Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 904
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
  • Габрово
Черешка за нищо мила,радвам се да помогна.
Ferriy хайде вече честито и леки 9 м Hug
Бандитка, не се отчайвай едни рутинни хормони и кръвна картина,Мб,  ще са супер старт към началото  Peace

# 706
Момичета, довечера ще направя новата тема!
Приятна седмица! bouquet

# 707
Amore стискам палци тази чертичка да е твоето щастие,но определено си личи  Praynig

# 708
Фери, тихичко честито!
Аморе, а дано!

Днес влизам в 6 месец и по този повод ще ви наръся с розов танцуващ прашец!

babydust7 babydust7 babydust7

# 709
Стаане смуквам си обилно от прашеца ти  Hug

# 710
Оооо, прашееец. Да не изтърва и аз, шмъркам здраво. Отбивам се на бързо, че гледам да си запълвам времето с други глупости, та да минава по - бързо. Имам още два дни. И почва да ме хваща депресията, ама здраве да е.
Гледам тука се развяват двучертичкови тестчета, макар и бледи. Честито на късметлийките. Дано стават все по - наситени.
А на останалите стиснати палци от мен. Чакам ви двете чертичкиии.

# 711
Стане, заставам и аз под прашеца Simple Smile))  newsm75 newsm79 newsm28

# 712
 newsm28 newsm28 newsm28 и да си смръкна преди да го ометат, кога минаха 6 месеца  ooooh!   bouquet

# 713
И аз на опашката за розовия прах, че баткото си е поръчал сестричка този път  Joy

При мен гаденето изчезна, и тест правих нищо. За този месец ми е надеждата.

# 714
Момичета вече съм си вкъщи. Още имам гадене, ама няма начин. Честито на феари за двете чертички, а за аморето имам прекрасното чувство, че не са изпарителни. Примцеска силно стиснати палци от мен. Бандитка не се отказвай, търси причината, намери я и те чакаме с хубави новини

# 715
Bubaleche, радвам се, че вече си у дома. Хайде сега бързо да се стягаш и всичко лошо да остава зад гърба ти. От тук нататък само положителни емоции. Благодаря за палчетата. Аз се лутам от убедеността, че това е нашия месец, до мисълта, че пак нищо не е станало. Разкъсвам се, изкушавам се за тест, но ме е страх от всички възможни ситуации...

# 716
Бубалече, дано у вас вече си си по-добре и да нямаш проблеми на работа..  Praynig

Аморе, аз не бих издържала до утре за кръвен, честно..  ooooh!

Стане, дали остана от прашеца.. ?  Joy  newsm28 newsm79 newsm75

Нямам ново за разказване, освен че съм толкова обнадеждена този месец.. Кумата ни беше на гости през хубавите ми дни и дано ни е била на късмет   Praynig Praynig Praynig

# 717
Оооо и аз искам от розовия прашец! Simple Smile
Аморе, стискам палци и се радвам за теб!
Princepessa, май сме по едно и също време с теб. Броя дните и чакам...

# 718
Благодаря Бубаленче.Радвам се,че си вкъщи!Дано следващия месец е моя!

# 719
  • Враца
 Здравейте, мацки. Днес направих един шуърчек и резултатът е категоричен:

Скрит текст:

Вече съм доста по-спокойна. Сутринта пуснах ТСХ и утре ще видя резултатът. Отказах се от кръвен тест за бременност и от прогестерон. Усещам сякаш, че вече нещата са ок. Скоро се надявам да ви ръся и аз с прашец, само да чуем сърчице. Ще ви чета, защото ми е много уютно и приятно тук, но предполагам ще се включвам по-рядко, за да не ви досаждам. Пожелавам успех на всички и нека има много положителни тестчета след мен!  Heart Eyes

Аморе, чакаме резултат от днешния тест.   Hug

Общи условия

Активация на акаунт