Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 901
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Ние също сме готови за втори опит, обаче аз още кърмя и нямам цикъл. Представям си ако пусна пролактин изследване какво ще излезе  Joy

# 31
Оххх, тестохолик в абстиненция съм сега аз, ей от другата стая ми намигат едни тестове за овулация, ама ще проявя воля и ще ги оползотворя в месец с опити  Mr. Green
Но не бих отказала да гледам вашите де, малко като с Хитър Петър става дето си ядял филията с пушека от скарата с кебабчета, ама важното е тестове да има- мои, чужди, все ще ги гледаме и анализираме дълбокомъдрено  Thinking

# 32
Йо, сгряваща душата есенна тема bouquet
Честита Василена на мама Соулмейт!Нека е много здраво и щастливо дете!
Облаче, палци за голямото И, да са хубави резултатите.
Еленна, честита годинка на твоето прекрасно чудо   Heart Eyes
Палчета за всички нечакащи, тестващи и прегреждащи се.
Вчера стартирах лека стимулация с Фемара, ако всичко е наред, следващата седмица съм на пункция  Praynig

# 33
  • София
Кунче успех!

Еленна ама честита годинка на Мила! Лелеее кога стана на годинка! Хайде чакаме те отново тук!

# 34
Ох блунклоуд и аз умирам да правя тестове. Днес накарах съпруга ми да ги скрие тестовете за ову че щях да си правя до откат.

# 35
  • От Луната
Пчеличе, стискам палци! Чакам доклад за фукита и да ги уловите до едно!?
Йоаннка, не съм видяла синия прашец! Събирам си ... Simple Smile

# 36
Един бърз запис от мен и поздрави за всички, които ме помнят  Wink

Елена честита годинка на твоето съкровище  Heart Eyes
Йоли поздравления за хубавата темам, не че някога съм се съмнявала в теб  Hug
Пчеличке с теб сме, много палци имаш от мен.

Успех на всички нечакащи, и скоро само двучертичкови новини  bouquet

# 37
Момичета колко време след пол тест за ову се прави секс всяка вечер. Моето плюсче беше в неделя. Има ли нужда и утре да го правим, като утре е ,72 час, а нали овуто е между  24 и 48 ч сед пол резултат.

# 38
Здравейте момичета  Hug
Изчаквах новата хубава темичка(Йоли  bouquet), и искам да се присъединя към вас  Blush. Следях ви тихичко от два месеца и повечето ви познавам задочно  Flutter

На кратко за нас, аз съм на 36 г., а ММ - на 38. Имаме една госпожица на 11 г. Началото на тази година взехме категоричното решение, че искаме още едно детенце  Heart Eyes. И то стана факт от раз през януари, но за жалост, беше спряло да се развива още в 6-7 седмица. През март ме кюртираха, после направих някои изследвания, но от никъде не изскочи проблем. И от юни имахме зелена светлина. През септември почивахме, защото лекувах лоша МБ. От миналата седмица сме отново в борбата, добре се постарахме  Blush, и към края на другата седмица НЕ чакам гости  Naughty  Twisted Evil

Ами това е от мен за сега, много ще се радвам да съм част от вас, и по-скоро всички да напускаме темата  Hug

# 39
  • Габрово
Запис, шпионски от мен  Peace
Чета, но няма какво нови да пиша  Wink
Надявам се поне да почета хубави новинки за вас.

# 40
Полинчето, добре дошла и добре...видяла две чертички- ако има рима, удари ма  Simple Smile
Успех и поне 9 месеца после 2 в едно да бъдете!

# 41
Кунче успех!

Еленна ама честита годинка на Мила! Лелеее кога стана на годинка! Хайде чакаме те отново тук!

Ти имаш ли ФБ? Я ми прати на лични, че нещо си изгубихме дирите. Как е Калоян? А ти отново ли си в редиците?

# 42
  • Варна
Честита нова темичка, много ми харесва! Дано да е и много плодотворна и бебеносна!
Честита рожбичка на Соулмейт!

Добре дошли на всички нови момичета!
Пчеличке, успех!
Ванесита, как са при теб нещата?

# 43
Ванесита  Hug  Радвам се, че намина!!!

babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
fl0ri7a първи ден 04.09, предполагаема дата на О 16.09, дата на М или тест 30.09 fingerscrossed
mishletoooo89 първи ден 23.09, предполагаема дата на О 06.10, дата на М или тест 20.10
★★★amore★★★ първи ден 25.09, предполагаема дата на О 05.10, дата на М или тест 21.10
слънце87 първи ден 23.09, предполагаема дата на О 08.10, дата на М или тест 23.10
bubaleche първи ден 28.09, предполагаема дата на О 11.10, дата на М или тест 28.10
shik първи ден 30.09, предполагаема дата на О 13-14-15.10, дата на М или тест 30.10
petyto-83 първи ден 11.10, предполагаема дата на О 23.10, дата на М или тест 06.11

# 44
Тихо влизам, бавно стъпвам.
Йо, благодаря за темата!

Общи условия

Активация на акаунт