Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 961
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Terry8, най-точни са живачните, ако имаш такъв вкъщи мери с него, ако не - вече не се продават живачни, понеже били опасни, а аналог се водят галиевите, които изглеждат точно като живачните.

# 586
polin4eto, сигурна ли си, че О не е минала вече? Аз така, докато се усетя миналия месец, и беше минала, Ф се беше спукал на 24 мм някъде. Обикновено я усещам, но този месец нищо не усетих. Според мен тези тестове не винаги показват на 100 %.

Живачен  Whistling имам живачен, ама ме е страх да го вкарам там  Joy

# 587
  • От Луната
Тери, ами така си е, ММ се спича и не смее да мръдне, защото веднъж за малко да има инцидент и да загубя и онази си девственост  Mr. Green Wink
Галиевите са около 6лв, тъй че по-добре с него. С живачни не бих мерила там, честно в този ранен час може

Поличне, 23мм Ф според мен отдавна се е спукал

# 588
Феари ако не си го изхвърлила, би ли пратила снимка, може и на лични. Аз имам много проблеми с работата и факта, че съм в болница, та ще се наложи да напусна

# 589
  • Варна
Полинче, я дай тези тестове да ги видим? Странно ми звучи цялата работа.

# 590
Тери, Йоли,  няма как да съм сигурна, но от понеделник тестовете се насищат все повече и повече, като днес следобяд беше почти положителен, малко наситеност не й стигна на чертичката. А в понделник в 17 часа, фоликула си беше на място и неспукан  Crazy. Ако се е спукал вчера, много добре, защото хубаво поработихме снощи  Blush Ако се е спукал днес, утре следобяд ще е късно ли за последен опит тоя месец  Thinking

Кейт, ами те предните два са изсъхнали вече, дали има смисъл да ги снимам  Crazy Снимах само днешния.  Blush

ето, снимах  Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 19:20 от polin4eto

# 591
  • От Луната
Аз този тест от 4-ти бих го броила за положителен, ако утре не се насити.

# 592
Съгласна съм с Йоли . Моите тестове зо не винаги са имали еднакво дебели и наситени черти .. Не знам на какво се дължи.

# 593
  • Враца
Благодаря за подкрепата мили дами, но аз не съм сигурна дали се е получило нещо като хората, защото нещо спряха да ме болят гърдите, както беше и при биохимичната, та изъбщо не съм радостна. Утре няма да се тествам. Само ще си мерна БТ и  ще се моля да е висока.  Praynig

Бубалече, защо ще напускаш? Кажи, че си бременна и излез болнични, докато си болнични не може да те уволни. После пък като те заведат на женска консултация няма да може пак да те барне, защото ще си закитена от закона като бременна. Поинтересувай се, не й прави услуга на шефката като напуснеш сама. А тестовете не съм ги хвърлила, но всичко е така едва видимо, че на снимка изобщо не личи втората черта. Сега стискаме палци да е по-наситена в другиден.

Шик, къде си?

П.П. Полинче,   аз бих смятала теста от 4-ти за положителен ако утре е много бледа чертата, но пък ти май нямаш повече тестове. Не знам и аз.

# 594
 polin4eto, знаеш ли колко бременности е имало в темата без да са видели положителен тест за овулация, така че не е задължително, всъщност нищо не е задължително / с изключение на поне един полов контакт в месеца, че иначе ще е много странно/ Mr. Green

# 595
Хахас разсмяхтеме момичета, Grinning "поне един полов акт" ,вярно всичко е възможно
Поли аз съм на Вие с тези тестове,и моите не се насищат както трябват,но ще стискам палци
Фери и за теб мн мн палци Hug Praynig

# 596
Ох, мацки, толкова ми е хубаво тук при вас  Heart Eyes
Благодаря на всички, които коментирахте тестовете  bowuu
bananaramaJoy има, има, повече от един в месеца Whistling
Мишленце, мерси за палчетата, ние с теб вървяхме заедно, нали  Wink
ferriy, да, нямам повече тестове, няма и да купувам вече, а на теб мнооооого стиснати палчета fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Йоли,littlerocknrollqueenHug

# 597
Тери, ами така си е, ММ се спича и не смее да мръдне, защото веднъж за малко да има инцидент и да загубя и онази си девственост  Mr. Green Wink
Галиевите са около 6лв, тъй че по-добре с него. С живачни не бих мерила там, честно в този ранен час може

Поличне, 23мм Ф според мен отдавна се е спукал

Joy

момичета, а вие откъде си взимате тестове - онлайн от Китай или си купувате от тук? Нещо взеха да ми се досвидяват...а и май Престото са го вдигнали или така ми се струва..

# 598
  • Габрово
Ferriy многооооо хубава бебинка нека се насища бързо чертата и да се успокоиш, че ще трябва да си спокойна маминка,тихичко честито  Hug
Бубалече събирай сили и бързо справяне с ужасния дискомфорт, това да е било и 8 спокойни месеца да имате с растящата точица Praynig
На очакващите мочичета кураж, винаги има надежда докато си в играта  Wink
Паулем М честита корделка голяма и здрава да разсте от ден на ден  Hug
la princess без паника има големи шансове да е станала точицата,полека с емоциите дано скоро ти даде ясен знак.
Аз ви чета усърдно, но с семейните празници и безобразната работа напоследък ми е трудно да пиша,а и няма с какво да се похваля, затова чакам вие да го направите 🍀 и лека и обична вечер 🌃

# 599
  • софия
Добро утро, момичета!
Благодаря на всички, които ми дадоха съвети  Hug Аз днес се събудих в 5,00 ч. и много ми се ходеше до wc-то - премерих температурата и беше 37,4  ooooh! Гледам коментирали сте галиевите - еми аз имам такъв, но не го използвам - толкова ниски температури ми измерва /говоря за телесната температура/ и аз помислих, че е развален  Crossing Arms
Много се смях с Йоли - и аз докато се тръшках как ще измервам т. там, приятелят ми каза, че той щял да го прави  Laughing Представих си се как съм се надупила, а той се приближава с термометъра  Joy
la principessa - изчакай с побъркването, че като видиш двете чертички какво ще правиш  Laughing Хайде след седмица да ни се хвалиш  Hug
polin4eto - и според мен О. ти е минала  Hug
bubaleche - как си? Хич и не мисли да напускаш. Правилни съвети са ти дали момичетата, болничен сега - после не могат да те пипнат  Hug
bananarama -"един полов контакт в месеца"  hahaha  Joy , но си права де  Mr. Green
Успешен ден момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт