Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 917
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • Габрово
За нищо Ferriy радвам, че мога да помогна,рецептата е на проф.Мермерски! Лично смятам, че в много случеи билко и природо лечението могат да помогнат за разлика от алопатичната медицина,която докато помага и вреди, а и не с първото назначено лекарство има ефект.В повечето случеи докато се стигне до желания ефект човек приема толкова отрови,че сам не осъзнава!Но това си е лично мое мнение,не искам да го правя миродавно.Говоря и от опит и от прочит.
Само искам да вметна още нещичко, ако на някой му е любопитно относно содата.Италянски професор е открил лечение на рака именно със сода,гледах го в предаването на Гала преди три месеца беше гост.Може да потърсите в търсачката или в нова тв.Аз съм ужасно любопитна личност и обичам да чета и се ровя постоянно,за мен освен здравето, другото безценно нещо е информацията!
Съжелявам, ако съм досадила с дългописа си, но се надявам че съм споделила нещо ново и полезно за повечето от вас момичета.
Хубава и спокойна нощ от мен  Hug

# 676
  • От Луната
Аз ползвам малко тампонче за МЦ, от най-малките. Топя в меда и после в содата. Слага се лесно, нищо не тече, абе чиста работа. Веднъж на 5/6 дни стига. А профилактичнони веднъж месечно, аз го правя след М. Е не всеки месец, като се сетя ...

# 677
Оххх,много интересно ми стана.Йоли,Скорпи тази сода не изгаря ли?

# 678
  • Враца
По прнцип тази комбинация е загряваща, но не е изгаряща чак. А содата иначе е едно от най-антисептичните неща. Wink

# 679
Здравейте момичета!На мен ми дойде миналия месец на 11.10 и сега още не е .Винаги ми идва 4 дена по-рано.На всички други честито който са видяли 2 чертички!!!

# 680

Здравейте на всички,
Днес ми е 15 ден от О и имам още 2 дни до Ц. Сутринта си направих един тест за Б и не е положителен, но излезе някаква втора черта една такава бяла, която се откроява на фона на бялото. Никога не съм виждала химически черти, и затова качих тук снимката да ми кажете тази втората черта каква е? Много трудно я хванах да се вижда с телефона, но се вижда. Моля ви, който знае да ми каже.
Благодаря ви!  Hug

# 681
★★★amore★★★, според мен си е бледа втора чертичка Simple Smile))))) В рамките на указаното време ли излезе? Направи още един тест сега, щом си 15 дни след овулация няма значение, че няма да е с първа урина, бягай до аптеката, ако нямаш у вас, но мисля, че и при него ще по похвалиш официално вече с втората черта! Стискам палци!

# 682
Amore, и според мен е втора чертичка, ако можеш вземи си един Шуър чек. И аз стискам палци  Peace

# 683
Да, втора чертичка е ама изобщо не е дори бледо розова- никакъв цвят не е. Чисто бяла е , но малко по-тъмно бяло колкото да се забележи. Чувала съм за химични втори черти и за съжаление мисля, е тази е такава, но не съм сигурна. Ще отида да взема още тестове и ще направя още един. По- късно ще пиша пак. Благодаря ви!  Hug

Пп. Да, излезе си в указаното време.

# 684
  • София
Скорпи, благодаря много за съвета! Ще пробвам и ще кажа как ми е действало, че наистина имам нужда от нещо по-природно за гъбите, аман от хапчета...Жива и здрава да си  Hug
Аморе, хмммм май прилича на втора черта  Peace, за по-сигурно още един тест, след ден два да се види насища ли се! Стискам палци

# 685
Здравейте момичета. Аз съм добре, има още леко гадене, но се надявам ътре да ме изпишат. В петък бях на ехо, но казаха, че е еано да се чуе сърце, защото съм в шеста седмица. Другата седмица евентуално. Иначе сака добре вървял.  Сега честито на феари, не видях снимката, но съм сигурна, че всичко е наред. Аморе за мен това е втора бледа черта, но спец по изпарителните е брайда от темата бременна ли съм бързи въпроси и отговори, тя ще знае. На мен лично тя много ми помогна на моя първи тест. Честито на всички, които са имали повод за празнуване.

# 686
Аморе, щом е в указаното време, не би трябвало да е изпарителна! Дано!

# 687
bubaleche дано скоро да чуеш сърчице и всичко да е наред до финал с пухкаво бебоче.  Hug

Аз повторих теста и пак излиза безцветна втора чертичка и започвам да си мисля, че нещо тази партида тестове са фалшиви. Чертата е по-скоро като драскотина без нищо цветно в нея.
Сутринта мерих БТ а тя се е покачила от 37.2 на 37.5° . Писах на Брайда за тестчето, но още не ми е отговорила.
Утре пак с тестче в ръка и така Simple Smile
Успех на всички и скоро две чертички  Hug Peace

# 688
Момичета на мен ми дойде:( Sad.Повече няма да се надявам,явно няма да мога да имам бебе.Много се радвам за вас
Пожелавам на всички да видят втората чертичка!!!

# 689
Бандитка, съжалявам за лелката  Tired
И на мен днес ми е много депресарско, ей така от нищото. Добре се постарахме и този месец, като всеки предишен, и защо ме гони чувството, че пак няма да видя две чертички  Tired
Цял ден съм вкисната и нервна, а има да чакам още 10 дена  ooooh! Мрън....

Общи условия

Активация на акаунт