Да помогнем на Гого от Тоника

• 11 480
  • 72
  •   1
Отговори
Да помогнем на Гого от Тоника,

страда от неизлечимо заболяване и се нуждае от средства за операция в чужбина

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=440247

http://www.facebook.com/group.php?gid=103082196400544

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 00:52 от humanis

# 1
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Еееех  Sad
Ще помогна с каквото мога, и непременно ще отида на концерта, дано го организират.
Много гадно нещо е ЛАС  Sad

# 2
Цитат
Амиотрофична латерална склероза (АЛС, понякога наричана болест на Лу Гериг, болест на Шарко или болест на моторните неврони) е прогресивна, почти неотменно фатална болест. Много изследователи считат, че лечението с антиоксидантни средства е успешно за болните от АЛС.
Направи ми впечатление лятото, на техен концерт на морето, странната му скована походка и това че е доста прегърбен. Много жалко. Прогнозата е недобра, за съжаление. Tired

# 3
Няма ли още номер за СМС-и?
Дано има късмет Гого  Praynig Praynig Praynig

# 4
 Praynig С удоволсрвие.... Все такива хора в последно време...
Остана ми само да се моля.

# 5
  • гр. Шумен
Няма ли още номер за СМС-и?
Дано има късмет Гого  Praynig Praynig Praynig
И аз питам дали няма номер за СМС-и.
Иначе ми е много тъжно, че човек като Гого, който наистина е легенда в българската музика е принуден да прибягва до подобно набиране на средства (дали щеше да е така с певец от неговия ранг в друга държава). С толкова пари  евентуално си е платила тунинга (цици, джуки, екстеншън) някоя чалгаотрепка, чието име е ден до пладне.
Чак бяс ме хваща!

# 6
  • на брега на морето
За съжаление присаждането на стволови клетки е неколкократно.

# 7
Цитат
Амиотрофична латерална склероза (АЛС, понякога наричана болест на Лу Гериг, болест на Шарко или болест на моторните неврони) е прогресивна, почти неотменно фатална болест. Много изследователи считат, че лечението с антиоксидантни средства е успешно за болните от АЛС.
Направи ми впечатление лятото, на техен концерт на морето, странната му скована походка и това че е доста прегърбен. Много жалко. Прогнозата е недобра, за съжаление. Tired

Прогнозата си е направо трагична за съжаление. Поредният Български талант си отива от коварно заболяване. Praynig

# 8
Дори и при най- трагичната прогноза - не трябва да се отказва.

И за В. Кънев не даваха кой знае какви шансове , но се възстановява!

# 9
Преди малко гледах по новините,че кмета на Бургас ще даде 25 хил.лв.Дано се сьберат повече пари.

# 10
  • Варна
Цитат от групата във ФБ:  Керана Ангелова:  Периодично ще напомням тук: от утре започва смс - кампанията, номерът е 1771, текстът е Гого. От утре, 9-ти април...
В момента се уточнява как точно ще се изписва името.

# 11
Помогнах с колкото можах в момента.
Praynig-дано се оправи човека.

# 12
Цитат от групата във ФБ:  Керана Ангелова:  Периодично ще напомням тук: от утре започва смс - кампанията, номерът е 1771, текстът е Гого. От утре, 9-ти април...
В момента се уточнява как точно ще се изписва името.
        mari6a, много, много благодаря за това.Ще помогнем, както и до колкото можем, и наистина, вече не ни ли идва доста, Хубавите Хора все ги сполетяват такива Лоши Неща.

# 13
  • Бургас
Дано да успее да се справи с тази болест,моля се от сърце за това.
Освен голям талант,той е и невероятен човек,сега съм много разтроена,но обещавам да пиша всяка новина която имам.
За сега Бургаската общественост се задейства и всеки ще помага.
Дълга борба водиха с коварната болест и това изчерпа всичките им средства,затова сега разчитат на помощ.

# 14
Дано да успее да се справи с тази болест,моля се от сърце за това.
Дано, дано, дано... Този човек е един от символите на Бургас.
Разбрах, че на 20 април ще има благотоврителен концерт в Бургас, а на 26. април в НДК.
Тъжно е, че след толкова много песни и концерти, този човек няма достатъчно пари , за да се лекува....ех ако живееше в някоя нормална държава...
Сигурна съм, че ще се събере нужната сума и се моля лечението му да е успешно.

Общи условия

Активация на акаунт