Слънчо, топло усмихни се, на ЮЛЧЕТО сладко покажи се!

• 21 049
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро  Grinning
Иве, четеш такива книги и знаеш че не трябва да се товариш с негативни мисли  Hug
Аз се оправям за работа, хич не ми се ходи.
Качих малко снимки обаче в Фейсбук, снимка бг пак не бачка при мен  ooooh!
http://www.facebook.com/photo.php?id=1653914143&pid=892519#!/photo.php?pid=892452&id=1653914143
Приятен ден на всички

# 691
  • София,
Добро утро
Хриси радвам се че вече сте си вкъщи, дано всичко вече е останало зад гърба Ви и да нямате повече проблеми!  Hug
За памперса не се тревожи, от стреса е наистина, при нас винаги има нещо подобно, и ние и памперса връщахме и то цели два пъти, и прохождането прецакахме така, но всичко се оправи - трябва време и много да се гушкате. В коя болница бяхте, тук в София ли?
За заминаването не се притеснявай, по добре е Никсъна да се оправи, че на ново място - ще ви е много трудно. Но те децата по принцип бързо свикват и като че ли няма много голяма разлика за тях къде са - важно е да са с мама и татко и всичко се оправя много бързо! Hug Много много прегръдки за смелото момче! Hug Hug Hug
Вики, хубави снимки, Вие къде точно бяхте, и как не сме се засекли  Mr. Green и ние в неделя ходихме на подобно място над с. Бели Искър по реката, пак така на полянка, беше разкошно  Hug.
Иве незнам какво да ти кажа и аз
Иве, таз жена  #2gunfire Хич не си трови нервите с нея. Все едно не съществува и това е.
Но и аз това бих те посъветвала, а дядото като  иска да види децата - знае къде живеете, ако има желание ще дойде сам! Crossing Arms
И аз вчера вадих летните дрехи и се изумих, Вероника има дрехи дето ги носи от няколко месечна и има неща дето още и стават - представяте ли си, е дългите панталонки сега ще са и три четвърти, но пък на дупето и на кръста са и тамън, така че  Naughty, а и аз накупих толкова много неща, та и мен ме е срам и се чудя защо ли ги накупих - тя едва ли ще успее да ги облече всичките ooooh! Спирам с покупките. Баткото и той си има много неща - при него е хубаво, че сега не расте толкова и всичко си му става и на него.
Ние днес пак ще ходим двете на училище, и пак ще има изяви сигурно, само дано не и се приспи, че днес е станала много рано и едва ли ще издържи до три часа, но няма как. Вчера я водих пак при лекарката да я види, че сутринта пак започна да кашля, докторката каза че няма промяна, състоянието и е същото както преди пет дни Crossing Arms, ужас притесних се, че и искаме да пътуваме, а тя като не е добре още и незнам  newsm78, пак правим итхалации, дано се оправи. Вчера изповръща толкова много храчки, че направо се чудя къде ги е събирала. Tired Мисля си полянката онзи ден май хич не и се отрази добре, предния ден си беше много добре. но докато избутаме май месец - явно ще сме така. Crossing Arms

# 692
  • София,
Ками страхотни снимки  Peace
А язовирът със стената и пътя дето минава отгоре не е ли "Тошков чарк", намира се в м. Беглика, всъщност вие от доспат сте слезли от там и после сте отишли към Велинград нали. Хубаво сте се разходили.  Hug

# 693
мерси Дани  HugНие слезнахме до Доспат да , и след това се върнахме по един друг път за Велинград.А този язовир на картата беше Голям Беглиг, но може и това което казваш да е  Laughing
Приятно училище на вас  Wink Нека повръща храчки ,по добре е , бурзо да се оправя  Heart Eyes

# 694
 Hug
Аз само набързо погледнах че Хриси и Никсъна са си вече вкъщи
Хирси   Hug Hug HugМного сили на теб изпращам, голям кошмар сте изживяли, да стане един блед спомен  Hug Hug
На Никсъна бързо възстановяване  Heart Eyes Hug

Ще трябва да поработя и после ще ви чета подробно
Хубав ден на всички   bouquet  bouquet

# 695
Хриси, всичко е минало  Hug Hug Hug

# 696
Хриси преминавате през голямо изпитание!Бързо възтановяване от преживяното,ще мине!  Hug Hug Hug
Вики няма нет,но излезе че довечера е на детски рожден ден и затва ще отменим срещата.Малко останахме,дано след празниците се съберем повече!

# 697
  • София
Дани, дао Вероничка се оправи без усложнения този път!

М/у другото, аз преди две седмици обух Кая с едни джинси, сега са й до коленете, а сестра ми й ги подари когато беше на 6 месеца (тогава май 7/8 бяха) и пак й стават, много се смяхме със сестра ми колко съм икономична  Laughing

# 698
  • София
Сатават им всички дрехи,даже днес Ники е с боди за 12м Embarassed ако го няма памперса сигурно ще му виси даже Laughing
Вярно ли е че в градината не дават да спят на обед с памперс?

# 699
  • Sofia
Иве - помоли да ти дадат правилника за прием на деца в градината. Може пък да е различно при вас. При нас изрично го пише ...... Надявам се ако не успеем да махнем на Сашо памперса при спане - да направят компромис.

Моля - стискайте палци - утре ще съобщим на нашата бавачка, че от юни няма да работи за нас - да няма големи драми ...

# 700
  • София
Стискам Искре.Щом и при вас го пише значи и тук е така,от трето място ми го казват.Това при нас няма да се получи,те пият много вода преди да легнат,то аз още дневния не съм махнала  ooooh! ooooh! ooooh! ще черпя учителки и лелички,дано отвърнат с разбиране Embarassed

# 701
При нас няма проблем с памперса даже има деца които и през деня са с памперс.
Искре стискаме.

# 702
Точно така и при нас.Дори майки носят такива подложки непромокаеми защото неискат да ги слагат с памперс,но на тях им е по-лесно с памперс и слагат.
Искре успех!
Ками,много хубави снимки!И аз съм била по тези места.Като влюбени младежи сте с Тони!  Grinning

# 703
  • София
Ама аз за градината питам?Не за яслата.
Немога да видя снимките че не съм регистрирана

# 704
  • София
Тази информация обикновено я поднасят на първата род. среща. В градините вече считат че детето е излязло от бебешкия период и няма памперс. Там има госпожи и един помощник възпитател /лелка или кака/. На госпожите не им се занимава със смяна на пампи, те възпитават и обучават детето. На пом. възпитателката и идва нанагорно да сложи 25 памперса.  Но поне при нас искаха от всички от непромокаемите подложки за легла, фалове винаги има. Лични впечатления. Peace

Общи условия

Активация на акаунт