Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 955
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета , толкова много сте изписали че не мога да ви изчета.
Най накрая приключи офанзивата в офиса и мога да пиша по често и най вече да изчета всичко.
Честито на бублечето.
Честито бебче и на Естлар  Hug Hug кога мина времето, като се записах в темата тъкмо беше разбрала че си бременна.  bouquet bouquet

При мен цикльо съвсем се побърка от 2 месеца съм с теч  за по 15 дни  #Cussing out #Cussing out
Според АГ и Ендото това поради нормализирането нивата на Хормоните.

# 541
bubaleche , не се притеснявай. Лекарите ще се погрижат за теб и дано по-бързо се почувстваш по-добре.
ferriy , стискаме ти палци. Аз също си направих един преди М. и беше толкова силно отрицателен, че дори и с въображение не се появи втора черта. На следващия ден, лелището се появи. Успех!
polin4eto , не разчитай 100% на тези тестове. Щом размерите са добре, дейстайте си и дано стане!
y♥♥li , дано този път попаднете в добри ръце. Има доста добри отзиви за Калчев... То и аз си пийвам и ще пийвам, докато не видя втора черта! Да, с толкова притеснение, надежди и усилия, сигурно щях да психясам иначе  Laughing
danger#scorpion, щастливка, да ти е жива и здрава.
shik , дано да повториш и видиш така мечтаните  EFP

# 542
  • От Луната
Шик, брой дните на висока Т, ако са над 14 може да направиш тест и според мен ще е достоверен.
Феери, стискам ти палци Wink, дано повлечеш крак този месец!
Бубалече, дано всичко е наред с теб и точката! Чакам да се отчетеш как си и стискам палци да ти размине гаденето. Hug
paulieM благодаря  bouquet
Рот, аз си харесвах и предишния док, ама пустия ми късмет... "избяга" ми музиканта!  Crossing Arms

Аз съм се запасила с тестове за Б, благодарение на Вили! Трябва да са положителни. Китайските тестове всичките са положителни  Joy Joy Joy . Сега остана да проверим "работят" ли на местна почва Laughing

# 543

ferriy С теб май сме в еднакво положение , аз също имам 2 дни до Ц. и се надявам да не дойде а да има  EFP , разбирам те идеално аз бях на ръба да ида за тест , но се отказах , стискам палчета за всички ни  Praynig Hug Praynig Praynig

# 544
  • Варна
Полинче, дано оползотворите хубавичко този фоликул!
Йоли, успех с новата клиника. Калчев е много готин Simple Smile
shik, Верито, ferriy, и всички, които не чакат - дано да не дочакат минимум 9 месеца Simple Smile
bubaleche, успокой се, всичко ще бъде наред! Майка ми е влизала в болница за повръщане като е била бременна с брат ми, ела да го видиш какъв мъж е сега Simple Smile

Вчера си говорихме с ММ, както си и знаех стана голяма патърдия, ама то беше ясно. Поне успях да го убедя, че за мен е важно да действаме в някаква посока, а не да се надяваме на чудо. Той продължава да вярва, че ще стане по естествен начин, но се съгласи все пак да направим нещо, което ще ме успокои... Не мога да повярвам какво магаре е, честно.

# 545
babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
shik първи ден 30.09, предполагаема дата на О 13-14-15.10, дата на М или тест 30.10 fingerscrossed
petyto-83 първи ден 11.10, предполагаема дата на О 23.10, дата на М или тест 06.11 fingerscrossed
★★★amore★★★ първи ден 16.10, предполагаема дата на О 28.10, дата на М или тест 11.11
mishletoooo89 първи ден 21.10, предполагаема дата на О 03.11, дата на М или тест 17.11
polin4eto първи ден 21.10, предполагаема дата на О 04.11, дата на М или тест 18.11
alexandrova_90 първи ден 18.10, предполагаема дата на О 4-5.11, дата на М или тест 18.11
слънце87 първи ден 20.10, предполагаема дата на О 04.11, дата на М или тест 19.11
woman555 първи ден 31.10, предполагаема дата на О 09.11, дата на М или тест 23.11

# 546
  • София
bubaleche, стиснати палци бързо да се нормализира ситуацията с гаденето и да си караш спокойна и щастлива бремменост  bouquet .

На нечакащите тия дни - чакам да се похвалите с хубави новини  EFP.

keit, и ние с ММ вчера водихме сходен разговор - моят ултиматум беше или да му записвам час за спермограма, или следващите месеци се хващаме ударно и действаме без пропуски през фертилните дни /че както обичайно успяваме само по веднъж да се обичаме в подходящия период...  ooooh! /

Този месец усещам, че нищо не направихме /цервикалната слуз никаква я нямаше, а действахме точно в деня на О. според тестовете/, така че си чакам цикъла след 7-8 дена и си пия биричките спокойно. Обаче като изчетох кой как пие или не пие, мисля, че трябва значително да намаля количествата алкохол следващия месец. Алкохолът на ММ - също.

# 547
  • От Луната
Кейт, това ми основното притеснение ... аз съм  Blush От скоро ходя при мъж АГ и коленете ми треперят, а на предното инсе, щях да умра от срам. Док "зяпа" там и прави и аз не знам какво, може би заклинания, и вика "ооо супер обилна ЦС, това е много добре", а аз си мисля "за един от ембриолозите, как няма да има ЦС". За ЦС помага и едно хубаво п*рно през деня. Това съм го тествала  Joy Mr. Green

# 548
Здравейте момичета, назначиха ми три системи в момента тече втората, взеха ми кръв и дано се нормализират нещата

# 549
  • софия
Здравейте момичета  bouquet
shik, Верито, ferriy - късмет момичета! Дано всяка от вас ни похвали тези дни с  EFP  Praynig
Скорпионче - тортата е невероятна  newsm10
polin4eto - фоликулът ти е прекрасен - действайте си и скоро да ни се похвалиш с две чертички  Hug
y♥♥li - стискам палци за четвъртък! Аз се записах на първа страничка, веднага щом писах в темата. Забравих обаче да се запиша първия месец в късметлийското списъче, но в този вече фигурирам  Laughing Искрено се смях за ЦС  Laughing
bubaleche - щом си в болница, всичко ще бъде наред.  Hug Пиши когато можеш.
paulieM - благодаря за прашеца  Hug   newsm79
Ако има и други с прашец, да дойдат и да поръсят, моля Hug Аз този месец съм решила да развявам тест с две чертички  Party
Много хубав и усмихнат ден на всички и чакам прекрасни новини от трите ни момичета от първи ред  Praynig  Praynig  Praynig

# 550
Аз не мога вече да ръся прашец, но мога да ви замервам с пълни памперси, и това е нещо  Mr. Green
Стискам палци на всички от списъчето и извън него!

# 551
Здравейте момичета,
Искам да попитам нещо: Днес ми е 10 ден от О и 6 дни преди МЦ. Сутринта получих само веднъж бяло течение, а по принцип имам чиста МБ и нямам никакви течения. Възможно ли е ако има бременност да е от това течението? И толкова рано?  newsm78
Не ми е присъщо да имам течения. Или каква може да е причината?

# 552
  • Габрово
Благодаря ви от сърце момичета  Hug bouquet

# 553
Ехоо мацкии :*
Имате стиснати палчета от мен за положителни тестчета  Hug
Скитърче дай една промоциика да я ввидим малката балеринка  Hug

# 554
Здравейте момичета , толкова много сте изписали че не мога да ви изчета.
Най накрая приключи офанзивата в офиса и мога да пиша по често и най вече да изчета всичко.
Честито на бублечето.
Честито бебче и на Естлар  Hug Hug кога мина времето, като се записах в темата тъкмо беше разбрала че си бременна.  bouquet bouquet

При мен цикльо съвсем се побърка от 2 месеца съм с теч  за по 15 дни  #Cussing out #Cussing out
Според АГ и Ендото това поради нормализирането нивата на Хормоните.

Дими, при кой ендокринолог ходиш?

Общи условия

Активация на акаунт