Какво ви липсва в бебешкия и детския магазин ?

• 1 796
  • 16
  •   1
Отговори
Какво ви липсва в бебешкия и детския магазин ?
На мен ми липсва пастата за зъби без флуор, трябва да ида специално до аптеката и то не във всяка я има.

# 1
Ох, специално в бебешки ходя рядко - цените са умопомрачителни  Crazy Stop
Детски стоки има навсякъде на умерени цени  Simple Smile
Пасти за зъби има извън аптеките на супер нормални цени  Peace

# 2
На мен ми липсва милото отношение Sad Все на начумерени моми попадам. Малкия град е зле откъм добри кадри в сферата на обслужване

# 3
На мен ми липсва милото отношение Sad Все на начумерени моми попадам. Малкия град е зле откъм добри кадри в сферата на обслужване

Ааа, това и на мен ми липсва къде ли не  Tired Проклетия и лошотия много  Rolling Eyes

# 4
точно щях да напиша отношение  Rolling Eyes и наистина няма пасти за зъби без флуор точно вчера като пазарувах си мислех за това Thinking

# 5
Ох, да, навъсените продавачки наистина са зле.
Мислех си,че е хубаво да има и стоки за мама. Например шампоан , балсам, разни такива. Така няма да губя време да ходя на друго място да пазаря за мен отделно

# 6
Това между другото не е никак лоша идея.Ако в детския магазин има неща и за мен например дрешки за големи,бих си купила ако ми харесат разбира се.Дано някой се сети да го направи,в крайна сметка децата(особено малките) винаги са комплект с майките си.Ако срещна някъде нещо такова ще докладвам........  bouquetА иначе ми липсва найстина доброто отношение.Понякога като вляза в магазин се чувствам не на мястото си,все едно че съм влязла в чужда къща без покана  Rolling Eyes

# 7
  • Стара Загора
Тейка, аз не мога да кажа, че ми липсва нещо. Може би съм уцелила магазина Mr. Green, че и момичетата на касата са супер любезни и отзивчиви, за всичко обясняват и помагат. Да уточня, че това е магазин, в който се продават памперси, кърпи, млека, пюрета, каши, шишета, биберони, има също и играчки и дрешки. Като се замисля, почти всичко, което е необходимо за едно бебе, а и цените им са от най-добрите в града. Единствено за дрешките, ако търсиш нещо по-така ще тр да провериш някъде другаде Simple Smile
За друго не се сещам... Може би наистина само пастата без флуор Peace

# 8
Муси, момичета, благодаря ви много за мненията !  Hug

# 9
  • София
Аз подкрепям изказванията за отношението... Особено в такъв тип магазини.
Човек отива, гледа малки дрешки иска да вземе нещо за малкото си човече, а те те гледат навъсени сякаш си виновен.
Другото, от към материална гледна точка липсва е слинг-а. Лично аз, до сега не бях чувала, че се казва така, но би било от полза на много майки, вместо кенгуруто.
Предполагам, че това се дължи на навлизането му от скоро на пазара.

# 10
Да, наистина и аз не съм виждала слингове по нормалните бебешки магазини. Аз и не съм ползвала, но много мои познати са ползвали. Може би ги продават в магазините за бременни ...  newsm78 и аз не знам

# 11
Да, наистина и аз не съм виждала слингове по нормалните бебешки магазини. Аз и не съм ползвала, но много мои познати са ползвали. Може би ги продават в магазините за бременни ...  newsm78 и аз не знам
Слингове във Варна има в "Сладури"- 2 модела. Е, както и детска паста без флуор и мента, подходяща при  хомеопатично лечение.
Аз пък съм забелязала липсата на чистота в много магазини . В стремежа си да имат много стока, не смогват явно да почистват прахаот стоките и все попадам на прашлясали колички, проходилки, столчета- неприяятна гледка е за детски магазин. Сигурно и в магазините а възрастни го има,  но не ми е правило впечтление, както в детските.

# 12
  • София
В кой точно магазин?
Общо взето, ако вземем всички бебешки/ детски магзини...нищо не ми липсва...иначе различни неща в различните ми липсват....

# 13
Не са един и два. Не искам да пиша имена в темата, но обърни внимание.

# 14
  • София
monda нямах предвид теб, а въпросът на темата...

исках да питам това - Какво ви липсва в бебешкия и детския магазин ?    трябва да е за определен магазин или общо за всички детски....
защото реално по различните магазинчета, различни неща може да намериш и да не ти липсва нищо....

Общи условия

Активация на акаунт