Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 934
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • Враца
Лотусче, не съм пускала кръвен тест, защото не виждам да има с какво да ми помогне. За сега виждам, че чертичката се насища. Бавничко, но все пак за първи ден закъснение е достатъчно видима мисля. Ако пусна кръвен тест два пъти през 48 часа само мога да видя дали се удвоява хормона, както е нормално да бъде. Но и да не се удвоява и нещо да не е наред на този етап не бих могла да направя нищо. Всичко си е в божиите ръце. Пия фолиевата киселина и ел-тироксина и чакам. Нямам идея кво друго мога да направя.   Wink

# 646
Според мен, отивай да пуснеш кръвен, ТСХ задължително щом си на терапия, тъй като скача рязко след имплантация и прогестерон, за да видиш като не трябва да отидеш по-раничко на лекар, за да ти предпишат допълнителен, ако е под горната стойност. След 48 часа нов кръвен, за да видиш, че правилно се удвоява.  bouquet

# 647
  • Враца
За ТСХ и прогестерон ок, но кръвния защо? Дори и да видя, че не се удвоява както трябва, мога ли да направя нещо?

Лошото всъщност е, че чак в понеделник ще мога да пусна каквото и да е. Събота и неделя в северозападналия край не работят лабораториите.

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 16:14 от ferriy

# 648
Фери, честито и от мен! Simple Smile Дано всичко мине гладко и безпроблемно! Аз също съм на мнение, че трябва да си пуснеш кръвен - сигурно ще се наложи спешно да ти коригират дозата на еутирокса, защото плода ще използва и твоите хормони и ще трябва да са повече.

Пъпешче, честит рожден ден! Всичко най-прекрасно през новата ти житейска година пожелавам!  bouquet

# 649
  • Враца
Мерси, момичета, за ТСХ-то знам, но го планувах така или иначе в понеделник.  bouquet

# 650
Въпросът е, че при доказана бременност (а това става с кръвен) най-вероятно веднага ще ти сменят дозата на еутирокса. Иначе има риск за бебето, ако се забавят, поне според Начев (беше се накарал на сестра ми, че се е забавила със седмица-две при първата й бременност). Слава Богу, всичко мина благополучно при нея и с двете бременности.

# 651
ferriy Толкова много се радвам за теб ! Вярвам че всичко ще е наред до финала ! Тихичко честито за сега . За по натам ще си заплюя от прашеца ти (без претенции какъв )  Blush Hug
Пъпешче, Честит Рожден Ден ! Желая ри много здраве,щастие ,късмет любов и на термин един прекрасен бебок !  Hug

# 652
  • Габрово
Фери, тихичко честито и леко до финал.
Аз да ви почерпя, днес съм рожденничка

Пъпешче жива и здрава и аз съм днес рожденничка 😀 🎉 🎉 🎉 🎂 🎂 🎂

# 653
Ехоо момичета здравейте изписали сте много  newsm78 #Crazy
ferriy Тихичко честито много се радвам , и успокой се всичко ще е наред  Peace
Пъпешче  и danger#scorpion@  newsm59 newsm38 Gift Много здраве и късмет ви желая
На чакащите момичета стиснати палчета и хубави  EFP
Хубава вечер от мен  Heart Eyes Heart Eyes 1dating

# 654
danger#scorpion@, честит рожден ден и на теб! Да си жива и здрава, и ти желая скоро да се сдобиеш с най- хубавото нещо на света- Едно или две пухкави бебоци!  Peace Hug

# 655
  • Габрово

и аз черпя за Рождения си ден момичета с виртуална тортичка 🍰, за много здраве и 🍀 късмет всичкиви!

# 656
  • Враца
В понеделник ще съм първа писта да ме дупчат, пък ще видим за какво. Wink

Скорпионче, честит рожден ден! Бъди здрава и нека на следващия ти рожден ден да сте с един член повече в семейството      Hug

# 657
Скорпионче  Heart Eyes Честит Рожден Ден и на теб ! Пожелавам скоро да видиш двете чертички и разбира се здраве,щастие ,късмет ,любов и всичко друго каквото си пожелаеш  Hug

# 658
Честит рожден ден, скорпионче! Всичко най-хубаво ти пожелавам!

# 659
  • София
Благодаря ви момичета:) дано скоро всички се преместите в отчетни и само да наминавате от тук.
Скорпионче, честит рожден ден и на теб да си жива и здрава и скоро да сбъднеш мечтата си за още едно детенце.

Общи условия

Активация на акаунт