Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 965
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Феери, тихичко честито!Всичко ще е наред!
Уоман, БТ се мери между 5-8 сутринта, непосредствено след събуждане, преди посещение до wc!Да не би там да бъркаш нещо?

# 571
woman555, мисля, че е рано да е отказваш. И аз меря от днес и на 4ти ден от МЦ стойността е 36,8 и гледам по другите графики, че е нормална стойност за първите дни. Ти кой ден си?
ferriy, стискам ти палци!
 newsm75 newsm79 newsm28 смуквам си от розовия прашец Simple Smile))

# 572
И аз се записвам при вас.

Започваме работа по 3-ти номер Simple Smile

# 573
  • софия
y♥♥li , bananaramaHug Меря с дигитален т. точно в 8.00ч. и са много високи температурите. Освен по-рано ли да го меря? Не ставам преди това - в момента, в който се включи алармата си я меря. Аз съм много зиморничава и се завивам цялата и сутрин под оделото е страшно топло, но не смея да се отвивам, че нали не трябвало  ooooh! Иска ми се да знам кога ми е О., защото това е основното. Правим секс през ден, но ако ЛФ е по-къса ще е проблем и искам да знам. Извинявайте, че толкова се обяснявам, но ми се иска да дам повече инф. за да ако можете, да ми дадети съвети къде бъркам. Благодаря ви  Hug
vili_t0 - еми днес ми е 5 ден. Аз меря от 3 ден и стойностите са: 36,8; 36,8 и тази сутрин 36,9  newsm78 За мен това не е нормално - или аз правя нещо грешно или имам някакъв проблем  ooooh!
kremena -добре дошла  Hug и късмет с № 3  Laughing

# 574
ferriy , дано всичко е наред и стискам палци.  Peace

# 575
ferriy Стискам палци за един прекрасен положителен тест в петък ,а след това и за една лека и безпроблемна б до термина !  Тихично честито за сега  Hug

# 576
woman555, продължавай да мериш, аз мерих днес за пръв път и много се събуждах и въртях, сакън да не изпусна момента, и моята стойност на 4ти ден е 36.8 (меря с галеив термометър, най-точни ги водят). Като цяло не виждам нещо супер ненормално в температурите, аналного измерване дава по-високи, по-опитните могат да ни светнат колко е нормално, но аз гледам в бременните графики и почти всички такива (измерени по този начин) са горе-долу в тези стойности. Мисля, че за моята има принос и събуждането няколко пъти, но знам ли, ще се види. Ето примери от темата с бременните графики:
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=kikiniki
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=6617 … erLoginName=lorap
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=valeria.k
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=6787 … LoginName=bagneto
и т.н.

# 577
Уоман, продължавай да мериш, за да имаш поне един пълен цикъл о тогаеа могат да се правят изводи!

# 578
В какви рамки са нормалнитестойности (при анално мерене) в първата половина на цикъла?

# 579
Мацки, вече наистина полудявам. Във всичко виждам опция за жокер. Преди четири дни имах стресница. За момент реших, че е нещо, после реших, че е прекалено рано за такава реакция. От вчера обаче почвам да се прищя. Вчера на бузата, днес ми излезе една на брадичката и една на долната устна. Мнооого е рано за предменструални пъпчици.... Божее, тая една седмица ще изкукуригам...

# 580
Честно казано аз пък съм с ниски стойности на БТ -36,3- 36.4 в първа фаза и максимум 36,9 втора фаза. По- ниските стойности могат да подскажат хипофункция на ЩЗ, аз например имам!

# 581
ferriy Тихичко честито , очакваме потвърждение и дано всичко е наред   Hug Hug Praynig
Kremena Добре дошла , как се радвам на такива мами които желаят повече от 1-2 дечица. ( аз съм трето дете и винаги го казвам с гордост  Peace ). Много палчета от мен  Praynig Hug
woman555 Напълно съм съгласна с мнението на bananarama

# 582
  • От Луната
Не е важно какви са стойностите, а каква е разликата м/у двете фази, ако е 0,4 значи всичко е наред. Всичко влияе, Т, завиване, неспокоен сън, опитай да мериш 1 час по-рано, Уоман, има време да смениш часа и да не се съсипе графиката.
Аз имам хипофункция и моите стойности са 36.6 - 37.2, сега след като пия хапове не съм мерила

# 583
Уман, кога мериш, колко, с какъв Т? Ако си започнала не се отказвай. Дава много информация, не само за О, а и за МЦ като цяло. Ако имаш въпроси питай.
Аз правя следното: амарма в 7:00ч. слагам Т и се унасям, заставам така че да не прецакам нещо, ако се унеса в повече или ММ да ми тегли едно коляно и да се озова в спешното. Та така с "Д навън" си заспивам пак. Аларма в 7:10ч и съм готова + един Елритокс за ЩЗ. Понякога снимам Т, понякога помня, а понякога изобщо забравям да погледна. Галиевия Т не пада Т, поне на моя съм го следила и после си записвам в графиката. Свикнах толкова,че не ми прави впечатление. Психясва се колкото и ако не меря, даже за мен е по-леко като меря и си знам.
След 8ч, вече Т се покачва и измерването е недостоверно.

хахаха, смях се с глас   Hug охх, този месец мисля да почна с базалната и аз, че секс на килограм ми идва множко  Whistling представих си се и аз с термометър в дупето, докато гълтам л-тироксина  Joy а май се очертават и свещички в малката преди ставане и картинката ще бъде пълна.имам един много тъп въпрос - този термометър не е живачния, нали?  Mr. Green

# 584
woman555, сега не му е времето за гладуване, диетите ще ги правим след раждането  Wink
ferriy, как обичам такива новини, хайде след няколко дни да се похвалиш с втора тлъста черта  Flutter
kremena, добре дошла и браво на вас за номер 3  Hug
la principessa, дръж се, никакво изкукуригване  Joy
Ох, Terry8, и аз се посмях с вас, момичета, големи сте скици  Hug

Днес направих и последния тест за ову, и аха-аха да е положителен, ама не е  Twisted Evil. Та в тая връзка ме налягат едни размисли. Според вас, ако примерно утре е овулацията(на 16 ден), а на 13 ден фоликула е бил 23 мм, то до утре той няма ли да е станал прекалено голям, и яйцеклетката да е презряла  Tired

Общи условия

Активация на акаунт