Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 962
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
paulieM, спазвам указанията на тестовете, а док може да ме види чак другия понеделник, когато ще ми е 20-ти ден и решихме, че много няма смисъл.
Мисля дали не е добре да понаправя малко пресички, че довечера ще обичам много ММ, и ако мога да подпомогна предварително процеса  Whistling  Grinning
И порядъчно да събера от твоя прашец, който между другото какъв цвят е? Flutter   newsm79 newsm79 newsm79
shik, ferriy, Верито, хайде момичета да поставите началото на ноемврийските двучертичкови тестчета  Hug  Praynig
alexandrova_90 , ползотворно обичане  Wink
Rott , хич  не разчитам на тия тестове, ама имам още един за утре, и от следващия месец, дано не ми се налага де, изобщо няма повече да се занимавам с тестове за ову  Twisted Evil
Йоли, ще проработят тия бремелински тестове, къде ще ходят  Joy
keit, дано, даноооо....  Heart Eyes
Бубалече, всичко ще бъде наред, ще видиш  Peace
women555, благодаря ти  bouquet
Отърквам се и в аканите памперси на Skeeter   newsm30  Hug
Amore, дано причината за това течение да е най-хубавата  Wink

И накрая на дългия ми ферман да кажа, че току що направих предпоследния тест за ову, който имам, и тестовата е доста по видима от вчерашната, но не е положителен  bash. Утре ще направя и последния тест и спирам да купувам вече  Twisted Evil Ай дано той да е положителен  Praynig

Приятна вечер, момичета, аз отивам да правя плочки на корема  animal085 261uu tooth

# 556
Естлар честито щастие мила!Желая ви много уют и красота в живота ви от тук нататък! Ти си доказателство че когато човек се бори и желае истински нещо то се сбъдва!

На всички нечакащи момичета пращам прашец нямам емотикон но и поръс става! Поръс поръс поръс поръс поръс поръс! Simple Smile  Лека вечер мацки!

# 557
Шмръкваааам от всичкия ви прашеееец. Имам още седмица до М, никакво търпение и вееече се побърквам. В главата ми се вихрят всякакви чувста, започвам да си внушавам симптоми, дано не внушение, де, ама.... не знам как ще изтърпя. Стиснати палци от мен. Чакам ви двете чертичкиии.

# 558
La principessa, явно заедно ще се побъркваме с тебе, защото и аз имам седмица до М, а от днес започнах с тестовете. Луда работа. Стискам палци за двечертички на всички ни  Peace Hug

# 559
Аморе, принцеска, стиснати палчета и от мен. Аз след системите и инжекцията се чувствам по добре. Ама сме цели 5 бр в стаята и ми е малко пренаселено. Исках Вип стая, но нямали. Дано да не ме държат повече от два - три дни

# 560
Момичета  Cry току що направих тест , ясно и категорично  EFN .Казвам ви този тест направо ми подейства отрезвяващо , всеедно ме фраснаха  с лопата. А така се бях замечтала  smile3518 smile3512 . Все още има малка надежда  newsm78 newsm78 .

Принцеска , Аморе стискам палци момичета след седмица  Praynig Hug Praynig
Бубалече бързо оздравяване  Peace Praynig

# 561
Bubaleche, бързо да ти действат системите, да се оправяш и по-скоро да те пускат вкъщи.  Hug
Аз нищо не усещам днес. Все се надявах на някой жокер, както някои казват, че са усещали много преди теста, ама Ц. Няма. Нищо. Дано е за добро. Успешен и усмихнат ден от мен.

# 562
paulieM, спазвам указанията на тестовете, а док може да ме види чак другия понеделник, когато ще ми е 20-ти ден и решихме, че много няма смисъл.
Мисля дали не е добре да понаправя малко пресички, че довечера ще обичам много ММ, и ако мога да подпомогна предварително процеса  Whistling  Grinning
И порядъчно да събера от твоя прашец, който между другото какъв цвят е? Flutter   newsm79 newsm79 newsm79
Официално вече 100% с розов прашец ръся Simple Smile  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Ако ти е днес или утре О - в понеделник би се видяла течността от спукания фоликул. А двата дни преди ФМ , прави ли тестове за О - защото нали пикът на ЛХ е 24-48 преди да се спука Ф??( не ми отговаряй ако сте го коментирали вече и съм м го пропуснала:))

# 563
  • софия
Добро утро!
Skeeter - и пълните памперси ги приемам  Laughing  Hug
★★★amore★★★  нямам представа от какво е това течение. Дано след 6 дни ни зарадваш с две чертички  Hug
polin4eto - приятна гимнастика и да направиш най-хубавата плочка  Laughing
sofiq119 благодаря за прашеца шмрък-шмрък-шмрък  Praynig  Hug
la principessa - късмет и дано след седмица да видиш  EFP
bubaleche радвам се, че си по-добре. Дано не те държат още много и скоро да се прибереш у дома  Hug
Верито - не искам да ти давам напразни надежди, но докато лелището не дойде, надежда винаги има. Дано при теб новините да са прекрасни  Hug
paulieM честит ти розов прашец /мечтата ми/ -  newsm79  newsm79  newsm79
Хайде дано днес да прочетем за положителни тестчета - има още две момичета, които чакаме на отчет. Успех на всички  bouquet

# 564
Официално вече 100% с розов прашец ръся Simple Smile  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Ако ти е днес или утре О - в понеделник би се видяла течността от спукания фоликул. А двата дни преди ФМ , прави ли тестове за О - защото нали пикът на ЛХ е 24-48 преди да се спука Ф??( не ми отговаряй ако сте го коментирали вече и съм м го пропуснала:))

Ихаа, браво, аз нямам претенции и втори път да връзвам опашки  Grinning
Иначе не съм коментирала напред за тестовете. Понеже имах само 3 останали теста, реших да ги направя на 13-14-15 ден, понеже последните месеци засичам положителен все на 14 ден. Обаче сега на 13 ден теста беше само с контролната черта, вчера на 14 ден вече тестовата беше видима. За това си мисля, че едва ли съм изпуснала положителния тест.  Simple Smile
Ще пиша следобяд като направя последния, но ние така или иначе си действаме през вечер. Blush

Верито, много е кофти да видиш самотната чертичка на теста, Но шанса все още си е фифти-фифти  Wink
Принципеска, в тая тема сме едни от най-нетърпеливите, една седмица ни се струва като един месец  Grinning.Дано си струва накрая изнервящото чакане  Hug
Уомънче, аз по принцип съм активно тренираща, но откакто действаме по въпроса, ги поограничих тренировките  Tired, ей сега от ову до идване на цикъла спирам, и като дойде гадината пак започвам да си тренирам до ову и така. Ама трябват си жертви в името на каузата  newsm32  Heart Eyes
Хубав ден момичета  Hug

# 565
woman555  polin4eto Момичета благодаря за куража , все още има шанс , така че остава само да чакам , но ще психясам ми се струва  #Crazy #Crazy  Praynig Praynig Praynig

# 566
  • Враца
Ха здравейте и от мен. Аз и тази суртин се тествах, излезе пак суууупер бледа втора чертичка (едвазабележима), но този път излезе поне в указаното на опаковката време. Не бързам да се радвам, тайничко си се надявам само да е станало, че все ме застигат лошите спомени от биохимичната бременност. Утре ми е датата за цикъл, ще пропусна тестването и ще се тествам в петък, за да е станала (дай Боже) по-наситена и ще ви я снимам, стига да се вижда на снимката.

Поли, честит ти розов прашец (и оя мечта е, понеже в цялата рода само момчета са до сега). Simple Smile

Успех на всички!

Шик, къде си? Днес правила ли си тест? При теб май има закъсниение вече, би трябвало да покаже ако има нещо.

# 567
  • От Луната
Феери, Шик, стискам палци!
paulieM , честити панделки!
Вери, съжалявам за отрицателния тест! Има време не бързай!
polin4eto, как няма да са, нося ги от една седмица в чантата си. Забравям да ги извадя  Joy Ако сработи тази "система" ще кажа!  Crazy

# 568
  • софия
polin4eto - леле, възхищавам се на всеки, който намира време и не го мързи да спортува. Аз време имам колкото пожелаеш, но желание - нъц  Whistling То и затова съм с 10кг. отгоре. Тези дни мислех да започна отново японското чудо, че резултатите при мен бяха невероятни. Но пък сега ме е страх, защото е доста драстична, да не взема да си навредя по някакъв начин, че нали пък бебенце искаме.  Thinking
Верито -това за психясването абсолютно го разбирам  Crazy Важното обаче е да има положителен резултат. Стискам палците и на краката   Hug
ferriy - много, много тихичко честито! Чакаме потвърждение!  Hug
shik - направи ли си тест? Чакаме те с хубави новини  Praynig  Hug
Аз да ви кажа - отказвам се от измерването на БТ. Еми нищо не се получава - температурата стои на 36,8 - 36,9 - късно ли я меря, некадърна ли съм - не знам, но не искам и да се психясвам. Друг начин за мерене на температура, но в по-късни часове дали ще даде резултат  newsm78. Иска ми се да знам кога ми е О. с точност, но явно няма да се получи  ooooh! Късмет момичета!

# 569
  • От Луната
Уман, кога мериш, колко, с какъв Т? Ако си започнала не се отказвай. Дава много информация, не само за О, а и за МЦ като цяло. Ако имаш въпроси питай.
Аз правя следното: амарма в 7:00ч. слагам Т и се унасям, заставам така че да не прецакам нещо, ако се унеса в повече или ММ да ми тегли едно коляно и да се озова в спешното. Та така с "Д навън" си заспивам пак. Аларма в 7:10ч и съм готова + един Елритокс за ЩЗ. Понякога снимам Т, понякога помня, а понякога изобщо забравям да погледна. Галиевия Т не пада Т, поне на моя съм го следила и после си записвам в графиката. Свикнах толкова,че не ми прави впечатление. Психясва се колкото и ако не меря, даже за мен е по-леко като меря и си знам.
След 8ч, вече Т се покачва и измерването е недостоверно.

Общи условия

Активация на акаунт