Януарче в пясъка се рие, а майка му коктейлче пие

• 28 710
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Леле дони представям си какво е! Дано да слуша повече или поне да не тича точно към улицата Praynig Аз си предтсваям Габи какви ще ги върши скоро тя от сега и се към улицата драпа да ходи Crossing Arms
Иначе ние пак сме схрема, избиват кътници ,кучешки, ужас е и хич не дава да погледна в устата. Другото ново при нас е че от 4 дни не кърмя вече. Реших да спра вече, първо ,че почти нямах кърма вече само се лигавеше там и се прави че суче, другото е че взе малко да ми писва, година и 3 месеца надмина и наи-смелите ми очаквания. Много съм щастлива че успях да кърмя толкова дълго, и голяма част от това го дължа на вас момичета Hug

# 181
Добро утро.
След вчерашната торта, едно кафенце за събуждане:

Ахххх, ще имам разправии с това Джъмбо. Такива ограничени служителки скоро не бях чувала  ooooh!. Дано всичко да свърши добре, че май ще набия някой  #2gunfire.
Дони  Hug. Представям си как си се уплашила Confused. Децата могат да ни изненадат всяка секунда, колкото и да сме нащрек. Наистина не е била твойта вечер.

Били, браво за кърменето. Аз още продължавам и не знам как ще отбия  ooooh!. Той нарочно не яде друго и отказва всяка манджа, защото знае че ще получи цоци. И аз вече съм изморена, а той човека е толкова щастлив като се пресети да цока, че направо сърце не ми дава да му го спра  Crazy.

Накри, дано сте заедно вече, нали пуснаха полетите. Но много ми хареса вица: " Бог се смее, когато хората започнат да си правят планове.".

Киша, дано успеят да го предразположат учителките и децата. Направо не си представям какво им е на мъниците ooooh!.

Това е за сега.
ДО скоро.

# 182
Да взема и аз да се похваля с кулинарни умения (или липса на такива  hahaha ) За ужас на домочадието направих едни индийски бонбони от брашно от нахут  Mr. Green Като си знам хората сигурно само аз ще си ги ям, та затова се спрях на половин доза, от която попрецаках другата половина и резултатът е това:

Като не давате торта, така ще е   Laughing

# 183
Доника, вярно страшно преживяне. Затова побеляваме майките  Hug
Катериче, и от мен имаш много положителна енергия и молитви  Praynig
Kokonut, сигурно са вкусни  Hug Не спирай да експериментираш  Peace
Били, браво за кърменето. Аз още продължавам и не знам как ще отбия  ooooh!. Той нарочно не яде друго и отказва всяка манджа, защото знае че ще получи цоци. И аз вече съм изморена, а той човека е толкова щастлив като се пресети да цока, че направо сърце не ми дава да му го спра  Crazy.
олее, Елена, и при нас е същото положение. Бях решила да изчакам сам да се отбие,ама изобщо не виждам как ще стане. Сега мисля да изчакам след пътуването до БГ, за да го успокоявам по време на полетите (2 по около 10 часа един след друг и един двучасов  #Crazy)

Пепи, Радостчо,Моник, Накри, и всички сладурки,които мислено са го направили,  благодаря ви! Ето кадри от събитието:
http://picasaweb.google.com/SteDalin/Daniel1YearOld?authkey=Gv1s … 61458085197005842
Дани май иска колега да ми става, макар че баща му други идеи хранеше и дори искаше на прощапулника да има само самолети - голям, по-голям и най-голям и ... книги за самолети  Mr. Green
И не на последно място, искам специално да благодаря на Натали , че сподели идеята за питка с крачета   bouquet Hug

# 184

И не на последно място, искам специално да благодаря на Натали , че сподели идеята за питка с крачета   bouquet Hug

Искам снимкиииииии на питката . Ще бъде умник , браво на Дани !
Кога ще пътувате ? Пожелавам ви лек полет , макар и дълъг и приятни емоции в  БГ Hug

Кокос , тези топченца ми приличат на пържени кюфтенца . Ммммммммм . как ми се приядоха  Simple Smile

Айде като казахте торти да си покажа моята, която правих преди месец за един рожден ден . Вътре е " ДИНАСТИЯ " , а покритието от маршмелоус бонбонки . Следващата се надявам да е по- сполучлива .

http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=30502431&id=1598768 … bid=1225194642191

# 185

Кокос , тези топченца ми приличат на пържени кюфтенца . Ммммммммм . как ми се приядоха  Simple Smile

Де да бяха кюфтенца... мммм .. мъжо щеше да е много по-впечатлен  Joy Но и тези хареса. Особено като му казах от какво са след като е опитал и си е дал мнението  Mr. Green

Пък моето дете в парка е като абсолютно циганче. Само ходи като гладно коте при някой, който яде и се навира да му дават и на него. Вчера така досажда на едни хора за царевични пръчици. Накрая се преместихме, че той само отива взема 1, връща се до нашата пейка и пак обратно за нова порция  Laughing Едва го махнах от там. След това се лепна на едни хора с пуканки. Хоп при едните, после при другите   ooooh! И от там едва го отделих. Иначе каквото аз му предложа не иска. Отделно все чуждите играчки взема и вчера дори тича след една акумулаторна кола поне половин час и го качиха и него да го возят. С рев го махнах и от там. Друг е въпросът, че все сяда по земята и иска да роци ц кал и пясъки все е мърляв. Цианчето на мама  Mr. Green Добре, че поне е русичък, та да не изглежда съвсем като такова  hahaha

# 186
Здравейте, муцунки!  Hug
Прочетох торта, после на Кокосчето нещата.. ииии.... викам си "Ето го момента да намина!"  Mr. Green
Кокосче, и руси циганчета има та.. не се успокоявай  smile3533 smile3534

Много сте ми мили да знаете!!!  Hug

# 187
Хей ме на   Mr. Green
Кокос важното е детето да яде, пък и така си на далавера - хем детето сито, хем пари за ядене не даваш. Ако вземе и някой лев да заработва хептен ще си на далавера  Flutter
Моят синковец днес успя да бръкне с двете ръце в боята за обувки - предполагам, че сами можете да си представите последвалата картинка, защото на мен ми е беден речника да я обрисувам с думи  Rolling Eyes
Хайде лека ви вечер, че гледам Бай Брадър  Hug
Ето ви и прясна снимка на Делян - Белята, известен с прозвището Белян  Joy

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 22:37 от bubSSSSSSS

# 188

Прочетох торта, после на Кокосчето нещата.. ииии.... викам си "Ето го момента да намина!"  Mr. Green
Кокосче, и руси циганчета има та.. не се успокоявай  smile3533 smile3534

Ауу недей така. Ама при тях преобладава изрусеното, дори е на мода  Mr. Green Пък у нас засега е натурално  Laughing
Ама много пораснала твоята госпожица... Кога мина една бременност, че и още 9 месеца отгоре Wink Покажи актуална снимка да ви видим  Hug

Бубе, ми да ги пускаме двамата да изкарват парички пък ние после да ги харчим  Laughing И двамата стават за циркаджии  hahaha Даваме им една боя за обувки и слагаме една шапка пред тях в парка Wink

# 189
Бубе, ми да ги пускаме двамата да изкарват парички пък ние после да ги харчим  Laughing И двамата стават за циркаджии  hahaha Даваме им една боя за обувки и слагаме една шапка пред тях в парка Wink
Ми кво да правим, бе Кокос - живее ли се с майчинство от 240 лева  Joy Ще ги пускаме, ама освен боята за обувки можем и някой прах за пране, омекотител, тенджера или др. подобно да им дадем  Mr. Green

# 190
Бубе, ми да ги пускаме двамата да изкарват парички пък ние после да ги харчим  Laughing И двамата стават за циркаджии  hahaha Даваме им една боя за обувки и слагаме една шапка пред тях в парка Wink
Ми кво да правим, бе Кокос - живее ли се с майчинство от 240 лева  Joy Ще ги пускаме, ама освен боята за обувки можем и някой прах за пране, омекотител, тенджера или др. подобно да им дадем  Mr. Green

Все неща от бита  Joy Какво му трябва на човек!  Mr. Green

# 191
Ето ни, Кокосче..

До миналата седмица не искаше въобще нито да се изправи нито да стъпи.. и ми беше толкова криво... А това постижение е от днес и съм толкова развълнуванаааа Heart Eyes
Много ви гушкам и целувкам! Hug

# 192
  • Варна

Ей, ни и нас:)

# 193

Искам снимкиииииии на питката .
Натали , Благодаря ти за пожеланията! Ето я питката:
http://picasaweb.google.com/SteDalin/Daniel1YearOld?authkey=Gv1s … 61456945514652242
А за пътуването до БГ - от 17 юни до 24 юли, живот и здраве!
А аз защо не виждам тортата  Thinking

Бубичко  Hug, радвам се че наминаваш! Цунк за малката сладкишка!
Мим, много е сладичка твойта сладурка!  Peace

# 194
Ще се класираме ли за ясли септември newsm78 нееееее!
Аз не се и надявам,а вие мамчета Blush
Как върви с гърнетата,Рая казва вече АКО-АКО Crazy,но понякога късничко!!!!
Всички сте страхотни,красиви,сладурчести,готини,усмихнати!!!!И как иначе!!!
Много целувки по сладките бузки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт