Януарче в пясъка се рие, а майка му коктейлче пие

• 28 712
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Монииик, честитооо:) Добре дошла в отбора на бременните:) Много се радвам, пожелавам ти едно русо и сладко момиченце:) Ама е шокиращо, ако не е планувано,а?
Пепи, да ти е жив и здрав Гого! Много радост да ти носи!
Ели, да се оправя Александринка:)
Накри,честито за момиченцето. И сестра ми чака момиченце и сам много доволна, надявам се и аз да се похваля с такава новина скоро....
Ралче, много неприятно с падането, ама моето диване е все чукнато, все сас синина или раничка..вече почвам да притръпвам. Много е невнимателен сам и все бърза, от както проходи иска да бяга и все пада, не мога да го настигна винаги, за да го спася..така, че не се обвинявай, случва се и както сме до тях уж да ги пазим.
За акането..жеднай сутрин задължително, а от там зависи колко е ял..може и до 3 пъти да стигне, ако е ходил при свеки (тя много го тъпче).

Лек ден и прияни разходки..бавно,но сигурно идва лятооооо Hug

# 256
Монииии, честито  Hug. Страхотна новина! И честита годишнина, разбира се. Чудесен подарък сте си направили, хайде сега едно прекрасно, гушливо момиченце  Wink

Александрина се повлиява добре от антибиотика, гърлото е по-добре, продължаваме до неделя, в понеделник сме пак на преглед, дано вече напълно да е оздравяла.

# 257
Мами, здравейте!

Не съм ви чела, попрегледах малко отгоре-отгоре Simple Smile.
Моник, честито и от мен  Grinning! Да се радваш на хубава и лека бременност ти желая, както и на здраво бебоче на нейния финал!   bouquet  Hug

Милата ми Александрина  Hug Хубаво е, че се влияе добре от АБ, дано по-скоро оздравее напълно малката принцеса  Hug А ти как си, Ели? Добре си, надявам се  Praynig  Hug

Калоян също е белязан с няколко рани по лицето от падане. Уж може да пада, ама напоследък все държи нещо с едната ръка и като падне не успява да се подпре хубаво и я притиска с телцето си - резултатът - надрано личице и ред сълзи, ред сополи  Laughing Милият ми той  Heart Eyes За обувките гледам, сте бърборили. Кало носи 19ти номер  Laughing. Даже има едни 19-ки на КиК, дето като че ли са му леко големки  hahaha. Има 2 чифта като за лято, мисля да му взема още един, та да има за всичките си дрешки подходящи  Flutter (сега 2-та му чифта са все в кафяво и оранжево, едни синьо-сиви мисля да взема, ще видим).

Ралче, така е с яслите - и аз не знам ако не го приемат сега, догодина какво ще правим. Мисля си, че не влезе ли сега - въобще няма и да влезе. Даже ми мина през акъла догодина да се редим за чиста ясла, поне после като кандидатстваме за градина, ще имаме 1 точка от чистата ясла.. Ако не променят пак нещо по правилата де... А сега чакаме с 37 други деца за 2 места.. Да видим в тази ясла какъв ще му е късметът. То пак добре, че има, макар и малко, обявени свободни места за второто класиране.. А пък ти не се притеснявай много. Доколкото знам, те не тръгват всички от септември, на порцийки са, така да се каже. Та може дори към октомври-ноември да тръгне, дава ти още някой и друг месец, не е до 2 г., но пак е нещо, аз и дотогава няма да мога да го гледам  Sad (поне така съм чувала де, нека мамите с по-големи кажат дали ми е вярна инфото).

Пепи, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав бате Гого!!!  Hug   bouquet

Аз сега да ви се похваля, ама тихичко, че да не ме чуе тоз, дето не трябва  Rolling Eyes. Водихме Кало на хомеопат. Изписа му някакви капчици... Еми сега е много по-добре положението  Grinning. Не е спрял напълно да се свива, но ги няма ония кризи от преди.. А и сега го прави това мноооооооого по-рядко. Трябва да давам капките, когато го боли. Само първите 3-4 дни давах по няколко пъти на ден. Сега не давам дни наред  Grinning Хомеопатът ми даде 2 шишенца, ние едното сме преполовили само  Grinning
Много съм щастлива, много съм доволна, ако спре напълно да го боли, просто няма да има по-щастлив човек от мен  Grinning.

# 258
Усмихнатото, много добри новини! Радвам се за вас!
pepi_slanchogledche, честит ви рожденик! Здраве и щастливо детство му пожелавам!
monick, честито! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!
Бързо оздравяване на Александрина!

Аз има въпрос - може и да сте го обсъждали преди, но не си спомням.  Blush Кога сложихте възглавница за спане на вашите деца? Ани и сега има, но е мнооооого тънка - все едно е сгъната на четири бархетна пелена.

# 259
  • София
Хайде в бързинката Simple Smile Под ред на номерата Twisted Evil
Първо Моник, честито!!! Hug Желая ти лека и безпроблемна бременност Simple Smile
Пепи, и твоят Гого да е жив и здрав.
Ралче, ама и ти си за бой. Колко пъти ти казвах, че единствената ясла в район Сердика е в нашия квартал - реално погледнато макс 15 минути от вас...Понеже е реална ясла, документи се даваха на место. Подай документи от сега, че искаш да я пуснеш догодина - да речем май и това ще ти даде 1 точка преднина, която те вкарва навсякъде после  Wink (Аз да си оправдая аватара Joy) Но тази рабата трябва сега да я свършиш.
Оли, моя спи отдавна с възглавница. От Драганов знам, че почне ли да спи с подвити крака и по корем му е ниско...Абе само аз ли съм чалната и го водих след като проходи на ортопед newsm78
Накри, честита племеничка. Днес се бях захласнала в една момичешка туника и свеки ме бъзика, че няма да им отива на моите. Викам и - поне ми остава надеждата за внучка  hahaha
Сиска, айде дано се свършат вече и вашите мъки, че то стана като с на Гого сополите - отслабен имунитед, дрън дрън...
Ели, бързо оздравяване и за Александринка Hug
Радостчо, аз нали съм малко джаста праста - та съм давала и неварено прясно мляко директно от кутията. Загряването в микровълновата не го броя за термична обработка.
А аз да питам - вашите носят ли шапки? Днес купих поредната, и пак се връщах да я търся по улиците #Cussing out Заплаших го, че ще му я закова с пиронче hahaha
Много ми е приятно с вас, обаче има и да се учииии ooooh!

# 260
Монииииииии, честито!!!Много се радвам... Hug Hug Hug Една руса госпожица ти пожелавам, но най вече лека бременност и за финала живо,здраво и красиво бебче. Малии само си представям едно момиченце дет прилича на Преславчо. Това ще  е нещо уникално.
Дони, няма чак за внучки да се надяваме. Има време и за момиченце да си имаш. hahaha

# 261
Дони, не си единствената в борбата с шапките. И аз днес ще ходя да купувам поредната. Защо само бебешките шапки са с връзки?!?  Rolling Eyes  Анчето от доста време спи само така. Значи й е време за човешка възглавница вече!  Wink Аз не съм я водила на ортопед - трябва ли? Спомням си, че на прегледа като бебе ортопедът каза, че всичко е като по учебник и ще се видим чак като стане на две годинки. 

# 262
  • София
Ами на мен Драганов ми беше казал, че трябва след като проходи. Гледа се стъпката, краката как се развиват. На моя са му криви и той каза, че се дължало на ранното изправяне. Но и че ще се оправят сега като закрепне мускулатурата.
Наде, аз да знам че ще е момиче няма проблеми, ама 3мата братя и златната ябълка...тц  Joy

# 263
Дони, нали си имаш свекърва, ще и даваш повече да помага и ще се оправиш и с три деца Grinning
Пък даже и мъжко да излезе, така си увеличаваш шанса за внучка някой ден Peace

И наште крачета се кривяха, но вече се изправиха почти. Казаха ми че ако до 6 месеца след прохождането не са съвсем ок пак да идем и някакви рехабилитации правели.

За възглавничката,  сложихме на Анджито миналия месец и тя и се яхва и така спи. Ама като му е удобно на детето...

# 264
Ееее, страхотна новина ,Моник  Hug Hug Hug Аз като първа бременлинка- кадемлийка като се вясна от дъжд на вятър във форума и има по една нова бременлинка. Айде дай Боже до следващия път още една поне.  Praynig Ама, Моник, гледай само как пусна мухата за двете чертички и отлетя. Разкажи по- подробно де... че ми е много любопитно, приятно и красиво...  Heart Eyes Как реагирахте, в коя седмица си и т.н.
Ух, много се радвам.  Mr. Green
Бейбиблу, още ли не си разбрала за пола. Айде пожелавам ви да си имате каквото си желаете.
И кво ... май станахме 4 бременлинки така ли? Аз, Бейбоблу, Моник и Амелия (май беше)  newsm78 Айде другите не се опъвайте...  Joy

Дони, и аз да знам, че ще имам все пак момиче и аз за трето след второто няма да се опъвам.  Rolling Eyes

# 265
  • София
Мониииик- честито, миличка, много, много се зарадвах на прекрасната новина Heart Eyes, желая ти от сърце лека бремонност и здраво, прекрасно бебе Hug
Ели- стискам палци съвсем скоро да се оправи Александринка Hug
Усмихнатко- много се радвам за Кало Hug
Дони- ами з абой съм си да, одавна много забравям и все се шегувам с мъжа ми, че от както съм по майчинство, съм затъпяла Whistling
И ние сме в отбора, водещи борба с шапки Laughing, днес и аз купих поредната, има връзки, но ЙоЙо е хитра и се е научила да ги развързва Crazy. Иначе досега ня бях слагала възглавничка, но моето точно така спи по корем и със свити крака, значи е време да слагам излиза Rolling Eyes
ЙоЙо си криви малко навътре крачетата като стъпва, аз вчера питах педито, и тя каза, че било наследствено някои от рода ни стъпвал накриво и от ранното изправяне /аз самата нямам много правилна походка и си деформирам обувките/, но не било опасно, щяла да го израсте, да съм разменяла за малко обувчиците- лявата на дясното краче, дясната на лявото Rolling Eyes, надявам се, че наистина след няколко месеца ще се оправи Praynig.

# 266
Моник - честито! То у вас ще се пренасели с германци  Heart Eyes. И горе-долу по едно и също време родени. Което е доста често срещано всъщност.

И аз водя борба за шапката - все иска да е с нея - вътре, вън, той - с нахлупена шапка  Crazy.

Сиси, пупупупу. Някой път наистина хомеопатията се оказва чудесна.

Марти спи на нашите/моята възглавници.

Бързо да оздравява АЛександрина.

Накри - честита девойка при вас. Я разкажи за училището на монахините. Много ми е интересно. А Крис католик ще бъде?

# 267
къде точно им слагате възглавниците...  Joy Joy Joy и ако ги слагате под главите им като заспят къде ги намирате сутринта...
просто ми стана интересно как точно ще успея да сложа на катерина възглавница като тя спи или залепена на гърдата ми или изчекната във всякакви пози, с крака в главата на баща си...или легнала почти върху него, поради което той спи почти на края налеглото с риск всеки момент да падне...ама вече е свикнал...и сама си се смея като се сетя за комбинацията катерина и възглавница...иначе и тя спи по корем  и със сгънати крачета Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Абе момичета как ги правите тези непалнирани деца... че ми е много интересно... newsm78 и една моя приятелка чака ноември и те също не го планирали...и се чудя как така стават нещата...

# 268
Кало спи без възглавница. То и да сложа, също не знам какъв ще да е ефектът, като се върти на 1000  Crazy. Ама той по корем като спи, не си свива крачетата - опъва се като струна  Laughing  Heart Eyes.

И на мен ми е чудно това с непланираните бебета. Калоян ни отне цяла година! Не мога да си представя да стане ей така без да искаме  Rolling Eyes. Въпреки че една приятелка така има сега 9-месечно бебе  hahaha - смятала тя кога й е овулацията и тогава, когато се случила случката, уж не била в овулация  hahaha. Сега кърми и пак ги развива тия теории на мъжа си, добре, че той вече знае, че математиката от тази й гледна точка, не е силната й страна  Laughing.

За прегледа при ортопед - аз преди си мислех да го водя, но вече се отказах. Посетихме де що има лекари, още 2 вида предстоят, така че - не, мерси, поне не сега...

Шапки носи всякакви, най-много обича да носи шапката на баща си - от ония с козирки дето са  Mr. Green. Носи ми я, слагам му я и ходи да се гледа в огледалото  Laughing. Мъчи се и сам да си я слага, ама не става винаги номерът  baby_neutral

Лорини, мислех в събота да те питам, ама ще взема да забравя (ще бъда с Кало бтв Wink).. Тия пантофи, дето ги носи Катерина, стават ли за босо краче, как мислиш? Чудя се за лятото за яслата какво да му приготвя. То имам време още де, ама пък почва вече да става топло, а той с тия чорапи дето е, скоро ще му е топло с тях..

Дони, за внучката... на, мойта свекърва и тя на това се надяваше  Rolling Eyes... Засега остана на мъжко жената, да видим по-натам какво ще й сервира съдбата  Rolling Eyes

# 269
  • София
Сиска, ей го ти предложение

За непланираните деца - като майка на такова - не дърпайте дявола за опашката , че никой не е застрахован Mr. Green И грам не съжалявам обаче  Joy
А моя си спи на възглавницата. Не се върти и за мое учудване все още търпи чувал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт