Наистина, ако имате пристеснения по-добре утре в Пирогов. Дано да е лека нощта ви!

) и изпишквай често.Обикновенно пишкат сутрин след сън и след около 15-20 мин пак им се допикава ,дори и да не са консумирали течности, след това следи колко пият и изпишквай да кажем на 30-40 мин.Те са голями вече и ще свикнат бързо.може да им даваш награда в началото , който се изпишква получава едно листо от съседното дърво, приемат го като игра и се забавляват, влагат повече усилие.Наистина по лесно би било да гледат от някое друго дете, но като няма вариянт ...............
.

, даже багажа го пратих с колата на кума, пък ние довечера ще се товарим с дечурлигата, че кумата е на работа до късно, а и Ицко има тържество. То можеше и аз и Вероника да си тръгнем, но реших да я водя първо пак да я преслушат и тогава да тръгваме, че вчера следобед пак имаше едни изпълнения - прави някакви странни кризи - само следобед като заспива - дали защото преди това сме доста врема навън и като легне и се почва едно кашляне, повръщане ан секрети. И после се оправя и и няма нищо. Ето сега е станла от рано рано и дори не се е закашляла, нищо и няма - страх ме е направо да излезем. 

то повечето ги знаете тези работи
, но ми направи впечатление, че някой се притесняваха че децата са записани в по малката ясла с по малки деца. 
.Не каза бяхте ли на училище вчера двете с Вероника.
)
, че мойто мъжо много не си пада по пътуванията ...
Бях казала, че сме на вълна "защо", но сега почна и на баща си да го прилага - на английски -"why" , много ми е смешен
Препоръчани теми