го плати,ама ме е яд че Ники си го обича и го кара.
Ами ако беше дете пак ли така ще ше да се оправдае,мамка му не ми се живее сред идиоти.
Баща ми му се оплаквам и той ме пита" Ама ти жив оста ви ли го"? след случката с кучето се очаква от мен....... Joy

# 634
  • USA
Иве, къде ви намират тези?  Crazy Хвани единия, удари другия. Жалко, че колелото не му е развалило колата. Егаси тъпанара.
Криси нещо кашля от вчера. Дано само с това да се разминем  Praynig. Днес се возиха с влак с баща му и после кръстосахме малко магазини за летни дрехи за него. Много ме дразни тук, че пуснат ли летните дрехи, дълги панталони трудно можеш да намериш. А това става около март.  Crossing Arms
Аз си взех една страхотна книга на една от любимките ми - Джумпа Лахири. Много задушевно пише. Сега пия водка, слагам детето да спи и се отдавам на четене.
Приятен ден на вас!

# 635
  • sf
Иве, ама тия индивиди съседи ли са ви?  ooooh!
Мъж ми каза,че всичко на запад и юг от центъра е снобизъм и турбоселяния  hahaha и хората са злобни  Joy

Вчера изкарахме цял ден в западния парк на РД на една поляноа. Беше много готино,децата се наиграха чудесно. Опазих Вико да не заспив колата навръщане с надежда към 8 да се хоризонтира у нас,ама нъц!- заспа чак след 21:30, отде таз енергия не знам.
Днес се чудим накъде да хванем, макар че ако имах баба щях да ги пратя на нея.

# 636
  • София
Съседи са Вики,но забелязвам че с по възрастните има проблем примерно над 50г.В комплекса има семейства с деца,млади Embarassed колкото нас,но с тях никога не е имало проблем.
При нас е ясно къде сме около блока в училището до нас.
Вчера баща им ги заведе в южния аз да изчистя малко,искали тук да се возят там да се возят и 30 лв изхарчил за 1ч.Яд ме хвана чак.

# 637
  • Асеновград
Ама верно , Иве , откачалките все по тебе ходят  Laughing.Наистина много грозно , съжалявам за колелото.
И Тедо се разкашля , а само преди седмица беше болен.Вчера беше с баба му и дядо му на поляна , след малко отиваме на рожден ден на един приятел , пак така на барбекю навън.

Вчера цял ден влизам да проверявам дали Рокси е писала , притеснявам се.

# 638
Здравейте!
Надявам се и аз с Хриси и Никсъна да са добре нещата,дано скоро научим!
Иве,Иве какви неща покрай теб!Ама не че и аз отстъпвам по разни такива изпълнения.
При мен баща ми вчера с някакви приятели щели да пекат агне и някаква газова бутилка гръмва,ръцете им са поразени.На баща ми и двете ръце и лицето и в болницата във Варна сега.А двамата старци,на по 90г. със склероза сами и да се чудиш какво да правиш.Добре,че брат ми е свободен и замина да иде при баща ми,да ги залъже тях нещо,да му занесе тва онова.Аз така далеч и с децата просто немога да помогна в случея,добре че не съм едно дете и си поделяме с брат ми грижите.Досега много му спестявахме всички,но ето че и до него се стигна.Милия как веднага тръгна с влака и колко часа е пътувал,после да говори с баба и дядо,да сменя памперс но не бебешки,в болницата.Тва е ,гледаш деца,после родители.
Почувствах се зле психически много,че не мога да помогна а и много лоши новини напоследък.Знаех си с тия кошмари дето месец ги сънувам...
Днес оставихме децата на свеки и свекър ми и ходихме на Мисия Лондон.Те ме изненадаха,завели ги в Западния парк.Верно,че той им е под прозореца,ама като знам как едва ходят,мерака им е голям и тва е добре за мен и тях.Зарадвах се.В киното бяха надули климатика и се смръзнах.Отделно от два дни сме без топла вода,че като спирали парното и топлата вода нещо спрели,но неможем да намерим човека с ключа от абонатната.Не случих на вход и съседи,ах как нямам  търпение да се махна от този блок.И тия дни с хладка вода се заливам,мия трите точки,сега ме продуха и бацилите на децата-ей ти.След киното като ми стана зле и едва гледам,дано не се дам и го преборя от началото.

# 639
  • USA
Оо, Янче, ужасна случка! Дано да се оправи баща ти  Praynig. Каква степен е изгарянето? Как са му очите и носа? Само мога да си представя как се чувстваш.  Hug

# 640
Добър вечер, ние се завърнахме Grinning
Прекарахме един прекрасен уикенд.Тръгнахме рано в петък, минахме през Перущица,Батак, Доспат, Триград.Посетихме Дяволското гърло, прекрасно място Grinning GrinningИмаме много снимки, ще ги кача утре.А на Велинград беше божествено, хванахме тен, по цял дне на басейна, прото чудесно Party
Утре ще ви прочета Hug, за срещата няма да успея

# 641
  • Бургас
И ние изкарахме чудесен ден у наше селО, друго си е. Не е като в града - ветровито, студено... бррррр. И  ролери карах (учех се)  Embarassed Добре че беше баткото да ме държи, че нямам каска  Mr. Green

Яна, ужасно е това. Дано бързо се оправи.  Hug Пък за брат ти - не му се кахъри, голям е, ще се справи, ще видиш, нали са мъже...  Peace  Hug

Ама Иве, ти тоя си го оставила ей така - само да си плати колелото  Thinking Ама много си примерна  Joy Ами моралните щети, от къде на къде ще си позволява съвсем съзнателно да минава отгоре му, ами на Ники психиката... ама ха, ненормалници смотани. Ама в какъв свят живеем, хората са станали абсолютни кретени. Много се ядосвам на такива  #2gunfire

# 642
Янче  Hug
Ками, звучи супер, чакам снимките с нетърпение.
Ели, аз много съм се навила да се науча да карам кънки, мечта ми е от дете. Браво за ентусиазма ти.
Ние днес цял ден на Владая. Правихме си с мъжа ми поход на Витоша- два часа и се изтощихме. Дели не спа, за да не изпусне игрите със съседското дете и сега заспа в 9.30 заедно с баща си. Аз гледам да отхвърля домашната работа, че утре цял ден ми се очертава по улиците.
Янче, все забравям официално да ти благодаря за количката. Братовчедка ми е мноооого щастлива Hug

# 643
И ние днес се завърнахме от хубав уикенд, но явно нещо прекалих с топлата вода, та ми беше лошо почти целия след обед. Мимко супер много се изкефи на басейна и такава смелост придоби чак искаше да плува сам без пояса  Laughing Ето малко снимчици http://picasaweb.google.com/mimi4ela/BwqpGH#5466703664153232418
Янче Hug дано бързо се възстанови баща ти.

# 644
  • София
Яна, бързо оправяне на баща ти !

Мимозка, много са хубави снимките, особено тези на малкия фотограф Simple Smile

Най-сетне видях и Пешко като танцьор, много радва!

Общи условия

Активация на акаунт