Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 954
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро и от мен.Не пиша често,но си ви следя редовно,момичета.Да се отчета за списъчето,днес гадната лелка дойде CryОтново тъга и отчаяние,питам се до кога ли?Хубав ден ви желая bouquet

# 601
Здравейте, момичета,
Дойде време и аз да се запиша тук Simple Smile Първи ден на М 15.10, предполагаема О на 29.10 и чакам да не ми дойде на 12.11 Simple Smile Този месец за първи път поработихме сериозно по въпроса и се надявам да се е получило Simple Smile Гледам да не се фокусирам много върху нечакането, за да не се филмирам.
Искам да ви питам - по време на бебеправенето трябва ли да се спазват някои ограничения както по време на бременността? Да се внимава с храни и лекарства, да не се ходи на спа и т.н.

# 602
woman555, пробва ли да премериш температурата под мишница с този електронния през деня, да не би да имаш температура? Тествай днес през деня - под мишница с електронния за 5 минути с електронния, а след това за 10 минути с галиевия. Твърде вероятно, щом казваш, че галиевия вади по-ниски стойности (той със сигурност е точния), просто електронния да е развален. Според мен, след като докажеш разликите в температурите между двата, почвай нова графика с нов удобен час с галиевия термометър, още не е късно - държи се 10 минути.
Lotus_flower, стискам палци да се похвалиш!

# 603
Здравейте момичета!
Отдавна не съм писала, но ви следя редовно.
Честити бебчета на Весето и Скитър, да са им живи и здрави!
На момичетата видели заветната втора чертичка, тихичко честито и лека бременност до щастлив финал!
А на всички, които се надявате скоро да ги видите, стискам палци!
Ние след като подновихме опитите и не се получи няколко месеца, отидох на лекар и заради ПКЯ, май нямам О. Сега чакам да ми дойде /евентуално, ще е по-добре да не ми идва/ и ще видим какво ще покажат изследванията и каква терапия ще назначи док.

# 604
Здравейте момичета аз само да отчета , че днес тъпото лелище дойде с пълна сила  #2gunfire #2gunfire и надеждите умряха , но  Naughty продължаваме напред без отчаяние  с ММ ще поработим здраавата този месец , пък и нали знаете че покрай Коледа се случват чудеса  Hug Hug .
bubaleche Я запознай малко твоите шефове със законите , немогат да те пипнат
Polin4eto И според мен О е минала , но ти каза , че сте поработили , така че спокойно , а нищо не пречи пак ( за по -сигурно  Peace Crazy)
petyto-83 И аз съм така , не се отчайвай , нов месец , нов късмет
Lotus_flower Добре дошла  Praynig стискам палчета 9 месеца да не ти дойде и накрая пухкаво  ylinfant

# 605
Здравейте момичета , толкова много сте изписали че не мога да ви изчета.
Най накрая приключи офанзивата в офиса и мога да пиша по често и най вече да изчета всичко.
Честито на бублечето.
Честито бебче и на Естлар  Hug Hug кога мина времето, като се записах в темата тъкмо беше разбрала че си бременна.  bouquet bouquet

При мен цикльо съвсем се побърка от 2 месеца съм с теч  за по 15 дни  #Cussing out #Cussing out
Според АГ и Ендото това поради нормализирането нивата на Хормоните.

Дими, при кой ендокринолог ходиш?

При Райков. Не му се вързвай в началото ако се държи дръпнато, първите 2 пъти направо изтръпвах с него , просто така си говори.

# 606
  • Враца
Хилоуу. Как сте, мацки? Четох ви по-рано и не запомних много, така че няма да ви изброявам поименно.

Как свикнахте да си мерите БТ ректално? Аз така и не мога. Направо не мога да си представя как ще издържа 10 мин. с термометър в Д-то.   Confused

Шик, не се появяваш как си?

Аз днес не си правих тест. Само мернах БТ 36,9 (орално), което ми подсказва, че дори и да ми дойде няма да е днес. Та ако и утре е висока ще си напрвая пак тест и се надявам да имам поне лесно видима макар и бледа чертичка. Стискайте палци!  Hug

# 607
ferriy, палците не съм ги пускала  Hug
Верито, мисля и днес да поработим за последно и почва дългото чакане  Blush
petyto-83, Lotus_flower, R_N, добре дошли момичета, и да не се задържате дълго, както и всички ние в тази тема, айде марш вече от тук  Twisted Evil

# 608
Мерси, момичета! И аз ви стискам палци за по-скорошни бебоци!  Heart Eyes А какво мислите за ограниченията по време на бебеправене (спа, лекарства, храни)?

# 609
Юхууу, как сте мацки в това хубаво слънчево време? Аз пак с въпрос - колко дни след прегнил 5000единици се изчиства организма и няма да повлияе на теста? Аз от днес съм с ужасна тежест доку - все едно всеки момент ще цъфна. Чудя се дали да не пусна кръвен, или да препишкам някой пиклив тест. Ама се притеснявам да не би прегнила да не се е изчистил. Айде стиснати палци от мен. Чакам ви двете чертичкиии.

# 610
  • софия
petyto-83 Hug Дано следващият месец да е твоят  Praynig  Hug
Lotus_flower - добре дошла и дано другата седмица ни се похвалиш  Party И аз съм мислила като теб, дали да се ограничавам, но засега не правя нищо по-различно от преди с изключение на лекарствата - тях ги избягвам! Даже вчера приятелят ми се беше сковал и реши да се намаже с крем, но му казах, че след овулацията може. Не знам дали съм права, но поне се чувствам по-спокойна  Peace
vili_t0 - е сега си премерих температурата и съм в шок - галиевият 37,1; дигиталният - 36,4  #Crazy А преди беше точно обратното - галиевият показваше мноооого ниски температури - 35,9 - 36,0 през деня и аз помислих, че е развален. Еми не знам вече какво да правя.
R_N - много късмет ти пожелавам и дано не ти дойде  Hug
Верито съжалявам мила  Hug, но и аз вярвам, че по Коледа стават чудеса  Peace
ferriy стискам силно палци  Praynig Еми не съм свикнала и да ти кажа честно много ми е неприятно. Но пък от друга страна виждам колко е важно и колко много информация може да ни даде графиката и продължавам. При мен все още не се получава, нещо не правя както трябва и този месец едва ли ще имам нещо показателно... Може ли да се има доверие на оралното мерене? Защото и на мен ще ми е в пъти по-удобно и приятно  Whistling
la principessa - не мога да ти отговоря на въпроса, но пък стискам палци за  EFP

# 611
woman555,Дигиталните изобщо не са коректни, имам два вкъщи и като ги сравня с галиевия доста се различават! Според мен, мятай дигиталните в шкафа и към 20 часа премери пак с галиевия (10 минути държиш) температурата под мишницата и ако е пак висока - над 37 я следи тези дни, да не би да е някоя настинка/инфекция, възможно е тогава БТ затова да е такава, а ако е наред започвай от утре сутрин нова графика с галиевия, тя ще е достоверна.

# 612
  • софия
vili_t0 - благодаря ти  Hug

# 613
Лелелее, колко много сте изписали Simple Smile едва смогвам да си изчета, пък камо ли да го запомня, за да коментирам   Laughing
Добре дошли на новите момичета, а на ferriy и шик продължаваме да стискаме палчета Simple Smile
Момичета, можете ли да ми препоръчате гинеколожка в София за фоликуметрия другия четвъртък? Не мога да си намеря свободен час за точния момент. Никога не съм правила, а ми се изкаше този месец да видя по-точно, какво е положението. Иначе разчитам само на тестчета, БТ не меря.

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 15:57 от Rott

# 614
  • Варна
Въобще не разчитайте на дигиталните, само с галиевия.

Аз се връщам от преглед при моята си гинеколожка, кистата си е там, същата си. Сега ми каза, че не й приличала на ендометриозна.. Направо не знам вече.

Общи условия

Активация на акаунт