Слънчо, топло усмихни се, на ЮЛЧЕТО сладко покажи се!

• 21 052
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Рокси, да се оправи малкият герой и да забравите болничните неволи. Hug Hug Hug

Яна, бързо възстановяване на баща ти. Hug

За всички болнички - Hug

Във всяка градина има различни правила при сформирането на групите. Лично мен ме притесняваше факта при Георги, защото бяха деца родени от януари до декември /той беше от най-малките/. В началото личеше разликата, сега вече не толкова. Peace

# 676
  • Асеновград
Ще се събирам бавно и полека, в някакъв транс бях, особено след като чух възможните диагнози, като мозъчен тумор например.
Страшното мина , представям си на Емо колко му е било трудно да замине в такъв момент.

Да ви разкажа нещо смешно.Тедо напоследък е на вълна да си опознаем половите органи / за което аз се радвам , щото не е забелен напълно /.Та вчера нали бяхме на рожден ден навън , на пикник , само Тедо беше дете , ние бяхме без кола , нашия се заигра , забля се и се напика  ooooh!, ама и обувките му бяха мокри.Гошо тръгна на пожар с колата на приятел за дрехи , щото аз никак не бях подготвена за това , а нашия мина през всички батковци и каки да им покаже "тиге е пилето? , "ето го!".Увих го в едно одеало като пола , ама не помогна много.

# 677
  • София
Хриси,немога да си представя какво ти е било.Знам по себе си че щом децата са здрави и аз съм ок,иначе е....... Hug

Гадно е като има големи деца в групата,но
Били да не е уплашил някоя кака? Laughing

# 678
Хриси много Hug Hug Hugза теб и Никсана дано бързо всичко да остане само лош спомен.
Яна кураж и на теб. Hug

# 679
  • София
Уф, Рокси, (пак ми трябва онова човече дето си бърше пот от челото, но не го намирам, има го само в скайп явно). Много се радвам, че все пак всичко ще се оправи, макар и сигурно да ви е било ужасно трудно. Много прегръдки от нас! Дано не сме ти досадили, ама поне едно време имам чувството, че всички влизахме във форума само за да следим дали си писала. Милото Никсънче, добре, че е добре! Simple Smile Ще забрави по-бързо от вас със сигурност!

А катарът очно възпаление ли е?

Марти, не знам за групата, защото днес само Христо се занимава със записването (след като аз снощи по нощите се запознавах с данъчните декларации), но предполагам, че сме в една, нали я помолихме директорката.

Кая нещо започна да се напишва през нощта, не го беше правила месеци наред, а сега се случва често. Тази сутрин надуших, че е напишана, и я връчих спяща на баща й са я гушка докато отворя на чистачката на входа, която ме събуди. И Христо я целунал Кая явно, която уж спяща се разпореди: "Не ме целувай, ами ме преобуй!"

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 17:39 от ayka

# 680
  • USA
Леле, Рокси, голям кошмар сте преживяли. Дано да остане само лош спомен. Направо ужасно ми звучи. Добре, че сте го хванали преди да заминете. И аз си мисля, че е хубаво, че сте отложили заминаването, за да може Ники да се възвърне към нормалното ежедневие. Милото човече.  Hug Надявам се скоро да се оправи и пак да четем за неговите весели бели. Много те прегръщам.  Hug

Кая и Никола в една група ли ще са? Кои други деца ще са заедно?

В градината на Криси няма отделни стаи за различните групи - отворено пространство е и децата от различни възрасти играят заедно. Мисля, че е добре децата да имат контакт с деца от различни възрасти от гледна точка на социализиране. Ако само за лятото са смесените групи не виждам голям проблем в това. Разбира се, ако положението е добре контролирано и не се позволява на големите да се издевателстват над по-малките.

Донси, а чухте ли петли?  Laughing Кико много е пораснал. Голям сладур е.

# 681
  • Sofia
Рокси,  Hug Важното е, че сте разбрали какво му е на Ники! Милото дете - представям си какъв стрес е било за него (а и за вас също). Бавно и полека ще се възстанови и ще са си по старому нещата.

Вико, ами такъв е правилника на градината  Tired Явно навсякъде е различно ...

Иве, при нас е така в градината. А това 1 и 2 група - имах предвид - едната и другата група, че при нас са 1ви групи  Peace
Ама и от други градини чух, че така ги разпределят. Все пак ние с едни приятелки сме решили да помолим директорката ако може да са заедно децата, че тука из квартала все заедно са били.

Дрехи - на малката не съм купила почти нищо, но имам от Сашо, а и една приятелка ми даде много дрешки момичешки и имам да я отгледам до 2 годишна малката мишка ... (Която ми е сополива в момента, защото брат и донесе някакъв вирус от площадката...)

Шушоната, абе аз не се опитвам да и налагам правила, ама от малко с характер Grinning

# 682
  • София
Искре  Hug да минава бързо.

# 683
  • Бургас
Ох милия Никсън, а родителите по принцип в такива ситуации са ходещи сомнамбули. Дано лесно и бързо се възстановите. Вярвам че ще е така, те децата са силни. Трябва да се вярва в това.  Praynig Hug

"Не ме целувай, ами ме преобуй!"
Смях се с глас  Joy Определено тази възраст е уникална просто.
Били, ми човека си показва гордостта  Joy

В този ред на мисли Ивайло много харесва на Вики профила и все вика "Мамо, искам дето върти пръстта"  hahaha

# 684
  • София

Ау, Рокси, това много стряскащо звучи, наистина, добре, че са разбрали навреме какво е и са направили каквото трябва, за да се оправи... Памперси - мамперси, важното е, че сте вече в къщи, че е здравичък Никсъна...

# 685
Хриси, добре дощли вкъщи  Hug.Много прегръдки на Никсъна и кураж на теб   bouquet, ти си силна жена  HugДобре че всичко е хванато и овладяно навреме  Praynig
Били  Laughing, мъжкото говори в него, отрано се перчи  JoyГоляма скица е Heart Eyes
Аз днес минах през градината за да пиша кои летни месеци ще посещава Ева  Rolling Eyes, много се чудих ама накаря го измислих.И все пак не пропуснаха да кажат - нали знаете сборни групи ще са  Crazy
Един познат следовател ни разказа за случая с отвлеченото дете в Мола, било и упоено на всичкото отгоре  ooooh!
Майка ни улесни с купуването на подаръка, мислела камера ,ама после се отказала, та ще й дадем парички да си направи някоя екскурзия  Grinning
Честото на записаните дечица в градина   bouquet И на есен с песен   Grinning

# 686
  • София
Момичета ще ви се оплача в късните часове,немога никой друг няма да ме разбере.Оказа се че и дядото няма да дойде,защото"онази" си е измислила разни манипулации,премахване на шипове на ръцете и махане на носната преграда/Ками попра ви ме,както при мъжа ти/.Егати изрода,баба ми на толкова години и от толкова години има шипове,не ги махна тя реши точно сега.На 100% съм сигурна че пак е гадна инсинуация.Вие ме съветвахте да ги водя децата при нея,не искам да хабя повече енергия към тази жена не заслужава нищо.Единствено ми е гадно че Ради обожава дядо си,само за него говори,но пък и той щом неможе да се пребори за да го види и да му се порадва,здраве му кажи.Мъж ми ги поканил на гергьов ден,кой ще ме покани от вас,ако дойдат да се спася?
Ужасно ми е мъчно бях готова да преглътна някои неща,но уви  Sad

# 687
  • Sofia
Иве, таз жена  #2gunfire Хич не си трови нервите с нея. Все едно не съществува и това е. Кофти е, че дядото няма да може да се порадва на внуците си ...
Каня те Simple Smile С децата даже ако искаш Simple Smile

# 688
  • USA
И аз те каня  Hug. Няма да се ядосваш. То е ясна работата там. Хубаво е, че поне дядото е свестен човек.

Галена, голям смях с Кая. Много е делова  Laughing.

Били, много сладък Тедко с патето. Истински мъж.  Mr. Green

На Криси му купих пижама с влака Томас и днес се е курдисал с горнището на училище и се хвалил подред. Реши си, че не е пижама и блуза и точка по въпроса. Laughing Голяма мания ви казвам. Аз не споря за такива неща, нека се изявява детето. Simple Smile

# 689
Хриси Hug Представям си какво ви е било. Сега сте си вкъщи, всичко лошо е минало Hug
Аз за утре съм ок. Ако има среща, ще дойда.

Общи условия

Активация на акаунт