Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 946
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • От Луната
Дигиталните Т се държат 2мин след сигнала. Тогава моя гасне ... не помни Т и така изтощих 3, не можах да намеря галиев по аптеките, но накрая в центъра намерих де. Та дигиталните са некоректни, защото не знаеш кога ще им падне батерията, а и като всяко дигитално нещо, не знаеш как точно функционира. Простия галиев/живачен няма да даде никакво отклонение, което да е чак голям проблем в измерването.

Ако държите висока Т през деня е хубаво да минете през ЛЛ или зъболекар да види за инфекции. БТ държи по-високи нива, ако има възпалителен процес.

Важно, не сменяйте Т в МЦ! Ако сравнявате мерете с два, а не ги сменяйте! Не променяйте и метода на измерване!

Феери, ректалното мерене не ми е неприятно. Все пак не се вкарва целия Т, а само най-тънката част. Има много предимства и си заслужава дискомфорта:
1. Дискомфорт. Във влагалището обикновено има някакво течение - МЦ, ЦС и др.
2. Хигиена, трябва да се стерилизира, защото може да си докарате някоя гъбка ... ако не се почиства добре. Ануса е много по-защитен от към инфекции, затова може да миете Т предната вечер, прибирате го в кутийката и мерите, ставате миете, прибирате за следващия ден. Ако е вагинално, според мен трябва да се очиства сутринта. Аз съм голяма паника и не слагам нищо непреварено ...
3. Измерването на БТ е най-точно там, защото мястото е по-притворено, а и мерим БТ, а не вагинална. Там течността оказва влияние на Т, трябва да се сведат промените до минимум.

Ами това е...
Изчетох ви набързо ... нямам време да пиша повече. Идвам от Калчев и съм супер доволна, имаме нов план, дано го изпълним точка по точка.

# 616
  • Враца
Йолиии, много се радвам за новия план? От къде започвате? Беше ли ти неудобно от Калчев както си мислеше?
Мерси за разясненията, аз ги знам тези неща, но пуст дискомфорт не мога да го превъзмогна, поне засега.

Лотус, не се ограничавам аз от нищо. Както каза Уомън само с лекарствата внимавам. И ако спортувах не бих го правила много интензивно след овулацията, но от храни и питиета спрях да се лишавам. Вече година и половина правим опити за бебе, в началото не пиех, ядях по-здравословно, но ми писна и реших, че и аз съм човек и е достатъчно, че се мъчим от неуспехите и си позволявам малка чашка винце вечер, а за храната квото ми се яде.

# 617
  • От Луната
Ами следва ЦС или трансвагинална лапароскопия. По вероятно първото. Правим някои изследвания, после стимулация с медикаменти, и ИНСЕ, ако е неуспешно минаваме към ин витро. Много съкратено Simple Smile
И да беше ми неудобно, но док беше супер неглижиран от моите "голотии" и така някак мина неусетно прегледа ...

# 618
Минавям да поръся син прашец  baby_neutral
Докато все още всичко ни е наред,че този е още по-бързащ и от батко си! От няколко дни борим контракции,мерим шийки и ми иде да се  #2gunfire  с този късмет! Явно ми е писано да ме мъчат децата ми...но пък аз съм упорита и боря всички гадости!
Йоли,желая ти от сърце Калчев да ви донесе дългоочаквания успех! Следя те изкъсо и все чакам някоя хубава новина! Hug
На родилите - честито! Да са ви живи и здрави бебоците и мноого да ви радват!
На забременялите - късмет! Леко износвяне,бързо раждане и да се похвалите!  Naughty
На забременяващите - стискам палци и ръся прашец! Дано скоро модераторите ни заключат темата,защото всички са бременни! 

# 619
Момичета здравейте, аз днес сутринта не бях добре, но сега всичко е наред. В стаята сме пет момичета и ни е много забавно. Една от мацките е след поредно ин витро, толкова й се възхищавам, години наред не се е отказала и чудото е станало. Така, че мили мои вярвайте и знайте, че всички ще успеете. Силни стиснати палци на феари и принцеса и на всички чакащи две чертички. Прегръдки от мен

# 620
Bubaleche, благодаря за палците и куража, който ни даваш. Ти се дръж. И бързо да оздравяваш.  Hug

# 621
Браво, Бубалече, все така да се чувстваш добре от тук нататък  Hug
Йоанкаа, търкалям се в синияяя  Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye
Йоли, планът за действие, звучи чудесно  Hug

Лека нощ, дами  Hug

# 622
  • Враца
Отчет от днешния тест. Има вече по-наситена втора чертичка, но все още е доста по-бледа от контролната. Още не мога да повярвам и да се зарадвам. Много ми е свито някак. Дано всичко е наред. В неделя пак ще направя тест, дано се насити още повече. Стискайте палци.   Praynig

Шик никаква я няма обаче. Взех да се притеснявам за нея.

Бубалече, браво, дано все по-добре да се чувстваш. А сърчице чухте ли вече? В болницата като си гледаха ли те пак на ехограф? Баткото как реагира на всичко, което се случва?

П.П. Няма да мога да ви кача снимката с теста, че с тел. Е трудно.

# 623
ferriy , тихичко честито и да знаеш - всичко ще е наред докрая Peace

# 624
Feeriy, честито! Повярвай, всичко ще е наред!

# 625
Feeriy честито , само положително да мислиш,никакво даване на лоши мисли.  bouquet  Hug

# 626
  • София
ferriy, тихичко честито, страхотна новина, стискам палци за още по-наситена черта при следващото тестване  bouquet

момичетата, чиито лелки са се появили - дерзайте - следващият месец сигурно ще е вашия, само поддържайте маратона с половинките  Hug

bubaleche, как си днес, ще те изписват ли скоро или още не е ясно?

y♥♥li, бързо да изпълните новия план с Калчев и да доведе до така желания резултат - нов доктор, нов късмет

Lotus_flower, добре дошла и дано се задържиш малко в темичката - по въпроса ти - аз на спа не ходя /няма време/, храна ям всякаква и по много, и лекарства даже пия - изчетох темичката във форума за добавките, които се приемат по време на бременност и си селектирах някои неща, които пия - общо взето витамини, минерали, билки, като някои от тях пия до О., а някои през целия цикъл.

IoannaD, стискай здраво краката - да потърпи още малко вътре бебока:)

Стискам силно палци на момичетата, които още чакат лелката този месец. Аз съм от тях, около 11-12 я очаквам, но този месец надежди нямам - усещам, че нищо не направихме с мъжо. Ще сме по-дейни и обичливи към края на ноевмври, надявам се  luvbed

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 13:32 от *Lorena*

# 627
  • София
Фери, тихичко честито и леко до финал.
Аз да ви почерпя, днес съм рожденничка

# 628
И аз съм за 11.11 ама се надявам да не дойде. Днес мислите ми са малко по - позитивни. Опитвам се да не обръщам много внимание на предполагаемите симптоми, макар че е трудно. Днес и гърдите почнаха да се обаждат, а от снощи имам на моменти пробождания, ама не в страни в яйчниците, а точно в средата, в матката уж. Първо си помислих, че може да е някой чревен спазъм, после реших, че хич няма да го мисля. И сега си кретам на работа. Иска ми се да заспя и да се събудя на 12.11 с резултат. Успех и стиснати палци от мен. Чакам ви двете чертички.

# 629
ferriy, честито! Всичко ще е наред и за финал едно пухкаво бебче  Hug
Аз в неделя ще правя тест. Тогава ще ми е 15 ден от О и мисля, че ако е станало ще покаже. Само за протокола да се отчета, че снощи получих някакви гадни киселини и не можах да заспя докато не отидох да "върна поръчката". Много ми беше лошо.

Пъпешче, честит рожден ден и ти желая много сбъднати мечти.  Hug

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 13:07 от ★★★amore★★★

Общи условия

Активация на акаунт