Слънчо, топло усмихни се, на ЮЛЧЕТО сладко покажи се!

• 21 071
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Привет и от мен. Завърнах се преди малко и гледам дали Хриси е писала. Дано всичко е наред при тях.
Да ви разкажа - изкарах два страхотни дни и сега като се върнах още на летището някакъв почна да ми вика и да се кара, че съм го прередила за такси /не беше нарочно, а и не съм убедена дали беше вярно/ Confused после видяхме на Цариградско поредната катастрофа с жертви  Flowers Rose Много ми се скапа настроението още като стъпах на родна земя. Иве ще вземете по-хубаво колело  Hug Идиотите са навсякъде около нас  Sick

# 646
  • Асеновград
Добро утро ,
Мая , къде си била?Аз нещо не съм разбрала.Иначе братовчед ми казва "Като се върнеш в България , още на летището те "приземяват" хубаво , да не забравяш все пак къде си."
Яна , дано се оправи по-бързо баща ти , много са опасни тези бутилки , не разбираш как става белята.

Много е сладък Мимко , пораснал и страхотно снима.

Тедо кашля лошо , не разбирам какво стана , точно една седмица изкара здрав.

# 647
  • USA
Мими, много е хубав Мимко. Heart Eyes Личи си, че добре сте си изкарали. И на мен ми става лошо от джакузита. Последно на едни ски в джакузито с коняк получих яко сърцебиене. От тогава избягвам. Не е за мен тази работа, а обичам да се кисна.
Били, дано с кашлицата да се разминете. И при нас е малко на кантар работата, дано да не се разболее тези дни, защото аз ще съм в командировка. Днес се опитах да му обясня, че няма да ме има няколко дена, но той много се разстрои и реших да не обяснявам много. От сега ми е притеснено.

# 648
  • sf
ДД
Ние тоя уикенд по цял ден бяхме навън. Вчера ходихме до едно село Чуйпетлово , наблизо е, до рекичката има поляни. Красота, голям релакс. Ето малко снимки http://picasaweb.google.com/donsyy/WE2010#5466918842933334386

Кажете за срещата утре/
КОй ще идва?
1. .Аз   Joy

# 649
billie бях във Виена на гости на сестра ми.
Winx малчо пък въобще не се трогнал, че ме няма. Дори не е питал за мен.  

# 650
  • sf
Ох и забравих да се оплача, от търкалянето по тия поляни Вероника си хвана кърлеж,но го извадихме успешно. Дали трябва да й бият ваксина тетанус или се следи за някакви симптоми?

Трябва да й купувам бански,че всички са й омалели,обаче вече не иска да ходи само с долнище- или цял,или с горнището щяла да бъде.  ooooh! леле,как растат тия деца

# 651
donsita къде го вадиха? По принцип се бие тетанус, но когато малчо имаше лекарката каза, че скоро му е слагала и няма нужда пак. Питай личната най-добре.
За следене - гледай за зачервяване, което нараства и става като концетрични окръжности /нещо като дарц/ - това за лаймска болест. Може да се вдигне Т, да се подуят лимфни възли. Дано ви се разминат "екстрите"

# 652
  • sf
Ние го извадихме на поляната.  Rolling Eyes Още тогава не остана никаква следа на мястото, сякаш нищо не е имало. Ще питам педи и ще следя.

Никой нищо не казва за тая среща- да не си седим сами с Яна като на романтична среща  hahaha

# 653
  • София
donsita, ако е правена имунизация или реимунизация през последните 6 м. не се слага, в противен случай - да. Но доколкото знам, за кърлеж не е необходимо (и на Цвети и на мен са махали, но никога не са споменавали за това). Преди няколко седмици обаче на Цвети й се заби трън в ръката, леко загнояса и тогава ми казаха горното.
А моята не ще горнище. Гледам, по-малки деца от нея ходят, тя обаче не иска - казва "За какво ми е, нямам гърди още" Joy

# 654
  • Бургас
Аууу кърлеж - следи я, и се консултирай с педиатъра й.  Peace
Дядо ми, навремето лежа в болница заради кърлеж  Sick

Добре де, майки сте на момиченца, малеее замислих се... ами те сега искат да са като големите с горнища, ами после като поискат и прашки ...  Wink май трябва да свиквате  Whistling Определено сега пуберетета ги тресе от много по-рано  ooooh!

Забравих да кажа че снимките са прекрасни.  Hug

# 655
  • Sofia
ДД

аз само бързо да напиша, че съм там утре ако остане уговорката за среща. После ще ви чета и ще се включа пак, че нета ми в момента никакъв го няма.

# 656
  • София
Аз отпадам за срещата, обаче да кажа, че Ккая вече е записана я градината  newsm44 (исках такова дето си бърше пот от челото, ама нямам време да го търся)

# 657
 ooooh! това ли? пускам го, че и аз уртикарий получих с вашето записване Grinning нали ни записа в една група г-жата?

страхотни снимки Peace Вики, много му е дълга косичката на Кико, ще го подстригвате ли? Никола и той е с много дълга вече, но неговата е чуплива и хич не стои хубаво. Обещал ми е, че като се събуди ще ходим на фризьор, да видим...

Били, вземи небет шекер и нека ги смуче като бонбони. Аз давах по съвет на Галена, като беше с бронхит, много съм доволна Peace

Янче, много неприятна случка, бързо оздравяване на татко ти Hug

Ние вчера бяхме на сватбата. Валери си спинкаше почти през цялото време. В ресторанта не се пушеше и беше супер, но Никола много ни липсваше...

Иве, за този тъпак думи нямам ooooh!

# 658
  • София
ДД
Да и кажа,мъж ми оправи колелото,гумата я остави на яко слънце и тя се оправи сама,то акъл се иска.Като бил малък така си поправял за пинпок топчетата  Joy Та Яна колелото без пари ми излезна.Ама нека се научат,че имам стоиност и право на избор всеки човек,независимо от колата която кара.
Вадих днес летни дрехи,позакърпваме положението,но догодина яко пазаруване ще е.Почвам да се настройвам за махане на памперс Twisted Evil

# 659
  • Асеновград
Марти , това онази сватба , дето младоженеца не искаше деца ли ?
Баба му сигурно е купила вече , аз и без това не давам бонбони да купуват и тя само небет шекер купува и му дава вместо , бонбони дори и когато не е болен Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт