Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 940
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Честит рожден ден ПЪПЕШЧЕ  newsm67 Gift bigdance2

# 631
ferriy  тихичко честито и всичко ще е наред до края

Бубалече, дано си по-добре вече и безпорблемна до края   Hug

Йоанка, стискам палци малкият бързак да дочака термина си  Hug

Пъпешче,  newsm59  Жива и здрава, всичко да мине наред  до края и едно здраво бебче  Heart Eyes

# 632
Пъпешче  Hug честит празник. Слънчево настроение и мноооого спокоен остатък от деня. Айде весело, аз малко ще "поработя" .

# 633
Пъпешче, честит рожден ден! Много здраве, щастие и сбъднати мечти.
Фери, стискам палци чертата да става все по-наситена следващите дни, а после и коремчето да расте!
И аз към края на другата седмица чакам да ми дойде, пък да видим.

# 634
И аз тук.
Фери,тихичко честито и всичко да е наред до финал.
Пъпешчее,пожелавам ти много здраве и щастие,много сбъднати мечти и пари за всичко останало.
Йолии,дано това е твоят план и да бъде решен на първи опит.
Бубалече,браво,че вече се чувстваш добре.
Голямо честито на мама Естлар.Голяма борба,завършила с най-прекрасния дар.Да расте жив и здрав малкият Симеон.
Толко запомних,от телефона съм и ми куца паметта.Хубав ден.

# 635
  • Варна
Пъпешче, честит рожден ден!
Фери, тихичко честито и от мен!

# 636
  • Враца
Момичета, благодаря ви за подкрепата, дано е наред всичко.  Praynig Ще ви държа в течеие.
Ето я и снимката все пак, че седнах на компютъра:
Скрит текст:

# 637
Еее, хубава си е чертичката!
Пъпешче, да си жива и здрава!

# 638
Фери, за мен тоя тест си е баш както си трябва Simple Smile честито Simple Smile

Пъпешче, честит рожден ден!

На мен вчера ми беше много лошо, цял ден. Има ли дръг, който е така след ову? дали е нормално?

# 639
  • Враца
Оффф, колко съм заубена  ooooh!

Пъпешчеее,  Hug честит рожден ден! Бъди много здрава и винаги щастлива, след около 6 месеца да гушкаш здраво и хубаво бебче! Simple Smile Тортата е много изкушаваща  Blush

Кремена, аз понякога след овулация съм имала моменти, в които съм щяла да се издрайфам, толкова ми е било зле. Но предполагам, че може да е било я от ниска кръвно, я от кой знае какво. Но ако приемем, че сега съм бременна, този месец точно не съм ги получавала тези състояния.

# 640
Пъпешче, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана bouquet
ferriy, страхотна си е чертичката Heart Eyes

# 641
ferriy, тихичко честито! Simple Smile
Пъпешче, честит рожден ден! Бъди много здрава и щастлива! Simple Smile))

# 642
Ferriy,едно тихичко честито и от мен!! Може би си писала по-назад, но прави ли си кръвен тест?
Пъпешче, честит рожден ден! Нека винаги си заобиколена от любимите ти същества! Simple Smile

И аз се чувствам странно като цяло, но гледам да не обръщам внимание, защото миналия месец имах още повече "симптоми", а накрая ми дойде 2 дни по-рано..

# 643
Фери, честито и нека всичко е наред до самия финал.. Много стиснати палчета от мен  fingerscrossed fingerscrossed

Честит рожден ден, Пъпешче  Hug Бъди здрава и нека в живота ти предстоя само хубави моменти  bouquet

Тази седмица се обичаме редовно с ММ, като пропуснахме Срядата.. Много ми е натоварено на работа, да не говорим, че кумата ми ена гости и излизаме всяка вечер  Whistling ooooh! Вчера имах обилна ЦС през целия ден, а вечерта на няколко пъти усетих пробождания в левия яйчник.. След като се прибрахме с кумата от излизане по женски, веднага събудих ММ, за да оползотворим доброто ми настроение  Joy Ще видим каква сме я свършили, дано този път сме уцелили момента и се е получило  Praynig Praynig Praynig

Буболече, не разбирам защо ще напускаш, а не си пуснеш болничен??

# 644
  • София
Благодаря ви момичета и да ви се връща Simple Smile
Фери, чертичката е много хубава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт