Януарче в пясъка се рие, а майка му коктейлче пие

• 28 710
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте, кокичета,
Много красиви дечица са всички:)))) Hug Hug
Бърборанче, Петето е страхотна Hug
А за белите  ooooh! уф, всеки ден имаме по няколко "по-по -най". Вчера набара един крем Здраве( беше в шкаф  Thinking уж) и за секунди го размаза по килима. Както е мазен, едва го изтрих.
Имаме го същия случай, Бръмче. JoyВярно трудно се трие #Crazy
Слънчогледче, има такива дървени колелета има в SLS, малко са скъпички обаче Rolling Eyes(около 300 лв мисля, може и по-малко), виж и този сайт http://www.chainreactioncycles.com/SearchResults.aspx?Search=kids
Калимби, много страшно това с ножа, добре, че няма последствия Hug
А като заговорихме за бели, току-що Преслав изяде една от онези миризливи пръчки, които се палят и димят ConfusedСега, ако му драсна една кибритена клечка в устата, цял ден ще мирише на ванилия Joy Поне знам, че се оправя вече, щом сутринта намерих термометъра при бижутата, а чорапа си в коша с мръсните памперси, значи е добре детето Grinning
Накри  Hug
Ралче, милата Йо-Йо, представям си какво е с кучешките зъби, само като гледам за един резец как се тръшка, какво ли ме чака newsm78
Дони, супер тържество Peace

# 136
Дони, много е готино кукурячето! Дано ти се разминат хаповете Praynig

Моник, радвам се че Преслав е по-добре Hug

Но Венеция е Венеция, та и плъхове да има е прекрасна и си заслужава да се види.Много ще ти хареса сигурна съм. Peace
И аз така мисля! Е, само плъхчето да не ми е в хотелската стая Grinning Иначе по улицата даже ще ми се впишат в ренесансовата атмосфера Heart Eyes Ние бяхме там през април преди три години за годишнината. Направо се влюбих в атмосферата на този град! Бих го посещавала всяка година, ако ще и с пет деца да съм Heart Eyes

Бърборанче, според мен най ще ви затрудни настилката(май беше нещо като павета) и многото мостчета и стъпала, понеже няма да е удобно с количката, но при добро желание ще си изкарате супер. Пепито много добре го е казала, че и венецианците имат деца. Може да помислите за самар за гърба. Ние имаме такъв и ни върши отлична работа-
http://www.bush-baby.com/micro.htm 
Анджито даже спи вътре. Или може да й вземете каишка, за да я държите под контрол, че с тези канали навсякъде. А колкото до вапоретата, мисля че ще й е интересно и ще кротува в тях. Пробвайте я в Лондон на разходка с лодка по Темза. Ако слуша и й хареса, взимай билети за Венеция Laughing

Калимби, много гадно изживяване си имала. И аз се страхувам от такива инциденти и затова малката още не я пускаме в кухнята. По добре да се сърди и тръшка, но на мен да ми е мирна главата.

# 137
Хайде сега и аз да защитя мъжките майки. Mr. Green Ето за всички мами дет казват, че момчетата са по трудни за гледане и че само момичетата помагали вкъщи. hahaha

# 138
Моник, аз не съм питала за колелета , ама нищо Laughing
Ралче#2gunfire тези дупки. Хайде, нали и свекито скоро ще си ходи, давай по- ведро заради Йо- йо  Hug
Накри, голям помощник си имаш  Laughing
Настюхата нали не може да ходи и още не прави много бели.
Бръмче, страшни бели  Laughing

# 139
Накрии, искам и аз помощник Sunglasses

Ето малко снимки и от нас. Че откога сме обещали на Криско Embarassed

http://radost4o.snimka.bg/daily/bebe.492796.18279602

# 140
  • Варна
Пускам тематична снимка:

# 141
Наде , браво на сладкия помощник  Simple Smile

Мим , много е сладка пухкавелката Ели !

Радостче , Анджи ти  е одрала кожата !  Красавица като майка си !

Доника , браво  на бате , че се е представил добре , а Гоги е сладур голям !

Ралче , Йоанка е страхотна ! Щях да ти казвам , да си смениш аватара, но ти вече си го направила  Hug Беше много артистичен , но беше адски  депресарски . Надявам се да си излязла вече от сатурновата дупка  , ако се съди по смяната на аватара
Hug

Всички останали дечица са невероятни сладури !

Аз си правя устата за почивка в Канкун , но  май няма да ме огрее тази година Sad . Ето за какво говоря - http://www.youtube.com/watch?v=33xguggF3xg&feature=related

Ето малко скорошни снимки - http://www.facebook.com/photo.php?pid=30541961&id=1598768242

# 142
Хелоу, еврибади  Sunglasses

Момичета, страхотни снимки сте сложили на спящи, будни, ходещи и прочие дечица... Страхотни госпожици и господинчовци си имаме. Има ли още неходещи сред нашета тайфа? Боги упорито пълзи, но се страхува да се пусне да върви. продължаваме с играта "да вървим от мама до тате" и само тогава се пуска да ходи, защото мисли, че е игра и е забавно... и до там!!! Като излизаме на разходки другите деца, които са с по 3-4 месеца по- малки от него тичат, а той дори за ръка като ходим мрънка ooooh! Обича да го оставя на някой бордюр и да си обикаля около него, а ако иска да стигне до някое място пада на колене и пропълзява Tired Не обича да му пея от скоро- започва да реве. Аз верно, че не съм певица и пея фалшиво, но...чак да реве  Joy Иначе като му пусна по телевизора някой музикален канал започва да се кефи и танцува.
Това е за бате, а новините покрай другото бебе е, че ходихме най- после на ФМ при Марков още във вторник. Всичко е нормално, главично разположение и дано да си остане така до края. На 100% е мъж. Позата,която беше заело е с гръб към нас и си беше забило главичката в мен и не можахме да видим муцунката му, но затова пък типично за един мъж показваше мъжкото си достойнство, та сега си имаме ехографска снимка не на лицето или бебето в пълен размер, а на дупе и... ясно изразена пиша  Joy просто уникална. Иначе за пола и разбирателството м/у двете дечица съм абсолютно съгласна с вас, и от финансова гледна точка и прочие. Но истината е, че много ми се искаше момиченце, толкова ме умиляват, не че момченцета не ме умиляват...ама... Heart Eyes Нищо след време ще ми доведат две отгледани моми  Joy
Като влязохме в кабинета на др. Марков имаше едно момиче- явно е стажантка при него. А него го повикааха в другия кабинет и ние започнахме прегледа с момичето. И като й казахме, че са ни казали "момче" тя реши да провери и каза: момиче  #Crazy За кратно ни заблуди  Joy Но Марков беше категоричен, че е мъж!!!  Peace
Ох, улях се в писане, ама така като ми дойде музата...  Rolling Eyes Снимка на коремчето имам една семейна. Понеже на 14-ти празнувахме с моя мил 3 години семеен живот и тази е преди да излезем, та дано на този етап задоволи желанията ви, но обещавам, че по- нататък ще се постарая повече.  Wink

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 14:42 от СиСиТу

# 143
Здравейтеее! Simple Smile

Ето ме и мен. Появявам се пак, макар че сигурно вече не го очаквате  Laughing

Дони, мерси за темичката и ЧРД на патерички с най-най-хубави пожелания за здраве, любов и детски усмивки Simple Smile! Дано и проблемът, за който мислиш да взимаш антибиотик, се окаже по-малък отколкото очакваш  Praynig

Бърборанче, Петенцето наистина е невероятен бонбон  Hug. Много бих искала най-сетне да я видя и на живо. Дано успеем да организираме нещо като се затопли и стабилизира времето. За размерите, какво да ти кажа - Рая не успя да спечели 1во място за най-късно изникнало първо зъбче (всъщност всички дечковци ли вече са зъбати?), макар и да бяхме близо... и с кг. сме така - не конкурираме Петенцето, но твърде вероятно второто място си е резервирано за нас. Рая си е 9 кг. и 78-79 см. Последните 3 месеца сваля по няколко грама, което е съвсем нормално, предвид факта, че не се спира и е мнооого претенциозна на хранене. За момента мога да кажа, че обича гевреци, хляб, плодове, кисело мляко, бисквити, риба (хваната и сготвена от дядо й) и ... спагети по китайски  Grinning. За последното пож.неже много настояваше и дадох да опита 1 спагета и оттам нататък нямаше отърване...сърдеше се много като гледаше, че ги ям аз и се принуждавах да й дам няколко. Това е доста нетипично за нея, защото обикновено е много дашна, и от устата си вади нещо, което й харесва, за да ми го предложи. А вечер, докато гледаме новините се опитва да набута в устата на говорителите от геврека си. Да не ви казвам колко ни е омажан телевизърът...  hahaha
Иначе вече си имаме 2 зъбчета след много вой и мъки. Не ми се мисли как ще е за напред.

Сиситу, честит малък бъдещ мъж! Пожелавам ти безпроблемно да го родиш и гледаш. Възхищавам ти се на куража!  Hug

Патилина, честито ти ходещо човече и на теб!

Момичета, на мен пък ми се очертават адски напрегнати 10 дни в работата и после... 1 операция на 1 досадна киста... Правена ми е подобна, по принцип не е сложна, но пак ще съм в реанимация, 1-2 дни в болница, 6-7 дни на легло... Много съм потисната. Много тежко преживявам подобни ограничения в двигателните ми възможности. Просто не мога да си представя какво са преживяли тези от вас, на които им се наложи да лежат по време на бременността. Не дай си боже... Много страшно ми изглежда... Ще се мобилизирам обаче, за да се възстановя за празниците, че имаме идея и до Самотраки да отидем. Да видим как ще се получи. Моля, изпращайте положителна енергия!  Wink

# 144
Натали Hug Дано да успеете да отидете в Канкун! Изглежда страхооотно!
А ти както се оплакваше от кг, сега като те видях на снимките си супер! Много хубава двойка сте майка и син Grinning А пък Алекс колко много приятелчета си има...браво

Сиситу, Прекрасно семейство сте четиримата! Имаш моите адмирации, че с малко дете и бременна успяваш винаги да си в отличен вид, и прическа , и грим smile3501

Мене да ме видите през деня...като разплетена дамаджана  Laughing

# 145
Радостчо, благодаря за комплимента, искаренно ме развесели като спомена, че "винаги" съм с прическа и грим  Joy Joy Joy  .... ама все пак имахме годишнина и тръгвахме към ресторанта само двамата с мъжа ми, иначе повярвай ми през деня съм....  Rolling Eyes плашило. Единнственото, което успявам да поддържам що- годе е маникюра ми.

# 146
Радостче , несъм се вталила още , просто така изглежда .Все пак благодаря !

Катериче , имаш цялата ми положителна енергия . Лека операция и бързо възстановяване . Гуш от  мен  Hug

Сиска , ти си една бременна мацка  Wink

# 147
Радостчо, благодаря за комплимента, искаренно ме развесели като спомена, че "винаги" съм с прическа и грим  Joy Joy Joy  .... ама все пак имахме годишнина и тръгвахме към ресторанта само двамата с мъжа ми, иначе повярвай ми през деня съм....  Rolling Eyes плашило. Единнственото, което успявам да поддържам що- годе е маникюра ми.

thinking: аз го казвам съдейки и по предишни снимки...  Wink...ама както кажеш,за мен и маникюр на този етап би бил голямо
постижение Heart Eyes

Катериче, дано всичко бързо отминава Hug

# 148
Сисииии страхотна си...  bouquet
Радостчо ти да мълчиш, че с маникюр или без, с грим или без си си много красива. Пък и както казват италианците "ragazza acqua e sapone" ( момиче вода и сапун) е най хубава. Hug А за Анджито да не говорим. Само и кажи да не се снима много по пижама, че Крис се е метнал на баща си и е от най ревнивите. Laughing
Патилина все забравям да ти честитя ходещите крачета.  bouquet
Наталия дано стане за ваканцията, Praynig а малкия е голям сладур. Heart Eyes

# 149
Натали, страхотно си изглеждаш, а Алекс е голям пухчо! Дано да отидеш на това място, наистина изглежда приказно.
Сиска , ти си една бременна мацка  Wink
 Peace Peace
Ние днес бяхме на пикник. Настюхата спа, игра, въобще беше много послушна. От умората ли е не знам, но си заспа в леглото  newsm44 ( това не се е случвало от 10 дена някъде). Дано да изкара цялата нощ там  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт