Януарче в пясъка се рие, а майка му коктейлче пие

• 28 710
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро и от мен /то вече добър ден стана, де  Laughing/
Моник много гадно това с инфекцията. Аз съм пила Дуомокс, и от мои приятели - лекари знам, че е доста пречистен. Общо взето е същия като Оспамокса, но доста по-добър  Peace Така са ми казвали  Peace
Елена не знам за телефони на Джъмбо, обаче щом сте я взели февруари месец количката би следвало да е в гаранция. На мен лично са ми сменяли неработещ бебефон след няколко месеца/след скандал, разбира се/. Те принципно гаранционни карти не дават, което си е отвсякъде нарушение на правата на потребителя, обаче на мен ми го смениха срещу касовата бележка за закупуване  Peace . Лошото е, че си я вземала от Пловдив  ooooh!
Комшу стискам палци за изследванията  Peace
Айде чао ви, че е буден.

# 166
  • София
Ами като спомена торта...Драгалейро ей го де е - на един хвърлей място  Joy
Ох чак почнах да преглъщам...  Simple Smile торта в драгалей...таковата, направо като луксозно чужбинско, бей!

Днес ще пукна от глад! Студено ми е, не гедах прогнозата за времето, а когато ми е студено съм ужасно гладна. Подядох на една бременна колежка шоколадчето  Embarassed

Аз не мога да разбера дали на Ади й растат нови зъби. Бръкна ли в устата, ще ми отхапе пръста.  Rolling Eyes

Днес съм ги оставила сами в къщи с таткото, че баткото ни е с червено гърло. Що така става бееее! Другата седмица трябва на зелено училище да ходи. Навил се е за тази екскурзия, платили сме, сега какво ще го правя ако ми се тръшне болен.... Rolling Eyes А пък там едва ли госпожата ще му обува чорапите и загащва бельото...

# 167
Моник, аз не го знам този антибиотик. Бързо да се оправя Преславчо  Hug

alex222 , ние от ваксините слагаме само от ЗК и всъщност не знам дали има още нещо да слагаме  newsm78, май не. Утре ще я водя на ДК, че детската каза да отидем, когато направи 1 г. и 3 месеца, та тогава ще видим.
 elena_d , дано да разрешиш проблема с количката.
Дони, рецептата с лимоните Иники я беше дала. Мъжът ми я пробва, на него нямаше кой знае какъв ефект  Grinning. Беше нещо 1,5 литър вода+ 3 лимона ( настъргани във водата). Това го изпиваш за 1 ден. Правиш така няколко дена ( не си спомням колко), после почивка и пак същото. Водата с лимоните се прави предварително и престоява в хладилника. Ако си само на лимонена вода, сигурно ще има ефект, ама не се мъчи, нямаш нужда.
Катериче, и моята подкрепа имаш  Hug. Пиши след операцията!

# 168
  • София
Привет, сладурки,
Много ви благодаря за загрижеността за Преслав Hug
Катериче, така е който чете между редовете като мен и пропуска важни неща ConfusedИмаш цялата ми положителна енергия Hug Hug
Алекс, честито за детската HugАз не мисля да ги слагам тези ваксини Simple Smile
Ралче, Радостчо  Hug Hug
Бубс, благодаря за инфото Hug
Калимби, дано бързо да сед оправи баткото, че да е здрав за екскурзията Praynig
Ели_д, аз така колко се разправях с една количка Чиполино, беше гарнционна, купих я от магазина на Каблешков, където е комплекс Френдс. 2 пъти я връщах за ремонт, те я караха в Пловдив в сервиза и накарая ми омръзна и ги помолих да задържа оборотната, която ми дадоха и сега съм доволна от нея-може би най-здравият модел на Чиполино -Лолла. И такива работи, дано успееш да оправиш нещата Hug
  bouquet  bouquet

# 169
Говорих с Джъмбо. Искат да им занеса количката - няма как да ми изпратят само колело  newsm78.
Е, както и да е.
Майка ми не е запазила касовата бележка, а само бележката от плащането през ПОС.
Утре ще звъня да питам дали става с нея ooooh!.

Телефон на Джъмбо: 02/9580340.  Crazy
Дано на друг не потрябва.

# 170
здравейте, банда!!!!!!!!!
отдавна не съм писала май.... newsm78
Евгени ходи на ясла от 6 дена и много плаче.оказва се,че е най-малък в групата,а децата са на възрастта на Дари #Cussing out. не знам какви са тези безумия- не можело едни да гледат малки, а други- по-големи , им беше отговорът #2gunfire #2gunfire.отделно го взимам на обяд, защото имали само 20 легла, но пък ако не- някой щяли да спят по две деца на легло Crazy Shocked ooooh! няма да коментирам закуската, която ми дават като следобедна Sick Sick Sick. явно всичко се още се прави, за да се отбие номера..............
надявам се при вас всичко да е ок, сега ще попрочета назад  bouquet  bouquet  bouquet

# 171
Мони бързо да се оправя мишока. Hug
Елена аз даже не знаех, че количките имат гаранция. Laughing Моята на Кам (триото) не е мръднала. Лятната се раздрънка отвсякъде, а на Бреви е добра, ама е много трудна за пране ( в смисъл много трудно се разглобява). Та ме е много яд, че накупих сумати колички. Трябваше да си остана с тази на Кам и така. Направо са си хвърлени пари с тези колички, но се надявам че поне ще останат за братчето. Rolling Eyes
Ей мен толкова ме яд тези дни. :Рая: Мъж ми трябваше да идва събота, но всички полети са обменени. #2gunfire Сега с многоооо късмет би трябвало да лети сряда.Айде да не ви депресирам с моите проблеми. Лека нощ на всички и бързо оздравяване на болничките.

# 172
 Стига сте лъгали, секретарят на клуб "Мисъл" (по-известна с партизанското име Бубс) е толкова дебела, че като заседне в асансьора и се обади на техника й отвръщат, че обслужват само заденали в кабината, а не на вратата.

Алекс, ти що разгласяваш събиранията на тайното общество? Нетърпимо! Ся като дойдем и някакви отчаяни тортени зомбита ще ни нападат.

# 173
  • София
Мда, тортените зомбита дебнат по кьошетата....БАУ!!

# 174
  • Варна
Къде сте? Да не ядете тайно торти?

# 175
  • София
Ей, ама много маймуни се накачулихме на клона с тортата  Mr. Green

# 176
Торта ли?  eat

# 177
Стига с тия торти, бе!  Някои хора се опитват да бъдат на диета.  Rolling Eyes

# 178
  • София
Стига с тия торти, бе!  Някои хора се опитват да бъдат на диета.  Rolling Eyes
тъй си е...аз днес учих  Rolling Eyes и ходихме насам-натам с дребното...
А следобяд Християн ми изкара акъла, че цяла вечер не мога да се успокоя. Като хукна да бяга, след като го взех - излезе от входната врата на детската градина и бегом през най-оживената улица в квартала. Аз крещя спри. Наскачаха хора да го гонят....Идеше ми да го опердаша порядъчно, но ми бяха омекнали всички крайници...Точно в този момент минава една полицейска кола и виждат, че му се карам. Спират и  единият полицай ми вика - да го вземаме ли. И аз да - ето го. А Хриси - нямаааа, ще слушам Joy До следващият път.
Отделно както си карам в дъжда ми се отскубна чистачката - едва се прибрах от английски. Абе куца вечер и ще си сипна нещо beer

# 179
Леле, Дони, голям стрес! Дано да те слуша вече чивето! Аз на твое място нещо по-силничко бих си сипала след такъв ден.

Общи условия

Активация на акаунт