Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 897
  • 731
  •   1
Отговори
  • От Луната

тема 294

ВСЯКА ОТ НАС ЩЕ ОСТАНЕ В ТЕМАТА ЗАВИНАГИ!!! А ВСЯКА УСПЯЛА ЩЕ Е ЛЪЧ СВЕТЛИНА И НАДЕЖДА ЗА ЧАКАЩИТЕ И МОЛЕЩИТЕ СЕ!

Списъчето с успелите момичета на тази тема!
Списък, който ни радва и ни дава най-важното,
без което не бихме успели - НАДЕЖДА!!!

preggo EFP stork-boy stork-girl EFP preggo

newsm30 newsm30 newsm30

Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Скъпи бебеправещи,
списъка е свободен за редакция, всеки може да се впише или отпише сам.
Моля, спазвайте азбучния ред на писане и моля не трийте нищо.
Всички промени се запазват автоматично!

***ВАЖНО! ПРОЧЕТИ ПРЕДИ ДА ПОПИТАШ!***
План за забременяване
Какво е фолиевата киселина и от къде можем да си я набавим?
ABC на меренето на базалната температура
Как действат тестовете за овулация?

Скъпи бременни и майки,
искаме да ви помолим предварително,
след като настъпи така дългоочаквания момент на забременяването и раждането
да имате уважението към останалите момичета, които се борят за своята мечта.
Може да продължите обсъждането на всички теми свързани с бременността
в темата ”Обща тема на нашите бъдещи мамчета”
и съответно в темата за родилите момичета ”Обща тема на нашите вече родили мамчета” . Проблемното забременяване може да обсъждате в темата По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 2.

Все пак, ние искаме да знаем как сте,
затова наминавайте да кажете кога сте чули сърчице и да поръсите темата с “Бременен прашец”,
да кажете как сте, какво е предположение за пол и термин и всичко което смятате,
че ще е интересно за нас, без да ни натоварва емоционално.
Изберете си щъркел, който да ни съобщи благата вест!

Последна тема: Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

И накрая, но не на последно място....

Нека никоя от нас не забравя,
че "Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде ШАНС да я осъществиш"!!!

Мечтайте, вярвайте, дерзайте!

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 20:24 от y♥♥li

# 1
Мерси за темата Йоли!  bouquet

Честито ни ново начало! Нека донесе много двучертичкови тестове за бременност и никой да не се задържа дълго в темата!

# 2
Йоли, благодаря! Прекрасна чисто нова тема! Дано я напълним с двучертичкови тестове, хубави емоции и добри новини! Simple Smile))

# 3
страхотна тема Simple Smile и ние сме се заели, къде на шега, къде да наистина, вече 4ти месец. успех, бъдещи мами! дано да имате подаръче за Коледа!

# 4
  • От Луната
И нека да започне темата с една прекрасна новина!
Имам честта да ви кажа, че днес Soulmate стана мама:
"Днес, изплака моята принцеса Василена, 49 см, 3490 грама, със спешно секцио. Ние сме добре, малката е прекрасна. Дадоха ми да я гушна, но тази вечер няма да е до мен. Утре, след като ме раздвижат ще ми я дадат. Час на раждане 16:44"
Онемях ... и си поплаках!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 5
Цоп, да не изтърва. Супер темичка, за което благодаря. Ще разгледам по - подробно като приспя мъжо.
Soulmate честитоооо, да сте здрави, да се гушнете възможно най - скоро пак и по живо по здраво да ви пращат у дома  bouquet

# 6
  • София
Йоли, благодаря за прекрасната тема Simple Smile
Честито на мама Соулмейт, да й е жива и здрава принцеската. А на нея бързо възстановяване

# 7
  • София
Ох какво по-хубаво започване на новата темичка! Да ни е честита Василена и честито на мама Soulmate!

Йо много, много благодаря за новата темичка!

# 8
Много добре започваме темата!
Честито на Soulmate!

# 9
Честито бебче на мама Соулмейт! Да им е жива и здрава  Heart Eyes
 Много хубава тема, браво!
Розов прашец за късмет на темата и всички бебеправещи  stork-girl babydust7 babydust7 babydust7

# 10
Честита Василена на мама Соулмейт!!! Да е жива и здрава и много да радва мама и татко! Соулмейт - бързо възстановяване!!!  Hug

# 11
Страхотна нова тема Йоли и много добро начало-честито на мама Соумейт  Hug newsm51 ylinfant
Много  remybussi за Скийтърчето и нейното бебе,все такива хубави новини да имаме
Аз вчера бях при АГ ,видимо вс е наред чакам цитоната. Единственото,което го претесни в левия яйчник кистичка,която се надяваме след цикъл да я няма...и така пак ще ходя  Cry лигавица само каза нормална за 20 ден от Ц,не разбрах колко  Rolling Eyes

# 12
Честита нова темкчка! Дано е изпълнена с положителни новини и благи вести! Благодарим за труда Йоли!  Hug
Честито ни бебче Василена! Да расте здраво,умно и обичано дете!
Аз да измрънкам - започнаха се контракции,стягания и гадости Sad Вчера по спешност се отбих през доктора и от 3,5см шийката ми вече е 3см... Сега на бързо сдавам на работа бумагите и започвам да мътя от петък.Давам го по-полека във всяко едно отношение,че страховете ми ме побъркват! Утре пак ще мерим и евентуално може и дупето пак да дупчим с Папаверинче Sad Ще го избутам! Предния път целите ми бяха 35-36г.с. но пак беше рано,за това сега си пожелавам 38-39г.с!!! Смело желание,но се моля на всички богове да се сбъдне!
Ръся със син прашец  baby_neutral

# 13
Здравейте и от мен! Честито на всички с сбъднали мечтата си и успех с прекрасната тема на всички нас-останалите Simple Smile. Желая новата темичка да Ни донесе много положителни тестове !!!! Успех на всички. Simple Smile

# 14
Ех, че хубаво започва темата, честита Василена! Нека е жива и здрава! Simple Smile) Браво, мамо Soulmate! Бързо възстановяване!
IoannaD, почивай повечко и всичко ще е наред Simple Smile
mishletoooo89, стискам палци да се махне гадната киста, а хайде дано и да не дочакаш цикъл, а две чертички! Simple Smile
Сега липсва само някой да мине да ни наръси с прашец! Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт