Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 895
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
ferriy Много се радвам за теб ! Много е хубаво ,че мислиш положително . Пожелавам ти една спокойна и безпроблемна бременност с най-сладкия бебок на термин ! Ааа и да не забравяш ,че съм си заплюла прашеца ти  Blush Hug

# 721
ferriy  при мен снимката не излиза, но ти пожелавам лека и безпроблемна бременност, и здраво бебче на финал  Heart Eyes

Аморе, стиснати палчета и за теб   Praynig

# 722
  • Враца
Сега дали ще излезе?

http://prikachi.com/images.php?images/995/8454995P.jpg

ЛитълРок, за теб ще ръся тогава спешъл  Hug

# 723
Сега дали ще излезе?

http://prikachi.com/images.php?images/995/8454995P.jpg

ЛитълРок, за теб ще ръся тогава спешъл  Hug

Прекрасен ееееее  Heart Eyes   Отново безпроблемна до края  Hug

# 724
Фери, страхотни чертички! Прекрасни 9 месеца и здраво бебче на финала!

# 725
Фери честито още веднъж и за всеки случай се консултирай с ендото  Hug  bouquet

# 726
Този месец не моя. Изпарителни са били чертичките. Лелището ми се натресе даже 2 дни по-рано. Бясна съм. Отивам да се съвземам и продължавам на пред.
Фери, толкова са ти убедителни чертичките, че и аз при такъв резултат няма да правя кръвен.  Hug
Лека и безпроблемна бременност и пухкав финал ти желая. Много добре ми действа да виждам положителни тестчета Simple Smile
Успех на всички нечакащи скоро да се похвалят като Фери Simple Smile  Peace Hug

# 727
Фери, честито! Прекрасни две черти! Simple Smile) Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам! Мисля, че трябва бързичко да минеш през ендокринолог, за да ти коригират дозата, важно е за бебо.

Иначе аз да се похваля - дългоочакваният ми преглед при д-р Ганчева мина в петък, колпоскопът показа, че шийката ми е добра, въпреки съмнителната 3а група. Лекарката ме погледна и на УЗИ, всичко беше наред. Държа се прекрасно, успокои ме, поговорихме си, отнесе се много човешки, много съм й благодарна!

# 728
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Фери, много хубава чертичка вече не толко тихо честито Simple Smile да си бременееш спокойно 9 месеца Simple Smile
Аз на отчет идвам, днес бях на лекар уж да се разберем кога да ходя на БХС и то се оказа, че не съм в 9 г.с., а в 11 и 5 дни и още днес ми взеха кръв, бебо расте има си всичко и сега чакам резултати от кръвта.
Ще ви поръся с неопределен прашец Simple Smile  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 729
Ехе, прекрасни 2 чертички ФЕРИ! Лека и безпроблемна бременност!!!

# 730
# 731
Фери,честито!Много се радвам ,лека бременност! Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт