Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 929
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Хей да сте живи и здрави и двете! Желая ви от сърце само хубави неща да ви се случват в живота,да бъдете много обичани и щастливи! Пъпешче,на теб лека бременност с пухкав финал! Скорпи,на теб скорошно разрешаване на личните драми и бързо забременяване в кратки срокове! Весел празник!

# 661
Ехаа, цял ден не бях влизала и сега гледам имаме си две рожденички  Flutter
Скорпи, Пъпешче, да сте живи и здрави, и каквото ви е на сърцето, това да ви е в ръцете  bouquet
ferriy, тестчето ти е чудничко  Heart Eyes. Хайде в понеделник тсх и прогестерона да са перфектни  Peace
Шик, къде си, как си  Confused

Момичета, аз днес сутринта имах тежест в яйчниците, но не искам изобщо да мисля, че днес ми е била ову, защото в тоя случай яйцеклетката със сигурност ще е прязряла. Абе каквото- такова  smile3502 Хич няма да го мисля повече и си чакам 18-ти  newsm47

# 662
Честит рожден ден Пъпешче и Скорпи,бъдете живи и здрави и нека всичките ви мечти се сбъднат  newsm59 Gift bigdance2
Ferriy тихичко честито,стискам палци всичко да е наред! newsm17
При мен нищо ново,започеа голямото чакане  #Crazy

# 663
  • София
Пъпешче, danger#scorpion@, честит рожден ден и на двете ви! Бъдете много здрави, щастливи и все хубави неща да ви се случват!  party023

# 664
Скорпионче, Пъпешче  newsm59 newsm67 party023 Tada
Бъдете здрави, много щастливи и нека всички ваши желания да се сбъднат!
Тази торта рафаело много ме изкушава  newsm22

# 665
При мен гаденето продължава, но от днес съм и с болки в гърлото, та може да е някой вирус

ХУбав уикенд на всички, да го оползотворите добре  luvbed

# 666
  • Габрово
Страхотни пожеланоя от най-готините мацки 👍.Благодаря ви момичета нека всяко пожелание ви се върне умножено. bouquet
Много стиснати палчета за хубави резултати дами да ставате скорошни мами  baby_neutral Отеглям се да работя, че съм съботна пчеличка 🐝 ще се трудя.Следя ви зорко и очаква хубави бебини от всички ви 💋

# 667
Честит рожден ден на патерици на Пъпешчето и Скорпиончето! Да ви се сбъднат мечтите!

И тихичко честито на ferriy! Леки и безпроблемни 9 месеца ти желая!

# 668
Направих си тест сутринта - бях решила да чакам до датата, но любопитството пак надделя. Остават 5 дни, не беше с първата сутрешна урина и естествено беше отрицателен. И въпреки че прекрасно знаех, че няма да е достоверен и очаквах този резултат, пак ми стана тъпо Sad Жените сме страшни мазохисти...можеше просто да изчакам и да си живея спокойно. .Sad

# 669
  • Габрово
Скийтърче благодаря ти  Hug
Лотусче много е рано мила,нормално е да е такъв резултата изчакай седмица и тогава тестче,не се отчайвай няма смисъл  Hug

# 670
  • София
Здравейте момичета! Не съм писала тези дни но ви чета.
Честит рожден ден на Скорпи и Пъпешпе. bouquet bouquet
Фери тихичко честито, колко хубавооо Hug
Радвам се буболече е добре.
Буболече, исках да ти кажа, както и другите сигурно, излизай в болничен и се радвай на бременноста в блажено спокойствие! В болничен не могат да те съкратят, уволнят и.т.н, противозаконно е. Сега спокойствието ти е най-важно, така че ядосани шефки въобще да не влизат в ежедневието ти. Като си носиш болничния, приложи и някакъв документ, уведомяващ за бременноста ти, нещо като медицинско от АГто. Вземи си входящ номер от офиса за този документ, по този начин официално си уведомила, че си бременна и не могат да те пипнат. И болничния би свършил тази работа.
На всички пожелавам успех!
Аз в момента съм с афти в устата, афтозен стоматит, усещам, че в последствия ще ми се появят и гадните гъби на другото място. Взимам мерки още днес. Омръзна ми от тея гъби, а и не ми се съчетават с бебеправенето някак!
Да питам, БТ няма да е много ок предвид инфекцията? Май ще си взема клиър ову този месец.

# 671
  • Габрово
Здравейте момичета! Не съм писала тези дни но ви чета.
Честит рожден ден на Скорпи и Пъпешпе. bouquet bouquet
Фери тихичко честито, колко хубавооо Hug
Радвам се буболече е добре.
Буболече, исках да ти кажа, както и другите сигурно, излизай в болничен и се радвай на бременноста в блажено спокойствие! В болничен не могат да те съкратят, уволнят и.т.н, противозаконно е. Сега спокойствието ти е най-важно, така че ядосани шефки въобще да не влизат в ежедневието ти. Като си носиш болничния, приложи и някакъв документ, уведомяващ за бременноста ти, нещо като медицинско от АГто. Вземи си входящ номер от офиса за този документ, по този начин официално си уведомила, че си бременна и не могат да те пипнат. И болничния би свършил тази работа.
На всички пожелавам успех!
Аз в момента съм с афти в устата, афтозен стоматит, усещам, че в последствия ще ми се появят и гадните гъби на другото място. Взимам мерки още днес. Омръзна ми от тея гъби, а и не ми се съчетават с бебеправенето някак!
Да питам, БТ няма да е много ок предвид инфекцията? Май ще си взема клиър ову този месец.
За гъби изпробвано безвредно и единствено и по-ефикасно от лекарствата
мед и сода по равно,правят се топчета като грахчета, държат се в камерка и вечер по едно, още с един прием и всичко изчезва  Peace

# 672
  • София

[/quote]
За гъби изпробвано безвредно и единствено и по-ефикасно от лекарствата
мед и сода по равно,правят се топчета като грахчета, държат се в камерка и вечер по едно, още с един прием и всичко изчезва  Peace
[/quote]
Скорпи, извинете за глупавия въпрос, но на тези топчета им е вагинален приема, нали?  Confused

# 673
  • Габрово
Вагинален,по едно топче от сместа вечер преди лягане.Слагай превръзка.Топче колкото грахче се оформя от захаросания мед и содата по равно омесени и се слагат в камера за да се втвърдят че слагането иначе е невъзможно.аз имам накраник апликатор с помоща на който вземам топчето, тъй като с пръсти се разтапя и го поставям колкото на дълбоко мога.Още на сутринта изчезва,сърбеж,мирис и течение.Аз с едно поставяне и съм пушка,а ако е хронично е препоръчително по дълго поставяне + превантивно всяка седмица по веднъж и забравяш за тези проблеми.Комбинацията убива всички зловредни вируси,бактерии, паразити и благоприятства възстановяване на естествената флора!

# 674
  • Враца
Тази комбинация от мед и сода май е много вълшебна. Една приятелка ми я каза и под формата на компрес на гърба (без участъка на гръбначния стълб) за кашлица при деца, пък и ве само при деца. Нея я болял жведнъх и палеца на крака, все едно е набирал нещо и му е направила компрес с медпи сода през нощта и на другия ден й минало. Не знаех, че ставало и за лекуване на гъбички, но вече ще знам и като имам оплаквания поне знам, че няма да навреди ако не помогне и бих пробвала. Мерси, СкорпиHug

Общи условия

Активация на акаунт